Volg ons ook op social media!
Contact Costablanca4you

Hoe werken wij?

Wanneer u een vakantiewoning huurt bij Costablanca4you krijgt u een nette & schone accommodatie en persoonlijke service tijdens uw verblijf.
Hoe gaat het in zijn werk als u bent aangekomen op de luchthaven of in de plaats van bestemming?
Op deze pagina komt u hier alles over te weten.

Reserveren

Wanneer u een leuk vakantieappartement of villa heeft gevonden waar u uw vakantie wilt doorbrengen dan kunt u gaan reserveren. Dat kan heel eenvoudig op de pagina “zoek & boek”. Selecteer de datum wanneer u wilt aankomen en vertrekken. U kunt bij ons elke dag aankomen, dit is prettig i.c.m. uw eventuele vliegtijden.

Vul het aantal personen in waarmee u wilt verblijven. Kinderen die in een kinderbedje slapen hoeft u niet in te vullen. In het opmerkingenveld later kunt u aangeven dat u met kleine kinderen komt. Wanneer u hierna op zoeken klikt vindt u alle beschikbare accommodaties. Wanneer u op de titel klikt gaat u door naar de informatiepagina van de desbetreffende accommodatie. Klikt u op “selecteer deze accommodatie” dan gaat u verder naar de volgende stap: “opties”.

Bij de opties staan de boekingskosten en de eindreinigingskosten standaard aangevinkt omdat dit verplichte kosten zijn. Bij de villa’s en 3-slaapkamer appartementen zijn de reinigingskosten iets hoger dan de standaard 75 euro. Dit kunt u terug vinden op de informatiepagina van een accommodatie en dat bedrag zal op uw factuur komen te staan.

De laatste stap van de reservering is het invullen van uw gegevens en eventuele opmerkingen.

Zodra de reservering binnen is gaan wij direct contact opnemen met de eigenaar van de woning en daarna krijgt u van ons een definitieve bevestiging van de reservering.

Betaling

Nadat u uw definitieve bevestiging heeft ontvangen gaan wij uw factuur opmaken. Op de factuur komt ook de borg te staan die is bepaald door de eigenaar van de woning. Op de uitgebreide informatiepagina’s van de accommodaties kunt u zien hoeveel borg er gerekend zal worden.
De aanbetaling is 25% van het totale factuurbedrag. Uiterlijk zes weken voor aanvang van uw vakantie dient u het restant bedrag te betalen. 

Na ontvangst van het volledige factuurbedrag ontvangt u alle verdere informatie. Zoals informatie over de ontvangst, de routebeschrijving en belangrijke telefoonnummers. Zodra u aankomt op het vliegveld van Alicante of Murcia of per auto in de omgeving van Alicante bent vragen wij u ons telefonisch te informeren. Dan weten wij hoe laat wij u ongeveer kunnen verwachten.

Inchecken

Wanneer u bent gearriveerd bij uw accommodatie krijgt u een persoonlijk welkom en uitleg over het gebruik van de televisie, Wifi, airconditioning en andere belangrijke zaken. U kunt ons per telefoon bereiken bij noodsituaties of wanneer u nog vragen heeft.

Uitchecken

Zodra u de woning weer gaat verlaten komen wij deze samen met u nalopen. Wij vragen u het netjes achter te laten. Hieronder verstaan wij: geen afwas, geen vuilnis en voor het zicht alles opgeruimd. Het beddengoed kunt u afhalen en voor de wasmachine neerleggen. De borg wordt als alles in orde is z.s.m. teruggestort.

Boek snel, eenvoudig, veilig & vertrouwd uw vakantieverblijf bij Costablanca4you en kom genieten van de Spaanse zon!

Namens team Costablanca4you wensen wij u veel plezier aan de Costa Blanca!

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Beschikbaarheid bekijken

LET OP: Kleine kinderen die in een babybed slapen hoeft u niet in te vullen bij het aantal personen. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken bij aanvullende informatie.
Inchecken
Nachten
Uitchecken
Aantal personen
Kinderen
DutchEnglish