Irina Builova
Vakantiehuis huren in Spanje | Huren Costa Blanca
Amay 880 | Vakantie Spanje

Amay 880

Amay 880 is een kleine residentie met laagbouw appartementen en vrijstaande villa’s. Het heeft een centrale maar rustige ligging.

Deze appartementen zijn in de zomer fantastisch maar ook in de winter is het heerlijk genieten!

Amay 880

Amay 880 is een kleine residentie met laagbouw appartementen en vrijstaande villa’s. Het heeft een centrale maar rustige ligging. Op 300 meter van de appartementen is er een Mercadona supermarkt en op 10 minuten loopafstand vindt u het nieuwe winkelcentrum Habaneras. Het strand ligt op 880 meter van het appartement.

De appartementen beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer en een luxe keuken. Uiteraard ontbreekt de airconditioning, vloerverwarming, wifi en Nederlandse tv niet. Het gemeenschappelijke zwembad heeft een perfecte ligging waardoor er bijna heel de dag zon op staat. Onder het appartementencomplex bevindt zich een parkeergarage waar u een eigen parkeerplek heeft en een berging.

Deze appartementen zijn in de zomer fantastisch maar ook in de winter is het heerlijk genieten!

Amay 880-29

Vanaf € 75,- per nacht
6 personen
Bekijken

Amay 880-30

Vanaf € 75,- per nacht
6 personen
Bekijken

Ligging Amay 880

Winkelcentrum Habaneras

Winkelcentrum Habaneras in Torrevieja is een nieuw winkelcentrum waar van alles te vinden is. De grootste supermarkt van Torrevieja vindt u hier. Namelijk de Carrefour, de grootte van deze supermarkt is niet te vergelijken met een supermarkt in Nederland. Verder zitten er veel winkels waaronder bijvoorbeeld de H&M, C&A, Intersport en nog veel meer. Ook zijn er een aantal restaurants waar u heerlijk kunt eten. Ook de Mc Donalds en KFC zijn hier te vinden. 

Naast het winkelcentrum is ook een gamehal, bowlingbaan en bioscoop te vinden.

Vanaf Amay 880 is het winkelcentrum prima aan te lopen. U doet er ongeveer 10 mintuten over. Wanneer u toch met de auto gaat dan kunt u deze gratis parkeren bij de Carrefour of Lidl.

Winkelcentrum Habaneras - TorreviejaWinkelcentrum Habaneras - TorreviejaWinkelcentrum Habaneras - TorreviejaWinkelcentrum Habaneras - TorreviejaWinkelcentrum Habaneras - TorreviejaWinkelcentrum Habaneras - TorreviejaWinkelcentrum Habaneras - TorreviejaWinkelcentrum Habaneras - TorreviejaWinkelcentrum Habaneras - Torrevieja

Playa de Los Naufragos

Aan de Costa Blanca zijn vele zandstranden te vinden. Het dichtstbijzijnde strand bij de appartementen ligt aan de haven van Torrevieja op 880 meter. Playa de Los Naufragos is een groot zandstrand! Wanneer u vanaf het complex onder de N-332 door wandelt gaat u richting de haven. Het eerste strandje dat u tegenkomt ligt in de haven. Wanneer u een klein stukje naar rechts afbuigt komt u op Playa de Los Naufragos, dit strand heeft vrij zicht op zee. Bij dit strand is een speeltuintje, toiletten, horeca, beachvolleybal netten en in de zomer vindt u in de zee opblaasvlotten en glijbanen. 

Vakantie in Spanje | Vakantie TorreviejaVakantie in Spanje | Vakantie TorreviejaVakantie in Spanje | Vakantie TorreviejaVakantie in Spanje | Vakantie TorreviejaVakantie in Spanje | Vakantie Torrevieja

Playa el Cura

Playa el Cura is een strand dat gelegen is midden in het levendige centrum van Torrevieja. Het zandstrand ligt aan de wandelboulevard waar vele restaurantjes te vinden zijn. De meeste mensen die in Torrevieja wonen gaan naar dit strand en het is dan ook het drukst bezochte strand van Torrevieja. 
‘s Avonds is het er heerlijk om te wandelen over de boulevard en hapje te eten in één van de vele restaurants.

Playa el Cura I Vakantie TorreviejaPlaya el Cura I Vakantie TorreviejaPlaya el Cura I Vakantie TorreviejaPlaya el Cura I Vakantie TorreviejaPlaya el Cura I Vakantie TorreviejaPlaya el Cura I Vakantie Torrevieja

Parque de Las Naciones

Parque de Las Naciones is een mooi stadspark op 200 meter van de appartementen Amay 880. In dit park is een grote speeltuin voor de kleintjes en er lopen een aantal soorten dieren vrij rond.
Ook is er een grote vijver met fontein. Op de dronefoto van bovenaf is de kaart van Europa mooi te zien. ‘s Avonds zijn er veel Spaanse kinderen aan het spelen in de speeltuin en voor de ouders is er genoeg zitgelegenheid.

Park & speeltuin Torrevieja I Vakantie TorreviejaPark & speeltuin Torrevieja I Vakantie TorreviejaPark & speeltuin Torrevieja I Vakantie TorreviejaPark & speeltuin Torrevieja I Vakantie TorreviejaPark & speeltuin Torrevieja I Vakantie TorreviejaPark & speeltuin Torrevieja I Vakantie TorreviejaPark & speeltuin Torrevieja I Vakantie Torrevieja

Waterpark Aquapolis

Op slecht 1,5km van de appartementen bevindt zich het waterpark Aquapolis. Het waterpark is open van +/- juni tot +/- september. Wanneer de exacte data bekend zijn voor de zomer van 2018 dan kunt u deze informatie hier vinden. 

Naast de vele glijbanen is er een golfslagbad en een gedeelte speciaal voor de kleintjes.

Tickets voor het waterpark kunt u online bestellen op torrevieja.aquopolis.es

Waterpark Aquapolis TorreviejaWaterpark Aquapolis TorreviejaWaterpark Aquapolis TorreviejaWaterpark Aquapolis TorreviejaWaterpark Aquapolis TorreviejaWaterpark Aquapolis TorreviejaWaterpark Aquapolis TorreviejaWaterpark Aquapolis TorreviejaWaterpark Aquapolis Torrevieja

Kermis

Bij de boulevard van Torrevieja ligt een permanente kermis. In het hoogseizoen is deze kermis groot en drukbezocht. Dan is de kermis ook iedere dag geopend. Buiten het hoogseizoen is de kermis in het weekend open en zijn er soms een aantal attracties gesloten. U vindt de kermis bij de ingang van de jachthaven. 

Kermis Torrevieja tijdens vakantie Costa BlancaKermis Torrevieja tijdens vakantie Costa BlancaKermis Torrevieja tijdens vakantie Costa Blanca
NederlandsEnglishDeutsch