Volg ons ook op social media!
Huren Costa Blanca

Auto huren

Een auto huren tijdens uw vakantie aan de Costa Blanca?
Zoek, vergelijk en boek!

Reserveer een auto

Auto huren Costa Blanca

Tijdens een vakantie aan de Costa Blanca is het erg fijn om een eigen auto tot uw beschikking te hebben. Bij sommige accommodaties raden wij het ook aan om een auto te huren omdat bijvoorbeeld het centrum of strand iets te ver van de accommodatie ligt om de afstand lopend af te leggen. 

Wanneer u een auto gaat huren dient u rekening te houden met een aantal punten.

– Selecteer luchthaven Alicante als ophaalpunt.
– Wij adviseren ervoor te kiezen dat de verhuurders locatie op het vliegveld zit en niet op een nabij gelegen parkeer terrein.
– Lees altijd goed de voorwaarden van de verhuurder, verschilt per verhuurbedrijf.
– Wanneer u ‘s avonds / ‘s nachts vliegt rekenen veel verhuurders extra toeslagen, let hier dus goed op.
– Wanneer u met een creditcard boekt dan is de naam waarop de creditcard staat ook meteen de bestuurder van de auto. U kunt dus niet de creditcard van uw zus gebruiken terwijl die er niet bij is.
– Tankregeling Full – Full is voordeliger dan de regeling Full – Empty.
– Neem op voorhand een extra verzekering om uw eigen risico af te dekken, dit is voordeliger dan wanneer u dit bij het ophalen afsluit.
– Wanneer u op voorhand deze verzekering heeft afgesloten zullen ze bij het ophalen proberen extra verzekeringen te verkopen. Dit is niet nodig als u deze al heeft.
– Voordat u wegrijdt van de luchthaven moet u de auto controleren op schades. Wanneer u ziet dat er schades zijn die niet op uw formulier staan dan kunt u dit direct melden. Foto’s maken van schades is altijd goed om te doen.

Vakantie Costa Blanca, Spanje

Beschikbaarheid bekijken

LET OP: Kleine kinderen die in een babybed slapen hoeft u niet in te vullen bij het aantal personen. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken bij aanvullende informatie.
Inchecken
Nachten
Uitchecken
Aantal personen
Kinderen
DutchEnglish