In de plaats Cox worden deze moderne luxe villa’s gebouwd. De villa’s hebben een tuin met parkeerplek op het perceel. Een privé zwembad is een optie en de kosten daarvan zijn €6000,-. Op de begane grond is er de woonkamer, open keuken en 1 slaapkamer met een badkamer ensuite. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers ( 1 badkamer ensuite). Ook is er een balkon. Op het dak van de woning is een dakterras. Als extra optie kunt u ervoor kiezen dat er een kelder onder de woning wordt gebouwd. De kosten van deze kelder bedragen €10.000,- Het Spaanse plaatsje Cox is een kleine plaats met een bergachtige omgeving. De stad Orihuela ligt op slechts 5 minuten rijden en de stranden van Torrevieja en Orihuela Costa op +/- 30 minuten rijden.

3 Slaapkamers 3 Badkamers
3 Slaapkamers 3 Badkamers

Dit nieuwbouwproject in Daya Vieja bestaat uit 3 verschillende types woningen. Deze halfvrijstaande villa’s hebben allemaal een privé zwembad en een parkeerplek op het perceel. Deze woningen is gelijkvloers en beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Bovenop de woning is een ruim dakterras. De woningen liggen op loopafstand van de hoofdstraat van Daya Vieja. De prachtige zandstranden van Guardamar del Segura liggen op een kwartiertje rijden!

2 Slaapkamers 2 Badkamers
2 Slaapkamers 2 Badkamers

Dit nieuwbouwproject bestaat uit luxe vrijstaande -en half vrijstaande villa’s. Van dit model is een half vrijstaande villa. De villa’s hebben allemaal een privé zwembad en een parkeerplek op het perceel. Op de begane grond is een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Op de 1e verdieping is nog een slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping is ook een ruim dakterras. De woningen liggen op loopafstand van de hoofdstraat van Daya Vieja. De prachtige zandstranden van Guardamar del Segura liggen op een kwartiertje rijden!

3 Slaapkamers 3 Badkamers
3 Slaapkamers 3 Badkamers

In de plaats Polop (Costa Blanca Noord) worden deze prachtige duplex woningen gebouwd. De woningen beschikken over een mooi aangelegde tuin, woonkamer met open keuken. Er zijn twee slaapkamers met een ensuite badkamer en een aparte slaapkamer en badkamer. Totaal 3 slaapkamers en 3 badkamers. Ook is er een schitterend dakterras met een adembenemend uitzicht op de Middellandse zee en de bergen.

3 Slaapkamers 3 Badkamers
3 Slaapkamers 3 Badkamers

In het typische Spaanse plaatsje Daya Nueva worden deze moderne gelijkvloerse villa’s gebouwd. Het zijn geen vrijstaande villa’s want ze worden gebouwd met vier woningen tegen elkaar. De woningen zijn gelijkvloers met 3 slaapkamers en twee badkamers. De living is heel ruimtelijk door het hoge plafond. Uiteraard is er ook een privé zwembad en een parkeerplek op uw eigen plot. Daya Nueva ligt dichtbij de bekende plaatsen Benijofar, Rojales en Ciudad Quesada.

3 Slaapkamers 2 Badkamers
3 Slaapkamers 2 Badkamers

Dit nieuwe project in Ciudad Quesada bestaat uit 20 bungalow appartementen en 16 half-vrijstaande villa’s. Alle voorzieningen liggen op loopafstand en de stranden van Guardamar, La Mata, Torrevieja en Orihuela Costa liggen op +/- 10 minuten rijden met de auto.

Deze half vrijstaande villa’s hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers en een toilet. De begane grond bestaat uit een grote woon-/eetkamer met een luxe keuken, 1 slaapkamer met een en-suite badkamer en een toilet. De woonkamer heeft directe toegang tot de tuin met privé zwembad. De eerste verdieping heeft nog twee slaapkamers en een badkamer. Eén slaapkamer heeft toegang tot het terras en via een externe trap kunt u naar het dakterras.

3 Slaapkamers 2 Badkamers
3 Slaapkamers 2 Badkamers

Deze half vrijstaande villa’s in Benijofar zijn nog in aanbouw. De villa’s beschikken over een ruime living met veel licht, open keuken, drie slaapkamers, drie badkamers en een dakterras. De slaapkamers zijn heel erg ruim en voorzien van alle gemakken. De woningen liggen op 500 meter van de winkelstraat van Benijofar.

3 Slaapkamers 3 Badkamers
3 Slaapkamers 3 Badkamers

Deze half vrijstaande villa’s in Algorfa liggen bij de mooie La Finca Golfbaan. Bent u een golfliefhebber en op zoek naar een huis in Spanje dan zouden deze woningen weleens interessant voor u kunnen zijn. Op 10 minuten rijden ligt de stad Algorfa en op 15 minuten rijden de brede stranden van Guardamar. De woningen liggen in een rustige omgeving met veel diensten. Het complex bestaat uit 11 villa’s en 20 half vrijstaande huizen met 3 slaapkamers en 2 badkamers met vloerverwarming, een tuin, eigen parkeerplaats op het perceel en een optie voor een privé zwembad. Er is ook een gemeenschappelijk zwembad met een mooi aangelegde tuin.

3 Slaapkamers 2 Badkamers
3 Slaapkamers 2 Badkamers