Tweede woning kopen Costa Blanca Advies op maat
Investeren in vastgoed in Spanje bij een Nederlandse makelaar
Huis kopen in Spanje?

Woning kopen aan de Costa Blanca

Investeren in een tweede woning in Spanje heeft veel voordelen. U kunt er zelf een aantal keren per jaar naartoe om heerlijk te ontspannen en wanneer u er niet bent kunt u uw woning verhuren waardoor u er ook nog aan verdient.

Advies op maat

Woning kopen in Spanje

Wanneer u een woning in het Spanje wilt kopen kunt u dit het beste doen met de begeleiding van een makelaar die uw eigen taal spreekt. De Spaanse huizenmarkt is groot en momenteel heel erg groeiend en de regels zijn in Spanje anders dan in uw eigen land. Wanneer u zelf op pad gaat om een huis te kopen is het moeilijk om er achter te komen of alles officieel geregistreerd staat. Wij adviseren al in het voortraject een keuze te maken met welke makelaar u van start wil gaan.

Kennismaken Costa Blanca

Het belangrijkste bij het kopen van een (tweede) woning is het gevoel wat u heeft bij de omgeving. U moet zicht er uiteraard wel helemaal thuis voelen! Wanneer u al een keer op vakantie bent geweest naar de Costa Blanca dan heeft u daar vast een idee van. Bent u nog nooit naar de Costa Blanca afgereisd dan adviseren wij om er eerst eens een vakantie door te brengen in één van onze appartementen of villa’s. Huur een auto en ga eens een weekje de omgeving verkennen om te kijken waar u zich het prettigst voelt. Wanneer u weer terug bent in uw eigen land en er zeker van bent dat u wilt investeren in een (tweede) woning aan de Costa Blanca dan kunnen wij u advies op maat gaan geven.

Hoe gaat het in zijn werk

U kunt via het formulier op deze pagina uw wensen en voorkeuren aangeven.
Wij gaan dan kijken welke woningen daar het beste bij passen en leggen deze aan u voor. Wanneer u een aantal interessante woningen wilt gaan bekijken gaan wij u in contact brengen met onze partner en tevens makelaarskantoor aan de Costa Blanca. Dit Nederlandse bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verkopen van woningen in Spanje en kunnen u perfect begeleiden in het hele aankoopproces.

Stappenplan

Hieronder kunt u het stappenplan lezen wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen van een tweede woning aan de Costa Blanca.

  • Costa Blanca verkennen en voelen. Waar voelt u zich prettig?
  • Invullen van het formulier zodat wij kunnen gaan zoeken naar woningen die aan uw wensen voldoen.
  • Geheel vrijblijvend een afspraak in Nederland of op het kantoor/showroom te Spanje, zodat u weet met wie u eventueel verder de zoektocht gaat voortzetten.
  • Het bespreken van de financiële aspecten.
  • Hierna plannen wij een bezichtigingsprogramma met u. Hoeveel dagen kunt u komen? Hoeveel woningen wilt u bekijken? U wordt individueel begeleid bij de bezichtigingen zodat u gelijk al uw vragen in uw eigen taal kunt stellen.
  • Op een ontspannen manier en zonder enige druk van onze kant willen wij dat u met een goed gevoel de juiste beslissing neemt op het juiste moment.
  • Indien een woning naar uw wens gevonden is gaan we bespreken hoe alles in zijn werk gaat en wanneer u wilt gaan aankopen.
  • Ook na de aankoop zijn wij er voor u betreft de fiscale verplichtingen, verzekeringen en alles wat erbij komt kijken.
  • We bespreken de mogelijkheden voor inkomsten uit verhuur met u.
  • Na dit alles kunt u eindelijk gaan genieten in uw nieuwe (vakantie) woning en blijven wij altijd op de achtergrond voor eventuele vragen of hulp.
Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Advies op maat

Wilt u graag advies op maat? Geen probleem!
Wanneer u het formulier hieronder invult gaan wij voor u op zoek en krijgt u van ons een selectie woningen die aan uw wensen voldoen. 

Bij de onderstaande keuzemogelijkheden kunt u meerdere opties aanvinken.

Plaats (verplicht) AlicanteArenales del SolGuardamar del SeguraLa MarinaLa MataOrhiuela CostaRojalesSanta PolaTorrevieja

Nieuwbouw of bestaande bouw (verplicht) NieuwbouwBestaande bouw

Woningtype (verplicht) AppartementPenthouseGeschakelde woningVilla

Minimum aantal slaapkamers 123456

Zwembad (gezamenlijk/prive) JaNee

Prijs vanaf (verplicht)

Prijs tot (verplicht)

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca
NederlandsEnglish