Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Huis kopen Costa Calida

De Costa Calida is gelegen in zuid oost Spanje en heeft een perfect klimaat om te genieten van een tweede woning in Spanje.

Huis kopen Costa Calida

Wanneer u op zoek bent naar een tweede woning aan de Costa Calida dan helpen wij u graag bij de zoektocht naar de juiste woning. De Costa Calida is gelegen ten zuiden van de Costa Blanca. De Costa Calida heeft prachtige zandstranden en een groot gedeelte ligt aan het mooie Mar Menor. Het klimaat is het hele jaar rond fantastisch! Wanneer u met het vliegtuig afreist naar de Costa Calida kunt u ervoor kiezen om te vliegen op Alicante airport of de nieuwe luchthaven van Murcia. 

Hieronder kunt u ons koopaanbod aan de Costa Calida bekijken.

Indien u vragen heeft over een woning / nieuwbouwproject dan kunt u die uiteraard aan ons stellen. 
U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van een fantastische woning aan de Costa Calida!

In Los Alcazares worden deze schitterende gelijkvloerse nieuwbouw villa’s gebouwd. Op het perceel komt een parkeerplek voor de auto en een heerlijk privé zwembad. De woning heeft een ruime woonkamer met luxe open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd in Ibiza stijl en ligt naast de Serena Golf in Los Alcazares. 

27750 3 slaapk. 2 badk.

In Los Alcazares worden deze schitterende nieuwbouw villa’s gebouwd. Op het perceel komt een parkeerplek voor de auto en een heerlijk privé zwembad. De woning heeft een woonkamer met luxe open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd in Ibiza stijl en ligt naast de Serena Golf in Los Alcazares.

27782 3 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouw project met appartementen wordt gebouwd in San Pedro del Pinatar (Costa Calida, Spanje). Er zijn begane grond appartementen met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en dakterras. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een gemeenschappelijke tuin met een zwembad. Op loopafstand van de appartementen liggen diverse supermarkten, winkels en restaurantjes. Het strand ligt op 30 minuten loopafstand of een paar minuten met de fiets / auto.

27607 2 slaapk. 2 badk.

Deze vrijstaande villa’s worden gebouwd in San Pedro del Pinatar. De woningen zijn gelijkvloers en beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woonkamer heeft een open keuken. Er is een tuin met privé zwembad en een parkeerplek. Via een buitentrap is het dakterras te bereiken. 

17604 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in San Pedro del Pinatar, Costa Calida

Dit nieuwbouw project met appartementen wordt gebouwd in San Pedro del Pinatar (Costa Calida, Spanje). Er zijn begane grond appartementen met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en dakterras. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een gemeenschappelijke tuin met een zwembad. Op loopafstand van de appartementen liggen diverse supermarkten, winkels en restaurantjes. Het strand ligt op 30 minuten loopafstand of een paar minuten met de fiets / auto.

27207 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw woningen San Pedro del Pinatar

Dit nieuwbouw project bestaat uit rijtjeshuizen met een privé zwembad en wordt gebouwd in de plaats San Pedro del Pinatar. De woningen hebben een terras aan de voorkant van de woning met een privé zwembad. Binnen is er een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers, een badkamer en een terras. Op het dak van de woning komt een heerlijk dakterras.

De supermarkten en het centrum liggen op een steenworp afstand van deze woningen en het fijne zandstrand van Lo Pagan ligt ook op loopafstand. 

27088 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw villa te koop in San Pedro del Pinatar

Deze villa wordt gebouwd in San Pedro del Pinatar. Deze vrijstaande villa beschikt over een tuin met privé zwembad en een parkeerplek voor 2 auto’s op het perceel. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met een luxe keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer en een wasruimte. Op de 1e verdieping zijn 2 zeer ruime slaapkamers met beide een badkamer ensuite en een terras. Op het dak van de woning komt een prachtig dakterras.

23670 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw villa’s Santa Rosalia (Lake and Life resort)

In Santa Rosalía op het Lake and Life Resort gaat deze projectontwikkelaar vrijstaande villa’s bouwen. Deze luxe villa’s hebben een tuin met privé zwembad, een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers. Onder de woning komt een fantastische kelder van 99 m2 die vrij is in te delen.

Het Santa Rosalia Lake and Life Resort is een groot project waar verschillende projectontwikkelaars woningen op bouwen. Er komt een aangelegd meer van 16.000 m2, het grootste aangelegde meer van Europa. De technologie die ze gebruiken zorgt ervoor dat het water helder blauw zal zijn. Dit alles wordt aangelegd in Caribische sferen met veel palmbomen, strandjes en horeca.

26897 3 slaapk. 3 badk.

In de plaats San Javier worden deze vrijstaande nieuwbouw villa’s gebouwd. De villa’s hebben een lekkere tuin met privé zwembad.
De begane grond heeft een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping komen nog 2 slaapkamers en 1 badkamer, ook komt er een balkon op de 1e verdieping. Op het dak van de woning komt een fantastisch dakterras om te genieten van de Spaanse zon.

26799 3 slaapk. 2 badk.

Bent u op zoek naar een vrijstaande villa dichtbij de golfbaan gelegen? Deze villa’s worden gebouwd op de Roda Golf Course in Los Alcazares. De villa’s beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers, in de tuin komt een privé zwembad en op de 1e verdieping komt een heerlijk terras. Het centrum van Los Alcazares ligt op een paar minuten fiets / auto afstand en het strand is ook binnen 10 minuten aan te fietsen.

15092 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw villa’s te koop in San Pedro del Pinatar

Dit nieuwbouwproject in San Pedro del Pinatar bestaat uit 10 vrijstaande villa’s. Op het perceel is plek om de auto te parkeren en er is een privé zwembad. De begane grond van de woning bestaat uit een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een aparte badkamer met toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers en een terras. 

Op loopafstand van de villa’s liggen diverse supermarkten, winkels en restaurantjes.

22730 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw woningen San Pedro del Pinatar

Dit nieuwbouw project bestaat uit 3 rijtjeshuizen en wordt gebouwd in de plaats San Pedro del Pinatar. De woningen hebben een ruim terras. Binnen is er een woonkamer met open keuken en een aparte toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een terras. Op de 2e verdieping is nog een slaapkamer, een badkamer en een terras. 

27458 3 slaapk. 2 badk.

Zoeken in ons koopaanbod

Vul één of meerdere velden in.

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca