Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Huis kopen Costa Calida

De Costa Calida is gelegen in zuid oost Spanje en heeft een perfect klimaat om te genieten van een tweede woning in Spanje.

Huis kopen Costa Calida

Wanneer u op zoek bent naar een tweede woning aan de Costa Calida dan helpen wij u graag bij de zoektocht naar de juiste woning. De Costa Calida is gelegen ten zuiden van de Costa Blanca. De Costa Calida heeft prachtige zandstranden en een groot gedeelte ligt aan het mooie Mar Menor. Het klimaat is het hele jaar rond fantastisch! Wanneer u met het vliegtuig afreist naar de Costa Calida kunt u ervoor kiezen om te vliegen op Alicante airport of de nieuwe luchthaven van Murcia. 

Hieronder kunt u ons koopaanbod aan de Costa Calida bekijken.

Indien u vragen heeft over een woning / nieuwbouwproject dan kunt u die uiteraard aan ons stellen. 
U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van een fantastische woning aan de Costa Calida!

Half vrijstaande villa’s in San Pedro del Pinatar

Dit nieuwbouwproject in San Pedro del Pinatar bestaat uit 4 schitterende half vrijstaande villa’s. Op het perceel is plek om 1 auto te parkeren. De begane grond van de woning bestaat uit een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een aparte badkamer met toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers ensuite. Ook is er een terras op de 1e verdieping en op het dak van de woning.

Op loopafstand van de appartementen liggen diverse supermarkten, winkels en restaurantjes. Het strand ligt op 30 minuten loopafstand of 10 minuutjes met de fiets.

25755 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw villa’s San Javier

In de plaats San Javier worden deze vrijstaande nieuwbouw villa’s gebouwd. De villa’s hebben een privé zwembad en een parkeerplek op het eigen perceel.
De begane grond heeft een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Achter de woning is een patio met een buitentrap naar het dakterras van 61m2 groot. Op slechts enkele minuten met de fiets of auto ligt het zandstrand van Santiago de la Ribera.

25607 2 slaapk. 2 badk.

Appartementen te koop in San Pedro del Pinatar
Costa Calida

Dit nieuwbouw project met appartementen wordt gebouwd in San Pedro del Pinatar (Costa Calida, Spanje). Er zijn begane grond appartementen met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en dakterras. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken (inclusief witgoed), 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een gemeenschappelijke tuin met een zwembad. Op loopafstand van de appartementen liggen diverse supermarkten, winkels en restaurantjes. Het strand ligt op 20 minuten loopafstand of een paar minuten met de fiets / auto. Deze appartementen zijn perfect voor zowel een vakantiehuis als permanente bewoning en bieden alles om te genieten van het Spaanse leven.

18832 3 slaapk. 2 badk.

Op het golfresort Altaona Golf (Murcia) worden deze gelijkvloerse vrijstaande villa’s gebouwd. De villa’s hebben een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn verschillende types villa’s beschikbaar en 4 slaapkamers is ook mogelijk in overleg met de projectontwikkelaar. In de tuin is een parkeerplaats, een terras en een privé zwembad. 
Wanneer u van golfen houdt dan zijn deze villa’s wellicht interessant voor u. Op 20 minuten rijden ligt de leuke stad Murcia en op 25 minuten rij afstand ligt Torre de la Horadada met een schitterende kustlijn aan de Middellandse zee. 

25681 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw bungalows Roldán (Murcia)

In de plaats Roldán worden deze nieuwbouw bungalows gebouwd. De woningen hebben een privé zwembad en een parkeerplek op op het eigen perceel. Deze woningen hebben een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De dorpskern van Roldán ligt op loopafstand.

25159 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw bungalows Roldán (Murcia)

In de plaats Roldán worden deze nieuwbouw bungalows gebouwd. De woningen hebben een privé zwembad en een parkeerplek op op het eigen perceel. Deze woningen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De dorpskern van Roldán ligt op loopafstand.

25144 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen Lo Pagan

Deze nieuwbouw appartementen in Lo Pagan worden in het 3e kwartaal van 2022 opgeleverd. Er komen appartementen op de begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. Op het dak van het complex komt een gemeenschappelijk terras met zwembad. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een balkon. Een parkeerplaats en berging in de ondergrondse parkeergarage zijn extra opties. 

Lo Pagan is een leuke plaats met diverse restaurantjes, winkels en een fijn strand aan het begin van het Mar Menor. Het strand dat direct aan de Middellandse zee ligt is met een paar auto minuten te bereiken. 

25109 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw Roldán (Murcia)

In de plaats Roldán worden deze vrijstaande nieuwbouw villa’s verkocht. De woningen hebben een privé zwembad en een parkeerplek op op het eigen perceel. 
De begane grond heeft een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer met een badkamer ensuite en een aparte toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers met beide een badkamer ensuite en er is een dakterras. 

25080 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw appartementen San Pedro del Pinatar

Dit nieuwbouw project met appartementen wordt gebouwd in San Pedro del Pinatar (Costa Calida, Spanje). Er zijn allen nog appartementen beschikbaar op de begane grond met een tuin. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken (inclusief witgoed), 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een gemeenschappelijke tuin met een zwembad. Op loopafstand van de appartementen liggen diverse supermarkten, winkels en restaurantjes. Het strand ligt op 20 minuten loopafstand of een paar minuten met de fiets / auto. Deze appartementen zijn perfect voor zowel een vakantiehuis als permanente bewoning en bieden alles om te genieten van het Spaanse leven.

25557 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw woningen Avileses, Murcia

Deze scherp geprijsde nieuwbouw woningen worden gebouwd in een klein dorpje in de regio Murcia. Het dorpje Avileses ligt +/- 20 km van de zee af, hierdoor zijn deze woningen zeer aantrekkelijk geprijsd. De woningen krijgen een privé zwembad en een parkeerplek op het eigen perceel. Op de begane grond komt een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping komen nog eens 2 slaapkamers en 1 badkamer, ook komt er een heerlijk balkon. Op het dak van de woning komt een dakterras om de hele dag te genieten van de Spaanse zon. 

25041 3 slaapk. 2 badk.

In Santa Rosalía op het Lake and Life Resort gaat deze projectontwikkelaar 14 vrijstaande villa’s bouwen. Deze luxe villa’s hebben een tuin met privé zwembad, een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers en een aparte toilet. Onder de woning komt een fantastische kelder ruimte die vrij is in te delen. 

Het Santa Rosalia Lake and Life Resort is een groot project waar verschillende projectontwikkelaars woningen op gaan bouwen. Er komt een meer van 16.000 m2, het grootste aangelegde meer van Europa. De technologie die ze gebruiken zorgt ervoor dat het water helder blauw zal zijn. Dit alles wordt aangelegd in Caribische sferen met veel palmbomen, strandjes en horeca. 

25004 3 slaapk. 3 badk.

Deze nieuwbouw appartementen aan de Costa Calida worden gebouwd in de plaats Santiago de la Ribera. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. In de gemeenschappelijk ruime tuin komt uiteraard ook een mooi zwembad. Het strand ligt op een steenworp afstand en het gezellige centrum van Lo Pagan ligt ook op loopafstand.

25196 2 slaapk. 2 badk.

Zoeken in ons koopaanbod

Vul één of meerdere velden in.

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca