Contact Costablanca4you

Vakantiewoning verhuren

Wel de lusten maar niet de lasten en uw woning is niet onbeheerd als u er niet bent.
Daar willen wij van Costablanca4you voor zorgen!
Hieronder omschrijven we in het kort wat u van ons kunt verwachten.

Uw vakantiewoning verhuren

Zorgeloos uw vakantiewoning verhuren
Heeft u een vakantiewoning aan de Costa Blanca die u wilt verhuren?
Wij verhuren appartementen en villa’s die voorzien zijn van alle gemakken voor een top vakantie!
Als u kiest om uw huis te laten verhuren door ons bent u ervan verzekerd dat wij er alles aan zullen doen om uw woning zoveel mogelijk te verhuren en dat de gasten niks tekort komen. U bepaalt welke periodes uw huis ter verhuur wordt aangeboden en u blijft tot in detail op de hoogte van de voortgang.

Presentatie
De eerste indruk van een woning is heel belangrijk. Om uw woning zo goed mogelijk te presenteren maken we naast een serie professionele foto’s ook een videoclip van uw woning. We zijn ook gecertificeerd voor het vliegen met een drone dus als het mogelijk is op de plaats van de woning zetten we deze in om de videoclip helemaal af te maken. Voordat we teksten gaan schrijven gaan we eerst de omgeving verkennen om te bekijken wat er allemaal in de buurt van de woning is gelegen. Dit doen we allemaal zelf zodat we geïnteresseerde huurders optimaal kunnen informeren.


Reserveringen
Wij zijn voortdurend bereikbaar op onze website maar ook per e-mail of chat of telefonisch. Hierdoor kunnen we aanvragen en reserveringen snel behandelen en afwikkelen. Vanzelfsprekend verzorgen wij de verhuuradministratie en houden we u hiervan volledig op de hoogte zodat u weet wanneer uw huis is verhuurd en aan wie.

Promotie
Op Social media, zoals Facebook en Instagram zijn we continue actief om onze accommodaties te promoten. Daarnaast scoren we hoog in de zoekmachines Google en Bing waardoor mensen ons snel kunnen vinden. Als u ermee akkoord gaat dat we op bepaalde momenten last-minute prijzen mogen aanbieden dan kunnen we uw woning nog beter verhuren.

Aankomst en vertrek
Wij ontvangen uw gasten altijd persoonlijk bij uw vakantiehuis. Naast het overhandigen van de sleutels geven we een rondleiding, uitleg over bijvoorbeeld gebruik van tv, Wifi, airconditioning en informatie over de omgeving. Tijdens het verblijf zijn wij het directe aanspreekpunt en bij vertrek zorgen wij voor een controle en een prettig vertrek. Bij vragen en/of problemen kunnen de gasten een beroep op ons doen en zorgen wij voor de juiste oplossing.

Schoonmaak
Wij vinden het erg belangrijk dat alle accommodaties schoon en fris zijn. Daarom verplichten wij een eindschoonmaak en hanteren wij standaard een niet roken en geen huisdieren beleid. Wanneer een gast uw woning heeft verlaten wordt deze direct schoongemaakt. Wanneer er in een bepaalde periode geen huurder is geweest kunnen we uw woning ook regelmatig even luchten.

Voorwaarden waaraan uw woning moet voldoen
– Nieuw, recent gebouwd of recent gerenoveerd.
– Airconditioning
– Wifi
– Zwembad (prive of gemeenschappelijk)
– Moderne keuken en badkamer(s)
– (optioneel) Nederlandse of Belgische tv zenders


Voordelen voor u:
– Extra inkomsten als u er zelf geen gebruik van maakt.
– U bent vrij om zelf te verhuren, en bepaald zelf de periode waarin wij mogen verhuren voor u.
– Uw woning wordt met uitgebreide fotoreportage, videoclip en beschrijving gepresenteerd.
– Via ons boekingssysteem worden alle reserveringen vastgelegd en houden wij u op de hoogte.
– We onderhouden het contact met de huurder en regelen de volledige administratie.
– Naast sleutelbeheer staan we ook klaar voor de vragen van de gasten.
– We controleren uw woning aan het begin en aan het einde van de verhuurperiode.
– We kunnen huurauto of airport service verzorgen voor de gasten.

Meer informatie
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden om uw woning aan de Costa Blanca te verhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Playa El Carabassi - Vakantie Costa Blanca
DutchEnglish