Huren Costa Blanca

Isla de Tabarca

Een dagtrip naar Isla de Tabarca is een combinatie van een mooie boottocht en een dagje uit naar het kleinste bewoonde eiland van Spanje.

Isla de Tabarca

Vanuit de haven van Torrevieja is het mogelijk een dagje naar Isla Tabarca te gaan. In het hoogseizoen vaart de boot 2x per dag en in het laagseizoen 1x per dag. Isla Tabarca is het kleinste eilandje van Spanje waar permanent mensen wonen. Het eiland ligt in de buurt van Santa Pola. Wanneer u met de boot vanuit Torrevieja richting Isla de Tabarca vaart zou het zo maar kunnen dat u tijdens de boottocht dolfijnen ziet. Op het eiland valt er genoeg te beleven. Wandelen door de leuke straatjes, relaxten op het strandje en genieten van het prachtige uitzicht of met een duikbril en snorkel heerlijk de zee in!

Tickets kunnen gewoon op de dag zelf in de haven gekocht worden aan het loket.

Foto's

Isla de Tabarca, Costa Blanca (Spain)Isla de Tabarca, Costa Blanca (Spain)Isla de Tabarca, Costa Blanca (Spain)Isla de Tabarca, Costa Blanca (Spain)Isla de Tabarca, Costa Blanca (Spain)Isla de Tabarca, Costa Blanca (Spain)Isla de Tabarca, Costa Blanca (Spain)Isla de Tabarca, Costa Blanca (Spain)Isla de Tabarca, Costa Blanca (Spain)

Ligging van Isla de Tabarca

Beschikbaarheid bekijken

LET OP: Kleine kinderen die in een babybed slapen hoeft u niet in te vullen bij het aantal personen. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken bij aanvullende informatie.
Inchecken
Nachten
Uitchecken
Aantal personen
Kinderen
NederlandsEnglish