Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Koopaanbod Benijofar

Bent u op zoek naar een tweede woning in Benijofar?

Bekijk hieronder ons koopaanbod in Bennijofar.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.

 • Deze villa’s in Benijofar zijn nog in aanbouw. De villa’s hebben een aantrekkelijke prijs. De villa’s beschikken over een living met open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en een dakterras. De sfeervolle tuin is heerlijk om te genieten van de Spaanse zon! De woningen liggen op 400 meter van de winkelstraat van Benijofar.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • Deze fase van dit project met vrijstaande villa’s bestaat uit 25 vrijstaande villa’s waarvan er nog maar een paar te koop staan. De prijs van deze woning is zeer aantrekkelijk. De woningen liggen op 500 meter van de winkelstraat van Benijofar. De woningen beschikken over een living met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, apart toilet en naast een tuin is er ook een balkon en dakterras. De keukenapparatuur en de airconditioning is bij de prijs inbegrepen.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • Deze villa’s in Benijofar zijn nog in aanbouw. De villa’s hebben een strakke moderne uitstraling met mediterraanse details. De villa’s beschikken over een ruime living met veel licht, open keuken, drie slaapkamers, twee badkamers en een dakterras. De woningen liggen op 500 meter van de winkelstraat van Benijofar.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • Deze zeer luxe vrijstaande villa’s in Benijofar worden momenteel gebouwd. Totaal worden er 10 villa’s gebouwd die voorzien zijn van alle luxe. De perceelgrootte begint bij 351m2 en het grootste perceel is 487m2!
  De winkeltjes en restaurantjes van Benijofar liggen op loopafstand. De woningen beschikken over een ruime living met luxe keuken. Drie slaapkamers en 3 badkamers. De tuin met privézwembad is ruim opgezet en ook het dakterras is fantastisch! De keuken, airconditioning en het zwembad is bij de prijs inbegrepen. Kortom een zeer complete villa met alles erop en eraan.

  3 slaapk. 3 badk.
  3 slaapk. 3 badk.

<- Terug naar ons koopaanbod

Alle documenten en andere informatie beschikbaar op deze site zijn beschermd krachtens de auteurswet.
Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens.
NederlandsEnglish