Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Koopaanbod Gran Alacant

Bent u op zoek naar een tweede woning in Gran Alacant?

Bekijk hieronder ons koopaanbod in Gran Alacant.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.

 • In Gran Alacant worden deze moderne woningen gebouwd. Gran Alacant is een kleine plaats aan de Costa Blanca en ligt vlakbij de leuke stad Alicante en het vliegveld. De woningen liggen dichtbij het strand, namelijk op 700m afstand en omdat het op een heuvel ligt kunt u vanuit de living genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse zee. Dit model heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. U kunt er eventueel ook voor kiezen dat de woning beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze variant heeft een vanaf prijs van €299.000

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • In Gran Alacant worden deze moderne appartementen met zeezicht gebouwd. Het uitzicht is fantastisch! Bij het complex komt een prachtig zwembad en gym. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De living heeft een open keuken. Er zijn nog maar een aantal appartementen beschikbaar en dan is het hele project verkocht dus als u dit een interessante woning is voor u dan moet u niet te lang wachten.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • In Gran Alacant is dit nieuwe appartementencomplex in de afrondende fase. Er zijn nog appartementen beschikbaar waarvan u dus niet lang hoeft te wachten op de sleutel. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Via de living met open keuken loopt u het balkon op met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin met zwembad. Gran Alacant is een kleine rustige plaats, de appartementen liggen 1km van het winkelcentrum af waar u restaurantjes, winkeltjes en een supermarkt kunt vinden. De prachtige zandstranden van liggen op 4km afstand, waaronder het mooi Playa el Carabassi.
  Met een vanaf prijs van €125.000 zijn dit interessante appartementen voor een vakantiewoning in Spanje.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.

<- Terug naar ons koopaanbod

Alle documenten en andere informatie beschikbaar op deze site zijn beschermd krachtens de auteurswet.
Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens.
NederlandsEnglish