Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Koopaanbod Guardamar del Segura

Bent u op zoek naar een tweede woning in Guardamar del Segura?

Bekijk hieronder ons koopaanbod in Guardamar del Segura.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.

 • Deze appartementen in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura worden momenteel gebouwd. Er zijn al een aantal fases klaar en daar zijn ook nog sleutelklare woningen beschikbaar. In de buurt van deze woningen zijn een aantal restaurantjes en winkeltjes te vinden. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Op de begane grond is er een terras met de ligging aan de ruime gemeenschappelijke tuin. De bovenappartementen hebben een balkon en een dakterras. Dit project staat erom bekend dat wanneer u hier aankomt meteen in de vakantiestemming zit. De ligweides, zwembaden en de speeltuintjes zijn fantastisch voor de kinderen. Deze appartementen zijn dan ook zeer interessant wanneer u uw tweede woning ook wilt gaan verhuren. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • Bent u op zoek naar een nieuw appartement voor vakanties, overwinteren of als investering? Dan is dit nieuwbouw project misschien iets voor u. Dit complex wordt momenteel gebouwd in Guardamar del Segura.
  Alle voorzieningen die u nodig heeft zijn dichtbij. De supermarkt ligt op 50m afstand. Diverse restaurantjes en een sportschool op slechts enkele minuten loopafstand. Het strand is +/- 15 minuten lopen.
  Er zijn 3 verschillende varianten welke u kunt zien op de foto met de plattegronden. Het model van de 1e t/m de 5e verdieping is het voordeligste. Bij het complex komt ook een gemeenschappelijk zwembad.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • Dit appartementen complex in Guardamar del Segura zal in maart 2020 worden opgeleverd. De appartementen liggen midden in het centrum van Guardamar en het strand ligt op slechts 500m afstand.
  Er zijn 2 slaapkamer en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar. Op het dak van het complex komt een gemeenschappelijk terras met zwembad! Plattegronden kunnen we u toesturen op aanvraag.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • Deze appartementen in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura worden momenteel gebouwd. Deze appartementen komen bij het ook nieuw te bouwen centrum van deze wijk. Beneden de appartementen komen winkeltjes. In de buurt van deze woningen zijn momenteel ook al een aantal restaurantjes en winkeltjes te vinden. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

  1 slaapk. 1 badk.
  1 slaapk. 1 badk.

<- Terug naar ons koopaanbod

Alle documenten en andere informatie beschikbaar op deze site zijn beschermd krachtens de auteurswet.
Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens.
NederlandsEnglish