Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Koopaanbod Quesada

Bent u op zoek naar een tweede woning in Quesada?

Bekijk hieronder ons koopaanbod in Quesada.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.

 • CB4Y-13055 | Quesada € 319 500

  CB4Y-13055 | Quesada

  € 319 500

  Dit project bestaat uit 10 vrijstaande villa’s en deze worden gebouwd in de plaats Quesada (vlakbij Rojales). De villa’s zijn zeer luxe afgewerkt en beschikken over een privé zwembad. Dit model heeft een ruime living met open keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers, een terras op de 1e verdieping en een dakterras. In overleg met de bouwer kan de indeling van de woning worden aangepast naar de wens van de klant. Wilt u 2 slaapkamers dan is dat geen probleem. De villa’s liggen aan een rustige straat met in het midden een wandelpad. Voordeel hiervan is dat de woningen aan de overkant van de straat ver bij u vandaan liggen.

  3 slaapk. 3 badk.
  3 slaapk. 3 badk.
 • CB4Y-12794 | Quesada € 274 000

  CB4Y-12794 | Quesada

  € 274 000

  Deze villa’s in Quesada (Rojales) worden momenteel gebouwd. Het project bestaat uit 50 vrijstaande villa’s die voorzien zijn van een ruime living met veel licht, luxe keuken, 2 of 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. Ook is er plaats voor uw auto op uw eigen perceel. De plaats waar de villa’s worden gebouwd is rustig gelegen. Op korte loopafstand van de wijk wordt momenteel een nieuwe supermarkt gebouwd. Het centrum met restaurantjes en winkeltjes ligt ook niet ver van de woningen. Vanaf het dakterras van het huis heeft u uitzicht op het zoutmeer van La Mata.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • CB4Y-12762 | Quesada € 365 700

  CB4Y-12762 | Quesada

  € 365 700

  Dit project bestaat uit 10 vrijstaande villa’s en deze worden gebouwd in de plaats Quesada (vlakbij Rojales). De villa’s zijn zeer luxe afgewerkt en beschikken over een privé zwembad, ruime living met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 aparte toilet en een terras op de 1e verdieping. In overleg met de bouwer kan de indeling van de woning worden aangepast naar de wens van de klant. Wilt u 2 slaapkamers of bijvoorbeeld 3 badkamers dan is dat geen probleem. Als extra opties kunt u ervoor kiezen om een kelder onder de woning te laten bouwen en wanneer u een dakterras op de woning wilt dan is dit ook mogelijk. De villa’s liggen aan een rustige straat met in het midden een wandelpad. Voordeel hiervan is dat de woningen aan de overkant van de straat ver bij u vandaan liggen.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.

<- Terug naar ons koopaanbod

Alle documenten en andere informatie beschikbaar op deze site zijn beschermd krachtens de auteurswet.
Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens.
NederlandsEnglish