Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Koopaanbod Spanje

Vind hier uw droomhuis in Spanje!

 • CLD-1930nba | Plaats: Villamartin € 399,000

  Dit prachtige project wordt momenteel gebouwd in een buitenwijk van Villamartin, vanwaar zowel de zee als het zoutmeer van Torrevieja zichtbaar zijn. Er worden 3 modellen gebouwd, allen met 3 slaapkamers, dakterras, optie op onderbouw en als tijdelijke actie is tevens het privé zwembad inbegrepen in de prijs. Dit model heeft een woonoppervlakte van 118 m² exclusief een optionele onderbouw van 99 m². Een prachtige, rustige locatie, op slechts enkele kilometers van het gezellige centrum van Villamartin. Neem contact met ons op voor mee informatie.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • CLD-1941 | Plaats: Orihuela Costa € 275,000

  De woningen hebben 3 slaapkamers en 3 badkamers en zijn voorzien van alle luxe. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  3 slaapk. 3 badk.
  3 slaapk. 3 badk.
 • CLD-1643 | Plaats: Torrevieja € 400,000

  Aan de boulevard van Torrevieja, enkele luttele meters van een heerlijk zandstrand, wordt dit prestigieuze project gebouwd. Het complex bestaat uit woningen met 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over een minimale woonoppervlakte van 154 m² exclusief terrassen. De woningen worden opgeleverd inclusief complete airco installatie en volledig ingerichte keuken, met witgoed van het merk Siemens of gelijkwaardig. Het pand wordt voorzien van een gemeenschappelijke ontkalkingsinstallatie, wat het Spaanse kraanwater lekkerder maakt, en de huishoudelijke apparaten zullen ook langer meegaan. Onder het complex is een garage met hydraulische lift aanwezig, waar iedere nieuwe huiseigenaar een privé parkeerplaats krijgt toegewezen.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.

Alle documenten en andere informatie beschikbaar op deze site zijn beschermd krachtens de auteurswet.
Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens.
NederlandsEnglish