Huis kopen Costa blanca
Nederlandse makelaar Torrevieja
Nederlandse makelaar Torrevieja

Koopaanbod Spanje

Hieronder vindt u ons complete koopaanbod nieuwbouw aan de Costa Blanca & Costa Calida

Wanneer u meer informatie, foto’s, plattegronden of een bezichtiging wenst dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

In Villamartin worden is de eerste fase van dit project appartementen reeds opgeleverd. In deze fase zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. De ligging van de tuin of balkon is op het oosten. Vanaf de 2e etage heeft u al zeezicht en uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Binnenkort gaat de bouw verder met de volgende fase appartementen. Deze krijgen een ligging met de tuin, balkon of dakterras op het zuiden met uitzicht over de gemeenschappelijke tuin in Japanse stijl. Bij de prijs inbegrepen is ook een parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage. De appartementen zijn voorzien van een living met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Alle appartementen zijn te bereiken met een lift. Het moderne winkelcentrum Zenia Boulevard ligt op slechts 1.5 km afstand en de golfbanen op maar 2 km afstand!

13130 2 slaapk. 2 badk.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw tweede woning in het zonnige Spanje!

 

Zoeken in ons koopaanbod Spanje

Nieuwbouw Costa Blanca & Costa Calida

Bent u op zoek naar een bestaande woning?

Er zijn al woningen beschikbaar vanaf €60.000 ,- 

Wanneer u ons wensenformulier invult kunnen we de mogelijkheden bespreken voor de aankoop van een bestaande woning aan de Costa Blanca.

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca