Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Koopaanbod Torrevieja

Bent u op zoek naar een tweede woning in Torrevieja?

Bekijk hieronder ons koopaanbod in de badplaats Torrevieja aan de Costa Blanca.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.

 • De bouw van deze nieuwbouwwoningen in Torrevieja is al een eind op weg. In totaal worden er 98 appartementen gebouwd. Er zijn 4 opties beschikbaar die allemaal beschikken over 2 badkamers. Op de begane grond kunt u kiezen voor een woning met 2 of 3 slaapkamers. Verder beschikt deze woning over een woonkamer met luxe keuken en een heerlijk terras om te zonnen. Ook bij de “boven” appartementen kunt u kiezen voor 2 of 3 slaapkamers. Bij deze appartementen heeft u een dakterras ter grootte van het hele oppervlak van de woning. In het midden van de residentie komt een zwembad met ligweide.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • Dit nieuwe appartementen complex in het centrum van Torrevieja wordt momenteel gebouwd. In totaal worden het 137 appartementen opgeleverd en komt er een gemeenschappelijke tuin met zwembad. Dit appartement beschikken over één slaapkamer, living met open keuken en één badkamer. Het eerste blok is reeds opgeleverd, er zijn nog een aantal appartementen in de verkoop die sleutelklaar zijn. De ligging van het complex is heel centraal. Restaurantjes, barretjes en supermarkten liggen allemaal op loopafstand. Het stadsstrand Playa del Cura en de boulevard liggen op slechts 800m afstand.

  1 slaapk. 1 badk.
  1 slaapk. 1 badk.
 • Dit nieuwe appartementen complex in het centrum van Torrevieja wordt momenteel gebouwd. In totaal worden het 137 appartementen opgeleverd en komt er een gemeenschappelijke tuin met zwembad. De appartementen beschikken over twee of drie slaapkamers, living met open keuken en één badkamer. Het eerste blok is reeds opgeleverd, er zijn nog een aantal appartementen in de verkoop die sleutelklaar zijn. De ligging van het complex is heel centraal. Restaurantjes, barretjes en supermarkten liggen allemaal op loopafstand. Het stadsstrand Playa del Cura en de boulevard liggen op slechts 800m afstand.

  2 slaapk. 1 badk.
  2 slaapk. 1 badk.
 • Deze rustig gelegen residentie in Torrevieja wordt momenteel gebouwd. De eerste woningen worden in november 2018 opgeleverd. In totaal worden er 36 duplex woningen gebouwd die voorzien zijn van een living met keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op de begane grond is er een terras, op de 1e verdieping een balkon en op het dak van de woning is een ruim dakterras. In het midden van de residentie wordt een prachtige gemeenschappelijke tuin aangelegd met zwembad. In de directe omgeving van de residentie zijn er supermarkten, restaurantjes en winkels. Het strand ligt op 950m afstand.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • Deze residentie in Torrevieja met laagbouw appartementen en vrijstaande villa’s is net opgeleved. Er is nog één appartement beschikbaar voor de verkoop dus wacht niet te lang als u interesse heeft. De residentie heeft een centrale maar rustige ligging. Op 300 meter van de appartementen is er een Mercadona supermarkt en op 10 minuten loopafstand vindt u het nieuwe winkelcentrum Habaneras. Het strand ligt op 880 meter van het appartement. Het appartement dat nog te koop staat ligt op de begane grond en beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, een luxe keuken en een ruime kelderruimte onder de woning. Ook is er airconditioning en vloerverwarming aanwezig. Het gemeenschappelijke zwembad heeft een perfecte ligging waardoor er bijna heel de dag zon op staat. Onder het appartementencomplex bevindt zich een parkeergarage.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • Op slechts 50m van de Middellandse zee worden deze 6 moderne villa’s gebouwd. De villa’s hebben een eigen zwembad, 4 slaapkamers en 3 badkamers! De living heeft een hoog plafond met veel lichtinval. Door de open trap geeft de woning van binnen heel veel ruimte. In de badkamers is vloerverwarming aanwezig.

  4 slaapk. 3 badk.
  4 slaapk. 3 badk.
 • Dit kleine project bestaat uit 14 vrijstaande villa’s in de stijl “Ibiza”. De woningen worden gebouwd in Torrevieja en in de buurt zijn veel voorzieningen. De villa’s zijn allemaal even groot en van hetzelfde model. De percelen zijn wel verschillend van oppervlakte. De villa’s zijn voorzien van een living met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. In de tuin kunt u genieten van een heerlijk een privé zwembad. Ook is er een dakterras op de woning.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • Fase 1 van dit nieuwbouwproject in Torrevieja is al een tijdje afgerond. Sinds april 2018 zijn ze gestart met de tweede fase van dit project en in deze fase worden 46 appartementen gebouwd.
  Er zijn appartementen beschikbaar met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen op de begane grond beschikken over een terras en de appartementen op de 1e verdieping over een balkon en dakterras. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijk zwembad. Het project ligt op slechts 300 meter van de zee. Het mooie zandstrand Playa de los Naufragos ligt op +/- 10 minuten lopen. Bij deze residentie is ook al een nieuwe Aldi supermarkt gebouwd.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • Fase 1 van dit nieuwbouwproject in Torrevieja is al een tijdje afgerond. Sinds april 2018 zijn ze gestart met de tweede fase van dit project en in deze fase worden 11 duplex woningen (townhouses) gebouwd.
  De woningen beschikken over 3 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een ruime living met open keuken, tuin, balkon en dakterras. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijk zwembad. Het project ligt op slechts 300 meter van de zee. Het mooie zandstrand Playa de los Naufragos ligt op +/- 10 minuten lopen. Bij deze residentie is ook al een nieuwe Aldi supermarkt gebouwd.

  3 slaapk. 3 badk.
  3 slaapk. 3 badk.

<- Terug naar ons koopaanbod

Alle documenten en andere informatie beschikbaar op deze site zijn beschermd krachtens de auteurswet.
Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens.
NederlandsEnglish