Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Koopaanbod Villamartin

Bent u op zoek naar een tweede woning in Villamartin?

Bekijk hieronder ons koopaanbod in Villamartin.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.

 • De bouw van dit project met sfeervolle appartementen is in volle gang. Er zijn appartementen op de begane grond en op de 1e verdieping. In het midden van de residentie komt een mooi aangelegde tuin met zwembad. De appartementen op de begane grond hebben een ruim terras en via dit terras wandelt u zo de gemeenschappelijke tuin in. In huis is er een living met open keuken, drie slaapkamers en 2 badkamers. Onder het complex is een parkeergarage. Op loopafstand is er een supermarkt en een aantal restaurantjes. Winkelcentrum Zenia Boulevard ligt op 1,5 km afstand. Bent u een Golf liefhebber? De mooiste golfbanen van de Costa Blanca liggen op een steenworp afstand!

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • Deze nieuwbouwwoningen in Orihuela Costa zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een tuin, balkon en een dakterras waar u heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon! In de gemeenschappelijke tuin komt een zwembad. De golfbaan ligt op slechts 650 meter dus bent u op zoek naar een woning die dicht bij de golfbaan is gelegen dan is dit misschien iets voor u.
  Het moderne winkelcentrum Zenia Boulevard ligt op slecht 4,5km afstand.

  3 slaapk. 3 badk.
  3 slaapk. 3 badk.
 • In Villamartin zijn ze in volle gang met de bouw van dit project. Het eerste project van deze bouwer met eensgelijke appartementen is reeds afgerond en vanwege het succes wordt er nog eenzelfde residentie gebouwd op een andere locatie. Momenteel wordt fase 1 van de 4 gebouwd. De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, twee badkamers en een terras of balkon.
  In de prijs is ook inbegrepen de airconditioning, parkeerplek in de garage en een opslagruimte. In de gemeenschappelijke tuin komen 3 zwembaden waarvan 1 verwarmd en een aantal yacuzzi’s.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • In Villamartin wordt deze prachtige residentie gebouwd bestaande uit 7 appartementen complexen. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, living met open keuken en een terras op de begane grond en een balkon op de hoger gelegen verdiepingen. Er is een ruim opgezette gemeenschappelijke tuin met veel faciliteiten. Buiten zijn er 2 zwembaden, ligweides en een speeltuintje. Ook is er een binnen zwembad met sauna. Op loopafstand is er een supermarkt en een aantal restaurantjes. Winkelcentrum Zenia Boulevard ligt op 1,5 km afstand. Bent u een Golf liefhebber? De mooiste golfbanen van de Costa Blanca liggen op een steenworp afstand!

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • In Villamartin zijn ze in volle gang met de bouw van dit project. Het eerste project van deze bouwer met eensgelijke appartementen is reeds afgerond en vanwege het succes wordt er nog eenzelfde residentie gebouwd op een andere locatie. Momenteel wordt fase 1 van de 4 gebouwd. De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en een terras of balkon.
  In de prijs is ook inbegrepen de airconditioning, parkeerplek in de garage en een opslagruimte. In de gemeenschappelijke tuin komen 3 zwembaden waarvan 1 verwarmd en een aantal yacuzzi’s.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.

<- Terug naar ons koopaanbod

Alle documenten en andere informatie beschikbaar op deze site zijn beschermd krachtens de auteurswet.
Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens.
NederlandsEnglish