Tweede woning kopen Costa Blanca

Huis kopen in Spanje

Bent u van plan om een woning te kopen in Spanje?
Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een woning aan de Costa Blanca die aan uw wensen voldoet.

Kennismaken Costa Blanca

Het belangrijkste bij het kopen van een (tweede) woning is het gevoel wat u heeft bij de omgeving. U moet zicht er uiteraard wel helemaal thuis voelen! Wanneer u al een keer op vakantie bent geweest naar de Costa Blanca dan heeft u daar vast een idee van. Bent u nog nooit naar de Costa Blanca afgereisd dan adviseren wij om er eerst eens een vakantie door te brengen in één van onze accommodaties. Huur een auto en ga eens een weekje de omgeving verkennen om te kijken waar u zich het prettigst voelt. Wanneer u weer terug bent in uw eigen land en er zeker van bent dat u wilt investeren in een (tweede) woning aan de Costa Blanca dan helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte woning voor u.

Huis kopen in Spanje

Investeren in een tweede woning in Spanje heeft veel voordelen. U kunt er zelf een aantal keren per jaar naartoe om heerlijk te ontspannen en wanneer u er niet bent kunt u uw woning verhuren waardoor u er ook nog aan verdient. Wij begeleiden u graag bij de zoektocht naar een tweede woning in Spanje. 

Wij willen onze klanten zo goed en transparant mogelijk informeren over een project. Om dit te kunnen doen gaan wij alle projecten meerdere keren bekijken zodat we goed op de hoogte zijn van de fase waarin de bouw zich bevind. Wanneer u ons wensenprofiel invult gaan wij voor u aan de slag om huizen te selecteren die aan uw wensen voldoen. 

Complete koopaanbod

Ons complete koopaanbod in Spanje kunt u bekijken op de website van Estrella Regul Properties.

U kunt hier nieuwbouw en resale woningen bekijken.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bepaalde projecten / woningen dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Om u goed van dienst te kunnen zijn vragen we u om de referentienummers erbij te vermelden zodat wij al uw vragen goed kunnen beantwoorden. 

Wij helpen u graag bij het vinden van uw tweede woning in het zonnige Spanje!

Klik hier om het koopaanbod te bekijken!  

Group of companies

Estrella Regul properties cb4y logo

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca
NederlandsEnglishDeutsch