Huis kopen Costa blanca

Lange termijn verhuur Torrevieja

Wij introduceren de Emigratie Quick start

Emigreren, dat is een hele grote stap in je leven…………

Hoe pak je het aan? Waar begin je? Waar vind of krijg je de juiste informatie? Heb je veel geld nodig om te kunnen emigreren? Dit zijn heel veel vragen die wij dagelijks krijgen van mensen die het grote avontuur aan willen gaan. 

Wij hebben het een aantal jaar geleden zelf ook gedaan. Met onze kinderen van toen 7 en 4 jaar oud hebben wij onze banen opgezegd in Nederland, ons huis verkocht en zijn we richting Spanje gegaan.

Wij zijn hebben hierdoor veel ervaring opgedaan bij wat er allemaal komt kijken bij een emigratie. 

Wij hebben vanaf het begin onze emigratie gefilmd en publiceren dit op ons YouTube kanaal genaamd ONTSPANJE.

Door de jaren heen zijn we hierin gegroeid en merken wij dat we steeds meer berichtjes en vragen krijgen of dat we mensen inspireren om ook te emigreren. Dat vinden wij echt super leuk en kunnen het iedereen adviseren!! Wij hebben er nooit 1 seconde spijt van gehad en gunnen iedereen een beter, relaxter, mooier en vrijer leven in het mooie Spanje.

Speel je ook met de gedachten om te emigreren? Dan helpen wij heel graag. We hebben in al onze video’s en Q&A’s veel vragen beantwoord maar toch blijven situaties natuurlijk altijd persoonlijk.

Wij hebben daarom besloten ons extra te gaan inzetten om mensen met een emigratie wens te helpen.

Hoe kunnen wij dit doen?

Wij bieden onze appartementen in Torrevieja, eigen ervaringen en adviezen aan als opstap!

Wij introduceren hiermee de Emigratie Quick start

Ons advies is om eerst te gaan huren om zo de omgeving goed te leren kennen en om te kijken of het echt is wat jullie willen. Lange termijn verhuur is hiervoor erg geschikt. 

Costablanca4you is ons eigen makelaarskantoor met de diensten aankoopbegeleiding van nieuwbouw woningen aan de Costa Blanca en bestaande bouw woningen in en rondom Torrevieja.  Tevens verhuren wij luxe nieuwe appartementen in Torrevieja (Costa Blanca). De appartementen die wij verhuren zijn niet voor lange termijn verhuur beschikbaar maar wat we wel aanbieden is om één van onze prachtige appartementen te huren op maand basis, eenmaal hier aangekomen in Spanje zijn deze appartementen perfect als opstap om van daaruit op zoek te gaan naar jullie perfecte woning voor een langer termijn. Het is namelijk heel erg lastig om dit vanuit Nederland of België te regelen en je weet dan nooit precies waar je terecht komt.

Hoe werkt het: je huurt bij ons een appartement in Torrevieja voor min. 2 maanden tot max 5 maanden om in die periode op zoek te gaan naar een woning voor een langer termijn. Je kunt dan elke dag woningen bezichtiging e.d. ook kun je met al je vragen bij ons terecht. Wij vinden het leuk jullie weg wijs te maken bij de Spaanse instanties en om tips te geven over deze fijne omgeving.

Maandprijzen (geldig bij een verblijf vanaf 2 maanden):
€ 895,- per maand per accommodatie (geldig in de maanden jan, feb, mrt, nov, dec)
€ 995 per maand per accommodatie (geldig in de maanden september en oktober)
€ 1049,- per maand per accommodatie (geldig in de maanden apr, mei, jun)

Deze prijzen zijn inclusief en gebaseerd op 2 personen, een meerprijs voor gezinnen met meer dan 2 personen is €75,- per maand.

Borg: € 150
Eindreiniging: € 125
Boekingskosten: € 25

Heb je vragen of wil je één van onze appartementen huren met een maandtarief, neem dan contact met ons op via rentals@costablanca4you.nl. 

Moet je veel geld hebben om te kunnen emigreren?

Natuurlijk heb je wel geld nodig maar er zijn al appartementen te huur op lange termijn basis vanaf € 300,-  per maand voor een klein appartement tot €1500,- per maand voor een vrijstaande villa. Ook als je nu een woning bezit in Nederland is het een goede tijd. Doordat de huizenprijzen zo hoog zijn kun je je woning goed verkopen en kan je met de overwaarde makkelijker emigreren. Je hebt dan geld achter de hand om je nieuwe leven op te gaan bouwen.

Wij hopen op deze manier te helpen om jullie droom te verwezenlijken.

Deze appartementen zijn te huur voor maandprijzen in de bovengenoemde periodes

Plaats: Torrevieja
Referentie: Amay 880-29
3 slaapkamers / 2 badkamers
Ruime tuin op het zuiden

Meer informatie

Plaats: Torrevieja
Referentie: Amay 880-30
3 Slaapkamers / 2 badkamers
Balkon & ruim dakterras

Meer informatie

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca
DutchEnglish