Volg ons ook op social media!
Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Luchthaventransfer vanaf Alicante airport

Bent u op zoek naar een goedkope luchthaventransfer aan de Costa Blanca?

Klik hier

Hoe kan ik een transfer boeken?

  1. Kies op de startpagina het transfer huurplan dat bij u past: een vaste prijs voor de hele reis of huur per uur.
  2. Kies het ophaaladres (luchthaven Alicante) en de bestemming of het aantal reisuren en kies daarna uw keuze van vervoer.
  3. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar het uitgebreide bestelformulier. Als u wilt kunt u van tevoren ook al de terugweg toevoegen op dezelfde pagina.
  4. Geef uw contactgegevens, het aantal passagiers en aanvullende opties op als u ze nodig hebt. Als uw chauffeur iets anders over u moet weten, geeft u deze informatie op in het opmerkingenveld.
  5. Klaar! Kies een aanbieding – chauffeurs zullen één voor één uw aanvraag beantwoorden en hun prijzen aanbieden.

Klik hier om een transfer te boeken.

Video

Veelgestelde vragen

Wat betekent autoverhuur per uur?

Deze service biedt u volledig beheer en onbeperkt gebruik van een huurauto met chauffeur. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken tijdens zakenreizen wanneer u constant tussen afspraken moet verplaatsen of voor rondleidingen langs bezienswaardigheden met een gids of gewoon om met de auto te reizen wanneer uw route behalve de punten A en B ook bestaat uit de punten C, D, E, F etc bestaat.

Hoe kunt u een bestelling met huur per uur correct plaatsen?

Kies gewoon het vereiste aantal uren en vervoermiddelen en specificeer de nuttige informatie voor de bestuurder in het opmerkingenveld van de bestelling. Het aantal haltes langs de route, hun locatie en tijd, evenals extra voorkeuren voor de auto en de bestuurder. Al deze informatie is nodig om de beste optie te vinden die u het meest tevreden maakt over de aanvraag en om de meest nauwkeurige berekening van de kosten van uw reis te verschaffen.

Hoe snel kunt u de auto laten afleveren op mijn adres nadat ik de bestelling heb geplaatst?

De minimale tijd tussen de plaatsing van de bestelling en de uitvoering ervan is 6 uur. Het is noodzakelijk om te onthouden dat hoe meer tijd er over is voor de reis hoe meer aanbiedingen u ontvangt. Dit betekent dat u een veel ruimere keuze in prijzen en auto’s zult hebben.

Wat houden de kosten van een transfer in?

Chauffeurs zijn vrij om een prijs aan te rekenen voor uw bestelling. Dit is al inclusief wachten op de luchthaven, benzine, tolwegen indien van toepassing op de route en natuurlijk de eigenlijke route van punt A naar punt B.

Wat moet ik doen als de bestuurder mij niet heeft ontmoet?

Probeer eerst contact met hem op te nemen. De contactgegevens van de chauffeurs staan vermeld in de brief waarin uw bestelling wordt bevestigd. Als u de bestuurder niet kunt bereiken meld deze situatie dan aan het ondersteuningsteam. We zullen proberen een andere chauffeur voor u te vinden of uw geld terug te boeken. Een terugboeking neemt 5-7 werkdagen in beslag.

Kan ik de chauffeurs die ik heb gevonden op GetTransfer.com vertrouwen?

Wij werken alleen met vertrouwde aannemers. We bestuderen hun certificaten en controleren de geldigheidsperiode van hun rijbewijzen en verzekeringspolissen. Klanten van onze service evalueren onder andere altijd de prestaties van de chauffeur. We analyseren de feedback van gebruikers en werken alleen samen met contractanten wiens ordergeschiedenis vlekkeloos is.

Wat moet ik doen als mijn vlucht vertraging heeft?

Maakt u zich geen zorgen, bestuurders controleren normaal gesproken de vluchten van klanten en zijn op de hoogte van vertragingen. Daarom raden we aan om het vluchtnummer aan te geven. U kunt deze informatie plaatsen in de aanvullende opties van het uitgevouwen veld van de bestelling. De vrije wachttijd in een dergelijke situatie is 45 minuten. In andere gevallen van overmacht kunt u onmiddellijk contact opnemen met het ondersteuningsteam van GetTransfer.com en zullen we uitzoeken hoe we u kunnen helpen.

Hoe weet ik of mijn bagage in de auto past?

Geef de afmetingen van de bagage en het aantal stuks op in het opmerkingenveld van de bestelling. Bijvoorbeeld, twee skitassen van 180 cm lang en twee koffers. In dit geval zullen alleen de bestuurders wiens auto’s in staat zijn om dergelijke bagage erin te passen reageren op de bestelling. Als u nog steeds twijfels heeft neem dan contact op met het ondersteuningsteam.

Klik hier om een transfer te boeken.

DutchEnglish