Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Bedankt

Bedankt voor uw inschrijving op onze maandelijkse update over het koopaanbod aan de Costa Blanca.

U ontvangt van ons een bevestigingsemail om te bevestigen dat u op de hoogte wilt blijven over nieuwe woningen en interessante projecten aan de Spaanse Costa Blanca.

Heeft u nog vragen?
Stel deze dan gerust via onze contact pagina.

 • Deze villa’s in Benijofar zijn nog in aanbouw. De villa’s hebben een aantrekkelijke prijs. De villa’s beschikken over een living met open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en een dakterras. De sfeervolle tuin is heerlijk om te genieten van de Spaanse zon! De woningen liggen op 400 meter van de winkelstraat van Benijofar.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • Deze villa’s in Benijofar zijn nog in aanbouw. De villa’s hebben een strakke moderne uitstraling met mediterraanse details. De villa’s beschikken over een ruime living met veel licht, open keuken, drie slaapkamers, twee badkamers en een dakterras. De woningen liggen op 500 meter van de winkelstraat van Benijofar.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • Deze appartementen in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura worden momenteel gebouwd. Deze appartementen komen bij het ook nieuw te bouwen centrum van deze wijk. Beneden de appartementen komen winkeltjes. In de buurt van deze woningen zijn momenteel ook al een aantal restaurantjes en winkeltjes te vinden. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

  1 slaapk. 1 badk.
  1 slaapk. 1 badk.
 • Deze appartementen in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura worden momenteel gebouwd. Er zijn al een aantal fases klaar en daar zijn ook nog sleutelklare woningen beschikbaar. In de buurt van deze woningen zijn een aantal restaurantjes en winkeltjes te vinden. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Op de begane grond is er een terras met de ligging aan de ruime gemeenschappelijke tuin. De bovenappartementen hebben een balkon en een dakterras. Dit project staat erom bekend dat wanneer u hier aankomt meteen in de vakantiestemming zit. De ligweides, zwembaden en de speeltuintjes zijn fantastisch voor de kinderen. Deze appartementen zijn dan ook zeer interessant wanneer u uw tweede woning ook wilt gaan verhuren. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • Dit appartementen complex in Guardamar del Segura zal in maart 2020 worden opgeleverd. De appartementen liggen midden in het centrum van Guardamar en het strand ligt op slechts 500m afstand.
  Er zijn 2 slaapkamer en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar. Op het dak van het complex komt een gemeenschappelijk terras met zwembad! Plattegronden kunnen we u toesturen op aanvraag.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • Deze fase van dit project met vrijstaande villa’s bestaat uit 25 vrijstaande villa’s waarvan er nog maar een paar te koop staan. De prijs van deze woning is zeer aantrekkelijk. De woningen liggen op 500 meter van de winkelstraat van Benijofar. De woningen beschikken over een living met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, apart toilet en naast een tuin is er ook een balkon en dakterras. De keukenapparatuur en de airconditioning is bij de prijs inbegrepen.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • Deze zeer luxe vrijstaande villa’s in Benijofar worden momenteel gebouwd. Totaal worden er 10 villa’s gebouwd die voorzien zijn van alle luxe. De perceelgrootte begint bij 351m2 en het grootste perceel is 487m2!
  De winkeltjes en restaurantjes van Benijofar liggen op loopafstand. De woningen beschikken over een ruime living met luxe keuken. Drie slaapkamers en 3 badkamers. De tuin met privézwembad is ruim opgezet en ook het dakterras is fantastisch! De keuken, airconditioning en het zwembad is bij de prijs inbegrepen. Kortom een zeer complete villa met alles erop en eraan.

  3 slaapk. 3 badk.
  3 slaapk. 3 badk.
 • CB4Y-13380 | Elche € 196 000

  CB4Y-13380 | Elche

  € 196 000

  In de palmbomenstad van de Costa Blanca genaamd Elche staan deze nieuwe luxe appartementen te koop. De appartementen zijn omringt door vele palmbomen waardoor het uitzicht behoorlijk groen is. De ligging is in het centrum van deze leuke stad! De appartementen zijn voorzien van een living, keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar. Het meest ruime appartement beschikt over 144m2 woonoppervlak en een terras van 11m2. Wilt u meer interesse over de verschillende modellen neem dan contact met ons op.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • CB4Y-13339 | La Mata € 845 000

  CB4Y-13339 | La Mata

  € 845 000

  Deze verassende ruime villa aan het strand van La Mata is sleutelklaar. De villa is zeer netjes afgewerkt en is voorzien van alle luxe. De woning is voorzien van een living met open keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een aparte wc. Er is een tuin met parkeerplek voor de auto, een privézwembad, balkon en een zeer ruim dakterras met jacuzzi en buitenkeuken.

  4 slaapk. 3 badk.
  4 slaapk. 3 badk.
NederlandsEnglish