Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Bedankt

Bedankt voor uw inschrijving op onze maandelijkse update over het koopaanbod aan de Costa Blanca.

U ontvangt van ons een bevestigingsemail om te bevestigen dat u op de hoogte wilt blijven over nieuwe woningen en interessante projecten aan de Spaanse Costa Blanca.

Heeft u nog vragen?
Stel deze dan gerust via onze contact pagina.

CB4Y-13593 | Rojales € 455 000

CB4Y-13593 | Rojales

€ 455 000

Luxe villa kopen in Spanje? Dit project bestaat uit luxe villa’s die zijn afgewerkt met de mooiste materialen! De villa’s beschikken over 3 slaapkamers, 3 badkamers, een living met open keuken en privé zwembad. Het uitzicht vanuit de woonkamer en de tuin is adembenemend! Vanuit het zwembad kijkt u op de bergen en ziet u aan de horizon de zee! De villa’s liggen op een steenworp afstand van de Golfbaan van Rojales / Quesada. Plattegronden van deze villa’s kunt u krijgen op aanvraag.

3 beds 3 baths
3 beds 3 baths

CB4Y-13610 | Rojales € 339 000

CB4Y-13610 | Rojales

€ 339 000

Luxe appartement kopen in Spanje? Dit project met zeer luxe afgewerkte appartement wordt gebouwd in Rojales op een berg met uitzicht over de bergen en de zee. Er zijn een aantal appartementen zonder privé zwembad en appartementen met privé zwembad. Ook komt er een gezamelijk zwembad met gym. De appartementen beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers. 

3 beds 2 baths
3 beds 2 baths

Deze moderne villa’s met maar liefst 3 slaapkamers en drie badkamers worden gebouwd in Benijofar. Op de begane grond is een tuin met privé zwembad en een parkeerplek voor de auto. De living heeft een open keuken en een open trap naar de 1e verdieping. Op de begane grond is er ook één slaapkamer met badkamer. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers en een balkon. Op het dak van het huis is een heerlijk terras waar eventueel ook nog een buitenkeuken geplaatst kan worden.

3 beds 3 baths
3 beds 3 baths

CB4Y-13545 | Quesada € 264 900

CB4Y-13545 | Quesada

€ 264 900

Dit project bestaat uit 12 vrijstaande villa’s en deze worden gebouwd in de plaats Quesada (vlakbij Rojales). Er is een beperkte beschikbaarheid dus wees er snel bij wanneer u geïnteresseerd bent. De villa’s beschikken over een privé zwembad (inclusief in de prijs), ruime living met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een tuin, balkon en dakterras om te genieten van de Spaanse zon!

3 beds 2 baths
3 beds 2 baths

Deze villa’s in Benijofar zijn nog in aanbouw. De villa’s hebben een aantrekkelijke prijs. De villa’s beschikken over een living met open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en een dakterras. De sfeervolle tuin is heerlijk om te genieten van de Spaanse zon! De woningen liggen op 400 meter van de winkelstraat van Benijofar.

2 beds 2 baths
2 beds 2 baths

Deze villa’s in Benijofar zijn nog in aanbouw. De villa’s hebben een strakke moderne uitstraling met mediterraanse details. De villa’s beschikken over een ruime living met veel licht, open keuken, drie slaapkamers, twee badkamers en een dakterras. De woningen liggen op 500 meter van de winkelstraat van Benijofar.

3 beds 2 baths
3 beds 2 baths

Deze appartementen in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura worden momenteel gebouwd. Deze appartementen komen bij het ook nieuw te bouwen centrum van deze wijk. Beneden de appartementen komen winkeltjes. In de buurt van deze woningen zijn momenteel ook al een aantal restaurantjes en winkeltjes te vinden. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

1 bed 1 bath
1 bed 1 bath

Deze appartementen in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura worden momenteel gebouwd. Er zijn al een aantal fases klaar en daar zijn ook nog sleutelklare woningen beschikbaar. In de buurt van deze woningen zijn een aantal restaurantjes en winkeltjes te vinden. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Op de begane grond is er een terras met de ligging aan de ruime gemeenschappelijke tuin. De bovenappartementen hebben een balkon en een dakterras. Dit project staat erom bekend dat wanneer u hier aankomt meteen in de vakantiestemming zit. De ligweides, zwembaden en de speeltuintjes zijn fantastisch voor de kinderen. Deze appartementen zijn dan ook zeer interessant wanneer u uw tweede woning ook wilt gaan verhuren. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

2 beds 2 baths
2 beds 2 baths

Dit appartementen complex in Guardamar del Segura zal in maart 2020 worden opgeleverd. De appartementen liggen midden in het centrum van Guardamar en het strand ligt op slechts 500m afstand.
Er zijn 2 slaapkamer en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar. Op het dak van het complex komt een gemeenschappelijk terras met zwembad! Plattegronden kunnen we u toesturen op aanvraag.

2 beds 2 baths
2 beds 2 baths
DutchEnglish