Huren Costa Blanca

Overwinteren in Spanje

Wilt u gaan overwinteren in Spanje?
Een goede keuze om een groot aantal redenen: u geniet van een aangenaam klimaat in een prachtige omgeving waar u kunt relaxen aan het strand, op een terras of dit kunt combineren met culturele activiteiten.
U hoeft zich nooit te vervelen.

Zoeken op beschikbaarheid

Overwinteren

Overwinteren is genieten van ‘het beste’van 2 landen. Veel senioren overwinteren meerdere maanden in Spanje om de koude, natte winter in Nederland te ontlopen. Of het nu is om gezondheidsklachten te verminderen of gewoon om de kou te vermijden, overwinteren is heerlijk. Spanje is een plek waar u zich veilig en op uw gemak kunt voelen, al jarenlang zijn vele overwinteraars u voorgegaan. Het is een ontwikkeld modern Europees land waar u van alle gemakken voorzien bent die u in Nederland ook gewend bent. Spanje biedt u ook nog: een hartelijke bevolking, een prachtig landschap, vele bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes.

Prijs informatie

Voor een aantal accommodaties hebben wij speciale overwintertarieven.
Wanneer u een accommodatie bekijkt kunt u bij de prijzen zien of er een speciaal overwintertarief is.

De overwinterprijs is op basis van 2 personen bij een verblijf vanaf 2 maanden. De prijs is inclusief energiekosten. Geldig voor de maanden: november, december, januari, februari en maart.

Wanneer u via ‘zoeken op beschikbaarheid’ zoekt ziet u de ‘normale’ prijzen bij het zoekresultaat. Wanneer een accommodatie een overwintertarief heeft dan hoeft u niet naar deze prijs te kijken. Overwinteren is alleen te boeken via het contactformulier.

Heeft u vragen of wilt u een reservering maken dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning om heerlijk in te overwinteren!

Vakantie Spanje

Beschikbaarheid bekijken

Inchecken
Nachten
Uitchecken
Aantal personen
Kinderen
Kaart Costa Blanca
DutchEnglish