Veelgestelde vragen verhuur

Veelgestelde vragen verhuur

Hoe boek ik een accommodatie bij Costablanca4you?
Op onze website kunt u op verschillende manieren zoeken naar een accommodatie. U kunt de gewenste data selecteren en bekijken wat er nog vrij is in die periode. Of u gaat via ons menu bepalen wat u wilt huren. Als u iets heeft gevonden wat naar uw wens is en het is beschikbaar dan kunt u gaan reserveren. Dat kan op 2 manieren, namelijk via onze zoek & boek pagina of u stuurt ons een mailtje met al uw wensen.

Wanneer is mijn reservering definitief?
Zodra u de boeking invoert via de website krijgt u een automatische email.
Deze email krijgen wij dan ook binnen, hierna ontvangt u van ons een email met de definitieve bevestiging. Zo moeten wij bijv. voor het appartement Allegra 24 in Quesada eerst toestemming vragen aan de eigenaar. Dat geld niet voor de appartementen in Torrevieja. Bij last minute boekingen (check-in binnen 6 weken) is de reservering pas definitief als de aanbetaling is ontvangen. Tot die tijd blijft het appartement beschikbaar om te reserveren voor anderen.  

Kan ik een optie nemen op een accommodatie?
Ja natuurlijk!
Stuur even een mailtje met de naam van de accommodatie, de aankomst -en vertrekdatum en uw gegevens naar info@costablanca4you.nl
Wij gaan deze data tijdelijk blokkeren en u laat zsm weten of de optie definitief door kan gaan.
(Dit kan alleen voor boekingen met een check-in die pas over 6 weken of langer is)

Hoe worden de prijzen bepaald?
De eigenaar van de woningen die wij verhuren bepaald zelf de huurprijs.
Costablanca4you speelt geen rol in de prijsbepaling.

Hoe werkt het met de borg?
Als u een appartement gaat reserveren op onze website dan krijgt u een totaalprijs te zien. Nadat de boeking definitief is bevestigd ontvangt u van ons uw factuur. Op deze factuur voegen we de borg van het appartement toe. De borg bedragen kunt u zien op de pagina’s van de accommodaties. Als u alles netjes heeft achtergelaten dan wordt uw borg direct teruggestort op uw rekening.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden van Costablanca4you?
U dient 25% van het totale huurbedrag aan te betalen binnen 10 dagen na ontvangst van uw factuur. Het restant van het boekingsbedrag dient u uiterlijk 6 weken voor aanvang van het verblijf te betalen. Bij boekingen binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf dient het volledige bedrag binnen 10 dagen na ontvangst van uw factuur te betalen. De betaling dient per bank plaats te vinden.

Wat zijn jullie annuleringsvoorwaarden?
Bij annulering tot 3 maanden voor aankomstdatum zijn de annuleringskosten 25% van de totale reissom.
Bij annulering van 3 tot 2 maanden voor aankomstdatum zijn de kosten 35% van de totale reissom.
Bij annulering van 2 tot 1 maand(en) voor aankomstdatum zijn de kosten 60% van de totale reissom. Bij annulering van 1 maand tot 14 dagen voor aankomstdatum zijn de kosten 80% van de totale reissom.
Bij annulering van 14 dagen tot de aankomstdatum zijn de kosten 100% van de totale reissom.

Heb ik een auto nodig om ergens te komen?
De appartementen in Torrevieja zijn rustig gelegen maar op loopafstand vindt u supermarkten, restaurants, winkelcentrum Habaneras, de boulevard en het strand bij de haven van Torrevieja. U heeft dus zeker geen auto nodig. het appartement in Quesada ligt bijv. niet op loopafstand van het strand dus dan is een auto zeker fijn. En wanneer u ervan houdt om veel te zien van de omgeving dan is een auto uiteraard erg prettig. Klik hier voor tips bij het huren van een auto.

Zijn er handdoeken en beddengoed aanwezig in de appartementen?
Jazeker, alle bedden zijn opgemaakt en er liggen Grote -en kleine handdoeken in de appartementen.

Heeft u een andere vraag?
Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag

Contact met ons opnemen

Vakantie Spanje
DutchEnglish