Huren Costa Blanca

Appartement huren Costa Blanca

Costablanca4you verhuurt appartementen aan de Costa Blanca

Zoeken op beschikbaarheid

Appartement huren Costa Blanca

Bent u op zoek naar een nieuw, modern en schoon vakantie appartement in Spanje?
Wellicht dat wij u mogen ontvangen in één van onze prachtige appartementen.
Wij verhuren appartementen in de badplaats Torrevieja, gelegen aan de Costa Blanca zuid.

De appartementen die wij verhuren liggen op een locatie waar alle voorzieningen op loopafstand liggen. Supermarkten, restaurantjes, winkels, boulevard en het strand kunt u te voet bereiken.

Uiteraard ontbreekt een mooi zwembad en wifi in de appartementen niet. Kortom, alles is aanwezig om te genieten van een welverdiende vakantie in het zonnige Spanje!

Op deze pagina kunt u recensies lezen van gasten, er is meer informatie te lezen over familievakanties en u kunt zoeken op de beschikbaarheid. Via de link hieronder gaat u direct naar onze verhuur pagina met onze appartementen. 

Klik hier om ons huuraanbod appartementen te bekijken!

Familievakantie naar Spanje

Wanneer u op zoek bent naar een accommodatie die plaats biedt voor heel de familie dan kan het ook een optie zijn om meerdere appartementen tegelijk te boeken op de residentie Amay 880 in Torrevieja. De appartementen Amay 880-29, Amay 880-30 en Amay 880-31 zijn bij elkaar gelegen in een appartementen blok van in totaal 4 appartementen, zie foto.

Het zijn 3 appartementen die ieder plaats bieden aan 6 personen. In ieder appartement kan er ook nog 1 babybedje neergezet worden. Voor een familie met maximaal 18 personen ideaal!

Wanneer u de beschikbaarheidskalenders van de appartementen tegelijk wilt bekijken dan kunt u hier klikken.

Heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op en stel ons uw vragen.

Beschikbaarheid bekijken

LET OP: Kleine kinderen die in een babybed slapen hoeft u niet in te vullen bij het aantal personen. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken bij aanvullende informatie.
Inchecken
Nachten
Uitchecken
Aantal personen
Kinderen

Video’s

Hieronder ziet u van alle appartementen die wij in de verhuur hebben een videoclip. De meeste verhuurders laten alleen een aantal foto’s zien maar op deze manier willen we u nog beter laten zien wat u kunt verwachten van een vakantie accommodatie. 

Appartement Amay 880-29 

Appartement Amay 880-30 

Appartement Amay 880-31

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca
DutchEnglish