Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Nieuwbouw Costa Blanca

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning aan de Costa Blanca?

Bekijk hieronder ons aanbod nieuwbouw woningen.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw tweede woning in het zonnige Spanje!

Nieuwbouw Costa Blanca

In Spanje en met name aan de Costa Blanca worden momenteel veel nieuwbouwhuizen gebouwd. Wij van Costablanca4you begeleiden u graag bij de aankoop, het bouwproces en de aftersales van een nieuwbouw woning aan de Costa Blanca zuid of Costa Blanca noord. Tijdens het bouwproces krijgt u periodiek een update met foto’s en de voortgang van uw woning. Wij controleren ook of de gemaakte afspraken met de bouwer goed worden nagekomen. Na de overdracht blijven wij voor u klaar staan!

 

Oplevering nieuwbouw huis aan de Costa Blanca

De nieuwbouwhuizen aan de Costa Blanca worden anders opgeleverd dan u misschien gewend bent in uw eigen land. Keukens, badkamers, inbouwkasten, vloeren, muren en nog veel meer is allemaal gereed wanneer u de sleutel krijgt van uw nieuwe huis. Wanneer de woning nog in aanbouw is kan de klant een keuze maken welke kleur tegels, keukenkastjes, aanrechtblad en noem het maar op. Als de woning wordt opgeleverd dan is alles helemaal af en hoeft u alleen nog maar te meubileren en in te richten. Geeft u dat ook liever uit handen aan een stylist, geen probleem! U kunt er ook voor kiezen om een meubelpakket als extra optie te nemen en een stylist zal het hele huis voorzien van meubels die perfect bij elkaar passen. 

Hieronder kunt u zoeken in ons koopaanbod en ons aanbod bekijken.

Uitgelicht verkoop:

Vrijstaande villa in Quesada

Klik op het onderstaande referentie nummer voor meer informatie.
Referentie nr CB4Y-13545 over deze fantastische nieuwbouw villa aan de Costa Blanca.

Zoeken in ons koopaanbod

Vul één of meerdere velden in.

[es_search_form page_id=”14266″ fields=”keywords,gebied1568735024f5d80ff306f6ed,plaats1530824324f5b3e8684066de,es_category,bedrooms,bathrooms,es_type,price” layout=”vertical”]

Koopaanbod nieuwbouw Costa Blanca & Costa Calida

[es_my_listing layout=”3_col”]

DutchEnglish