Huis kopen Costa blanca
Nederlandse makelaar Anna aan de Costa Blanca

Over ons:

Graag stellen wij ons aan u voor, wij zijn Anna en Jeroen van Scheijndel. 
In 2016 zijn wij gestart met ons bedrijf ‘Costablanca4you’ toen nog vanuit Nederland. Dit liep zo goed (en omdat wij ook al enige tijd de wens hadden zelf in Spanje te gaan wonen) zijn we in 2018 ook daadwerkelijk verhuisd. Hier hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Het is erg prettig om er ook ter plaatse voor onze klanten te kunnen zijn. Met onze opleidingen, werkervaring en kennis zijn wij samen een goed team.

Over Costablanca4you:

Costablanca4you is gevestigd in de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid. Wij richten ons op de verkoop van nieuwbouw woningen aan de gehele Costa Blanca & Costa Calida en bestaande woningen in en rondom Torrevieja.

Klanten helpen bij het vinden hun droomhuis in Spanje geeft ons iedere dag weer enorm veel positieve energie!

Een uitstekende service is voor ons een zeer belangrijk doel. Wij willen mensen zo goed als kan helpen bij het vinden van hun ideale huis in Spanje.

Wij presenteren onze woningen voor de verkoop met veel foto’s en video’s. Een ander belangrijk punt in tegenstelling tot veel andere makelaars is een snelle reactietijd. Wij zullen u altijd zo snel mogelijk beantwoorden en streven er naar alle vragen te beantwoorden binnen 24uur. Daarnaast willen wij ook kwaliteit leveren in de ondersteuning en begeleiding van klanten tijdens het bezoek aan de huizen en zullen hier rustig de tijd voor nemen.

Wanneer u een nieuwbouwwoning via ons heeft aangekocht en de woning moet nog worden afgebouwd dan zullen we u goed op de hoogte houden van de status van de bouw. Wij zullen met de juiste regelmaat uw huis bezoeken, foto’s nemen voor u en controleren of de gemaakte afspraken met de bouwer worden nagekomen.

Prijzen bij de woningen:
Er zijn helaas veel makelaars die hun prijzen van de nieuwbouwprojecten niet goed up to date houden. Het kan daarom zijn dat u op een andere website dezelfde projecten ziet tegen een lagere prijs. Laat u hierdoor niet misleiden want wanneer u naar Spanje komt krijgt u te horen dat de woningen met de lagere prijs niet meer beschikbaar zijn. Of dat de prijs voor een 1 kamer woning was ipv. de 3 kamer woning waar u naar op zoek bent. Wij controleren alle prijzen met de juiste regelmaat zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat ziet u op onze website?
• Geen mooier gemaakte foto’s.
• Als de bouw in de fase is dat we de 3D computer foto’s kunnen vervangen voor echte foto’s dan doen we dat.
• We willen een zo goed mogelijk beeld geven van de werkelijkheid.

Over ons YouTube kanaal ‘Ontspanje’:
In 2017 zijn wij ook een YouTube kanaal gestart genaamd ‘Ontspanje’. Via dit kanaal kunt u meer over ons te weten komen. We hebben het waarom, de weg naar de emigratie, de emigratie zelf, onze ervaringen en ons leven in Spanje allemaal vastgelegd in vlogs. https://www.youtube.com/c/Ontspanje!

De vlogs zitten ook vol met tips voor leuke uitjes tijdens een vakantie of tips voor het kopen van een huis of als u zelf ook (ooit) wilt emigreren dan heeft u er misschien iets aan.

Wij kijken ernaar uit om u te begeleiden in de zoektocht naar een tweede woning in Spanje.
Wilt u meer weten over onze services en begeleiding bij de aankoop van een woning aan de Costa Blanca? Klik hier.

Zonnige groet,
Team Costablanca4you

Google reviews van onze klanten

5 star review  
In oktober waren we op vakantie in Torrevieja. Al een lange tijd hadden we de droom om naar de Costa Blanca te emigreren. Tijdens deze vakantie hebben we samen met Anna verschillende bezichtigingen gepland. Anna is heel professioneel en enthousiast tijdens de bezichtigingen. Ze zorgt ervoor dat we antwoord krijgen op onze vragen en vertelt daarnaast veel uit haar eigen ervaring. We waren al snel heel enthousiast over een woning. Anna heeft ervoor gezorgd dat we gelijk het reserveringscontract konden tekenen en heeft ons tijdens het gehele aankoopproces heel goed begeleid. Een groot pluspunt aan Anna is dat ze altijd snel reageert en snel doorpakt. Daarnaast hield ze ons tijdens het gehele aankoopproces goed op de hoogte van de stand van zaken, waardoor we een vertrouwd gevoel kregen.
Inmiddels wonen we alweer een paar maanden in Torrevieja en het is hier heerlijk!!

thumb Dianne Roekevisch

5 star review  
Anna heeft ons meegenomen naar een aantal projecten in verschillende delen van de stad Torrevieja. Op deze manier de stad leren kennen en de verschillende opties in huizen op dat moment voor handen. Anna doet dit met een goed enthousiasme en kan professioneel te werk gaan omdat ze hier zelf al een tijd woont. Uiteindelijk te samen snel doorgepakt en inmiddels in het bezit van de sleutels van ons prachtige appartement.
Anna bedankt !

thumb Fam. ten Heuw

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca