Huis kopen Costa blanca

Over ons:

Graag stellen wij ons aan u voor, wij zijn Anna en Jeroen van Scheijndel. 
In 2017 zijn wij gestart met ons bedrijf ‘Costablanca4you’ toen nog vanuit Nederland. Dit liep zo goed (en omdat wij ook al enige tijd de wens hadden zelf in Spanje te gaan wonen) zijn we in 2018 ook daadwerkelijk verhuisd. Hier hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Het is erg prettig om er ook ter plaatse voor onze klanten en gasten te kunnen zijn.
Met onze opleidingen, werkervaring en kennis zijn wij samen een goed team.

Over Costablanca4you:

Costablanca4you is gevestigd in de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid. Wij richten ons op de verkoop van nieuwbouw woningen aan de gehele Costa Blanca en Costa Calida, ook verhuren wij vakantiewoningen in Torrevieja en hebben de service sleutelbeheer voor huiseigenaren aan de Costa Blanca zuid.

Klanten helpen bij het vinden hun droomhuis in Spanje en gasten een fijne vakantie bezorgen geeft ons iedere dag weer enorm veel positieve energie!

Een uitstekende service is voor ons een zeer belangrijk doel. Wij willen mensen zo goed als kan helpen bij het vinden van hun ideale huis in Spanje of het bezorgen van een onbezorgde vakantie in één van onze luxe appartementen.

Wij presenteren onze woningen voor de verkoop en de verhuur met veel foto’s en video’s. Een ander belangrijk punt in tegenstelling tot veel andere makelaars is een snelle reactietijd. Wij zullen u altijd zo snel mogelijk beantwoorden en streven er naar alle vragen te beantwoorden binnen 24uur. Daarnaast willen wij ook kwaliteit leveren in de ondersteuning en begeleiding van klanten tijdens het bezoek aan de huizen en zullen hier rustig de tijd voor nemen.

Wanneer u een nieuwbouwwoning via ons heeft aangekocht en de woning moet nog worden afgebouwd dan zullen we u goed op de hoogte houden van de status van de bouw. Wij zullen met de juiste regelmaat uw huis bezoeken, foto’s nemen voor u en controleren of de gemaakte afspraken met de bouwer worden nagekomen.

Wanneer u voor een vakantie naar Spanje komt en verblijft in één van onze prachtige appartementen dan zullen wij ervoor zorgen dat u geen zorgen heeft. We verzorgen altijd een persoonlijke check-in om even kennis te maken en om alles even te laten zien aan u. Is er iets tijdens uw vakantie en u heeft onze hulp nodig, wij staan voor u klaar!

Prijzen bij de woningen:
Er zijn helaas veel makelaars die hun prijzen van de nieuwbouwprojecten niet goed up to date houden. Het kan daarom zijn dat u op een andere website dezelfde projecten ziet tegen een lagere prijs. Laat u hierdoor niet misleiden want wanneer u naar Spanje komt krijgt u te horen dat de woningen met de lagere prijs niet meer beschikbaar zijn. Of dat de prijs voor een 1 kamer woning was ipv. de 3 kamer woning waar u naar op zoek bent. Wij controleren alle prijzen met de juiste regelmaat zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat ziet u op onze website?
• Geen mooier gemaakte foto’s.
• Als de bouw in de fase is dat we de 3D computer foto’s kunnen vervangen voor echte foto’s dan doen we dat.
• We willen een zo goed mogelijk beeld geven van de werkelijkheid.
• Dit geld voor de verkoop en verhuur van onze woningen.
• Wij maken van alle verhuuraccommodaties een videoclip.

Over ons YouTube kanaal ‘Ontspanje’:
In 2017 zijn wij ook een YouTube kanaal gestart genaamd ‘Ontspanje’. Via dit kanaal kunt u meer over ons te weten komen. We hebben het waarom, de weg naar de emigratie, de emigratie zelf, onze ervaringen en ons leven in Spanje allemaal vastgelegd in vlogs. https://www.youtube.com/c/Ontspanje!

De vlogs zitten ook vol met tips voor leuke uitjes tijdens een vakantie of tips voor het kopen van een huis of als u zelf ook (ooit) wilt emigreren dan heeft u er misschien iets aan.

Wij kijken ernaar uit om u te begeleiden in de zoektocht naar een tweede woning in Spanje of u te ontvangen in één van onze appartementen voor een heerlijke vakantie.
Wilt u meer weten over onze services en begeleiding bij de aankoop van een woning aan de Costa Blanca? Klik hier.

Zonnige groet,
Team Costablanca4you

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca
DutchEnglish