Huis kopen Costa blanca
Nederlandse makelaar Torrevieja
Nederlandse makelaar Torrevieja

Koopaanbod Spanje

Hieronder vindt u ons complete koopaanbod nieuwbouw aan de Costa Blanca & Costa Calida

Wanneer u meer informatie, foto’s, plattegronden of een bezichtiging wenst dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

In het Spaanse plaatsje Benijofar in de wijk Benimar worden deze schitterende nieuwbouwvilla’s gebouwd. In totaal komen er 9 vrijstaande villa’s, allen met een privé zwembad en een ruime tuin. Op de begane grond is de woonkamer met een open luxe keuken. Daarnaast is er 1 slaapkamer, 1 badkamer en een wasruimte op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Ook is er een heerlijk terras op de 1e verdieping, een dakterras boven op de woning is een extra optie als u dat zou willen.
De winkeltjes en restaurants van Benijofar liggen op loopafstand van deze woningen.

25270 3 slaapk. 3 badk.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 32 half vrijstaande villa’s en 4 vrijstaande villa’s. Dit model villa is half vrijstaand (2 onder 1 kap). Op de begane grond is de woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer met toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers met beide een badkamer ensuite. Op het dak van de woning is een dakterras van 31 m2. De woningen worden gebouwd in de wijk La Herrada in Los Montesinos. Los Montesinos is een kleine plaats die op +/- 10 minuutjes rijden ligt van de stranden van La Mata, Torrevieja of Orihuela Costa.

21022 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw villa’s te koop in San Miguel de Salinas

In San Miguel de Salinas worden deze schitterende nieuwbouw villa’s gebouwd. Er komen 48 gelijkvloerse villa’s met een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen hebben een ruime tuin en een heerlijk privé zwembad. 

28112 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid worden deze villa’s gebouwd in de mooie villawijk Torreta Florida. Het is een luxe vrijstaande gelijkvloerse villa met een ruime woonkamer en open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 en-suite in de master bedroom. In de tuin komt een privé zwembad van 6,5m x 3,5m en een parkeerplaats op het perceel. 
De woningen worden gebouwd op een perceel van 400m2. Op loopafstand van de woning liggen diverse restaurantjes, een supermarkt en het winkelcentrum Habaneras. 

27820 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid worden deze villa’s gebouwd. Ze zijn gelegen in de mooie villawijk Torreta Florida. Het is een luxe vrijstaande villa met een ruime woonkamer en open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 en-suite in de master bedroom. In de tuin komt een privé zwembad van 6,5m x 3,5m en een parkeerplaats op het perceel.
De woningen worden gebouwd op een perceel van 400m2. Op loopafstand van de woning liggen diverse restaurantjes, een supermarkt en het winkelcentrum Habaneras.

27831 3 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite en er is aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad, jacuzzi en speeltuintje voor de kleintjes. Deze prijs is inclusief een eigen privé parkeerplek.

25358 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen Torre de la Horadada
Costa Calida

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Spanje om te genieten van het Spaanse leven en de heerlijke zandstranden aan de Middellandse zee? Dan is dit project wellicht iets voor u. Deze nieuwbouw appartementen worden gebouwd op een kleine residentie direct bij het strand van Torre de la Horadada. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite.

28082 2 slaapk. 2 badk.

In het Spaanse plaatsje Benijofar in de wijk Benimar worden deze schitterende nieuwbouwvilla’s gebouwd. In totaal komen er 2 van dit type vrijstaande villa’s, allen met een privé zwembad en een ruime tuin. Deze villa’s hebben een kelder verdieping, begane grond en 1e verdieping. In totaal zijn er 5 slaapkamers en 4 badkamers. Op de 1e verdieping is een ruim terras en op het dak kunt u kiezen voor een dakterras (optie).

28211 5 slaapk. 4 badk.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 32 half vrijstaande villa’s en 4 vrijstaande villa’s. Dit model villa vrijstaand en gelijkvloers. Er is een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen worden gebouwd in de wijk La Herrada in Los Montesinos. Los Montesinos is een kleine plaats die op +/- 10 minuutjes rijden ligt van de stranden van La Mata, Torrevieja of Orihuela Costa.

De interieur foto’s zijn van een ander type woning maar van dezelfde bouwer zodat u een idee heeft van de materiaal keuze van de bouwer. 

28167 3 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er komen appartementen op de begane grond met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Er is een ruime woonkamer met open keuken inclusief witgoed, 3 slaapkamers en 2 badkameres. Bij de boven appartementen is er een ruim dakterras waar u heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon. In de gemeenschappelijke tuin is voorzien van een prachtig zwembad.

27999 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid worden deze vrijstaande villa’s gebouwd. Het nieuwbouwproject bestaat uit 7 villa’s, allemaal voorzien van een privé zwembad en parkeerplek op het perceel. Van de 7 villa’s er 1 model met 3 slaapkamers en 2 badkamers, de andere 6 villa’s beschikken over 3 slaapkamers en 3 badkamers. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. 

27962 3 slaapk. 3 badk.

Dit nieuwbouwproject met vrijstaande villa’s wordt gebouwd in het Spaanse dorpje Los Montesinos. Er is een lichte woonkamer met open keuken en open trap naar de 1e verdieping. De woningen beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte toilet. Alle villa’s zijn voorzien van een privé zwembad, balkon en een dakterras. De woningen worden gebouwd in de wijk La Herrada in Los Montesinos. Los Montesinos is een kleine plaats die op +/- 10 minuutjes rijden ligt van de stranden van La Mata, Torrevieja of Orihuela Costa.

27877 3 slaapk. 2 badk.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw tweede woning in het zonnige Spanje!

 

Zoeken in ons koopaanbod Spanje

Nieuwbouw Costa Blanca & Costa Calida

Bent u op zoek naar een bestaande woning?

Er zijn al woningen beschikbaar vanaf €60.000 ,- 

Wanneer u ons wensenformulier invult kunnen we de mogelijkheden bespreken voor de aankoop van een bestaande woning aan de Costa Blanca.

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca