Huis kopen Costa blanca
Nederlandse makelaar Torrevieja
Nederlandse makelaar Torrevieja

Tweede woning aan de Costa Blanca

Bent u op zoek naar een tweede woning aan de Costa Blanca?
Costablanca4you is een Nederlands makelaarskantoor aan de Costablanca en wij helpen u graag bij het vinden van een tweede woning aan de Costa Blanca.

Tweede woning aan de Costa Blanca

Genieten van een tweede woning aan de Costa Blanca, wie wil dat nou niet? De huizenprijzen aan de Costa Blanca zijn vergeleken met Nederland en België een stuk lager, een nieuwbouw appartement volledig instap klaar kunt u aan de Costa Blanca kopen voor een vanaf prijs van +/- € 140.000. Of wat te denken van een vrijstaande villa met privé zwembad voor een prijs onder de € 300.000, aan de Costa Blanca is het mogelijk.

De prijzen in Spanje zitten in de lift, daarom is het is nu de tijd om een tweede woning aan de Costa Blanca te kopen en nog te profiteren van de huidige prijzen. 

Wanneer u het in Nederland of België even helemaal gehad heeft met de donkere grauwe dagen, vliegt u in 2 uurtjes naar Alicante airport om vervolgens te genieten van een tweede woning aan de Costa Blanca. Daarnaast kunt u de woning verhuren tijdens de periodes dat u er niet bent. Daarom is een tweede woning aan de Costa Blanca niet alleen heel erg fijn voor u zelf maar ook een uitstekende investering waar u een goed rendement uit kunt halen. 

Begeleiding van A tot Z in het Nederlands

Wanneer u de beslissing heeft genomen om een tweede woning aan de Costa Blanca te kopen dan is het wel zo prettig om Nederlandse begeleiding te hebben bij het gehele aankoopproces. Een huis kopen in het buitenland is immers een grote stap. Wij zijn een Nederlands makelaarskantoor aan de Costa Blanca en gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw woningen. Met het gehele aankoopproces bedoelen wij niet alleen het bezichtigen van woningen, maar ook alles wat erbij komt kijken. We werken samen met een Nederlandse gestor en een Nederlandse verzekeringsagent. Heeft u nog geen NIE nummer (persoonlijk identificatie nr in Spanje), geen probleem want ook hiermee kunnen wij u helpen. Wij staan niet alleen voor u klaar voor en tijdens de aankoop maar ook na de aankoop van de woning. En dat allemaal in het Nederlands.

Koopaanbod Costa Blanca

Hieronder kunt ons koopaanbod aan de Costa Blanca bekijken.

Indien u een woning of project wilt bekijken of u heeft meer vragen neem dan gerust contact met ons op. 

In het Spaanse plaatsje Benijofar in de wijk Benimar worden deze schitterende nieuwbouwvilla’s gebouwd. In totaal komen er 9 vrijstaande villa’s, allen met een privé zwembad en een ruime tuin. Op de begane grond is de woonkamer met een open luxe keuken. Daarnaast is er 1 slaapkamer, 1 badkamer en een wasruimte op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Ook is er een heerlijk terras op de 1e verdieping, een dakterras boven op de woning is een extra optie als u dat zou willen.
De winkeltjes en restaurants van Benijofar liggen op loopafstand van deze woningen.

25270 3 slaapk. 3 badk.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 32 half vrijstaande villa’s en 4 vrijstaande villa’s. Dit model villa is half vrijstaand (2 onder 1 kap). Op de begane grond is de woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer met toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers met beide een badkamer ensuite. Op het dak van de woning is een dakterras van 31 m2. De woningen worden gebouwd in de wijk La Herrada in Los Montesinos. Los Montesinos is een kleine plaats die op +/- 10 minuutjes rijden ligt van de stranden van La Mata, Torrevieja of Orihuela Costa.

21022 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw villa’s te koop in San Miguel de Salinas

In San Miguel de Salinas worden deze schitterende nieuwbouw villa’s gebouwd. Er komen 48 gelijkvloerse villa’s met een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen hebben een ruime tuin en een heerlijk privé zwembad. 

28112 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid worden deze villa’s gebouwd in de mooie villawijk Torreta Florida. Het is een luxe vrijstaande gelijkvloerse villa met een ruime woonkamer en open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 en-suite in de master bedroom. In de tuin komt een privé zwembad van 6,5m x 3,5m en een parkeerplaats op het perceel. 
De woningen worden gebouwd op een perceel van 400m2. Op loopafstand van de woning liggen diverse restaurantjes, een supermarkt en het winkelcentrum Habaneras. 

27820 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid worden deze villa’s gebouwd. Ze zijn gelegen in de mooie villawijk Torreta Florida. Het is een luxe vrijstaande villa met een ruime woonkamer en open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 en-suite in de master bedroom. In de tuin komt een privé zwembad van 6,5m x 3,5m en een parkeerplaats op het perceel.
De woningen worden gebouwd op een perceel van 400m2. Op loopafstand van de woning liggen diverse restaurantjes, een supermarkt en het winkelcentrum Habaneras.

27831 3 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite en er is aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad, jacuzzi en speeltuintje voor de kleintjes. Deze prijs is inclusief een eigen privé parkeerplek.

25358 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen Torre de la Horadada
Costa Calida

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Spanje om te genieten van het Spaanse leven en de heerlijke zandstranden aan de Middellandse zee? Dan is dit project wellicht iets voor u. Deze nieuwbouw appartementen worden gebouwd op een kleine residentie direct bij het strand van Torre de la Horadada. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite.

28082 2 slaapk. 2 badk.

In het Spaanse plaatsje Benijofar in de wijk Benimar worden deze schitterende nieuwbouwvilla’s gebouwd. In totaal komen er 2 van dit type vrijstaande villa’s, allen met een privé zwembad en een ruime tuin. Deze villa’s hebben een kelder verdieping, begane grond en 1e verdieping. In totaal zijn er 5 slaapkamers en 4 badkamers. Op de 1e verdieping is een ruim terras en op het dak kunt u kiezen voor een dakterras (optie).

28211 5 slaapk. 4 badk.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 32 half vrijstaande villa’s en 4 vrijstaande villa’s. Dit model villa vrijstaand en gelijkvloers. Er is een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen worden gebouwd in de wijk La Herrada in Los Montesinos. Los Montesinos is een kleine plaats die op +/- 10 minuutjes rijden ligt van de stranden van La Mata, Torrevieja of Orihuela Costa.

De interieur foto’s zijn van een ander type woning maar van dezelfde bouwer zodat u een idee heeft van de materiaal keuze van de bouwer. 

28167 3 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er komen appartementen op de begane grond met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Er is een ruime woonkamer met open keuken inclusief witgoed, 3 slaapkamers en 2 badkameres. Bij de boven appartementen is er een ruim dakterras waar u heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon. In de gemeenschappelijke tuin is voorzien van een prachtig zwembad.

27999 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid worden deze vrijstaande villa’s gebouwd. Het nieuwbouwproject bestaat uit 7 villa’s, allemaal voorzien van een privé zwembad en parkeerplek op het perceel. Van de 7 villa’s er 1 model met 3 slaapkamers en 2 badkamers, de andere 6 villa’s beschikken over 3 slaapkamers en 3 badkamers. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. 

27962 3 slaapk. 3 badk.

Dit nieuwbouwproject met vrijstaande villa’s wordt gebouwd in het Spaanse dorpje Los Montesinos. Er is een lichte woonkamer met open keuken en open trap naar de 1e verdieping. De woningen beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte toilet. Alle villa’s zijn voorzien van een privé zwembad, balkon en een dakterras. De woningen worden gebouwd in de wijk La Herrada in Los Montesinos. Los Montesinos is een kleine plaats die op +/- 10 minuutjes rijden ligt van de stranden van La Mata, Torrevieja of Orihuela Costa.

27877 3 slaapk. 2 badk.

Met meer dan 300 dagen zon per jaar is het genieten aan de Costa Blanca

Huis kopen Costa blanca

Hoe wordt een nieuwbouw woning aan de Costa Blanca opgeleverd?

Deze vraag stellen veel klanten die op zoek zijn naar een tweede woning aan de Costa Blanca. Alle nieuwbouw huizen aan de Costa Blanca worden helemaal kant en klaar afgeleverd. De tuin is aangelegd, de vloeren zijn voorzien van tegels, alle muren zijn strak gestuukt en gewit, de badkamers zijn helemaal klaar en ook de keuken word er al ingezet. Dit zit allemaal in de prijs inbegrepen. Sommige project ontwikkelaars leveren de woning zelfs op met de keuken inclusief witgoed. Wanneer dit niet standaard is dan biedt de project ontwikkelaar dit aan als extra optie. Wanneer het huis helemaal klaar is en wordt opgeleverd moet er nog één ding gebeuren. Het inrichten van de woning. Heeft u daar geen zin of tijd voor? Geen probleem, u kunt als extra optie altijd kiezen voor een meubelpakket. Dan wordt het huis volledig gemeubileerd en ingericht door een stylist.

Nieuw in ons koopaanbod

€ 497 500
25270 3 slaapk. 3 badk.
21022 3 slaapk. 3 badk.
€ 349 900
28112 3 slaapk. 2 badk.
€ 489 000
27820 3 slaapk. 2 badk.
€ 519 000
27831 3 slaapk. 2 badk.
€ 249 900
25358 2 slaapk. 2 badk.
€ 344 900
28082 2 slaapk. 2 badk.
€ 620 000
28211 5 slaapk. 4 badk.
€ 529 000
28167 3 slaapk. 2 badk.
€ 270 000
27999 3 slaapk. 2 badk.
€ 349 000
27962 3 slaapk. 3 badk.
€ 301 900
27877 3 slaapk. 2 badk.
€ 315 900
27866 3 slaapk. 2 badk.
€ 250 900
27841 2 slaapk. 2 badk.
€ 495 000
25664 3 slaapk. 2 badk.
€ 255 900
27748 3 slaapk. 2 badk.
€ 389 900
27750 3 slaapk. 2 badk.
€ 349 900
27782 3 slaapk. 2 badk.
€ 209 000
27665 2 slaapk. 2 badk.
€ 139 000
27651 1 slaapk. 1 badk.

Wij zijn uw Nederlandse makelaar in Spanje en begeleiden u graag
bij de aankoop van een tweede woning aan de Costa Blanca