Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Villa kopen Costa Blanca

Bent u op zoek naar een villa aan de Costa Blanca?
Bekijk op deze pagina al onze villa’s uit ons koopaanbod.

Wanneer u meer informatie wenst over een villa neem dan gerust contact met ons op.

 • Deze villa’s in Benijofar zijn nog in aanbouw. De villa’s hebben een aantrekkelijke prijs. De villa’s beschikken over een living met open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en een dakterras. De sfeervolle tuin is heerlijk om te genieten van de Spaanse zon! De woningen liggen op 400 meter van de winkelstraat van Benijofar.

  2 slaapk. 2 badk.
  2 slaapk. 2 badk.
 • Deze villa’s in Benijofar zijn nog in aanbouw. De villa’s hebben een strakke moderne uitstraling met mediterraanse details. De villa’s beschikken over een ruime living met veel licht, open keuken, drie slaapkamers, twee badkamers en een dakterras. De woningen liggen op 500 meter van de winkelstraat van Benijofar.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • Deze fase van dit project met vrijstaande villa’s bestaat uit 25 vrijstaande villa’s waarvan er nog maar een paar te koop staan. De prijs van deze woning is zeer aantrekkelijk. De woningen liggen op 500 meter van de winkelstraat van Benijofar. De woningen beschikken over een living met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, apart toilet en naast een tuin is er ook een balkon en dakterras. De keukenapparatuur en de airconditioning is bij de prijs inbegrepen.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • Deze zeer luxe vrijstaande villa’s in Benijofar worden momenteel gebouwd. Totaal worden er 10 villa’s gebouwd die voorzien zijn van alle luxe. De perceelgrootte begint bij 351m2 en het grootste perceel is 487m2!
  De winkeltjes en restaurantjes van Benijofar liggen op loopafstand. De woningen beschikken over een ruime living met luxe keuken. Drie slaapkamers en 3 badkamers. De tuin met privézwembad is ruim opgezet en ook het dakterras is fantastisch! De keuken, airconditioning en het zwembad is bij de prijs inbegrepen. Kortom een zeer complete villa met alles erop en eraan.

  3 slaapk. 3 badk.
  3 slaapk. 3 badk.
 • CB4Y-13339 | La Mata € 845 000

  CB4Y-13339 | La Mata

  € 845 000

  Deze verassende ruime villa aan het strand van La Mata is sleutelklaar. De villa is zeer netjes afgewerkt en is voorzien van alle luxe. De woning is voorzien van een living met open keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een aparte wc. Er is een tuin met parkeerplek voor de auto, een privézwembad, balkon en een zeer ruim dakterras met jacuzzi en buitenkeuken.

  4 slaapk. 3 badk.
  4 slaapk. 3 badk.
 • Deze luxe en zeer ruime villa staat in Orihuela Costa. De villa heeft een ruime tuin rondom de woning en een privé zwembad met massage jets. De auto kunt u parkeren onder de woning in de ruime kelder.
  Op de begane grond is een living met veel lichtinval en een open keuken. Ook zijn er 2 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond aanwezig. Via de open trap komt u op de 1e verdieping waar de 3e slaapkamer is en een 3e badkamer. Via een aparte deur of via de slaapkamer kunt u naar buiten en zijn er meerdere terrassen op verschillende lagen. De woning is ook voorzien van vloerverwarming. Bent u op zoek naar een perfect afgewerkte luxe vrijstaande villa die voorzien is van alle gemakken? Dan is dit misschien de villa die u zoekt!

  3 slaapk. 3 badk.
  3 slaapk. 3 badk.
 • CB4Y-13055 | Quesada € 319 500

  CB4Y-13055 | Quesada

  € 319 500

  Dit project bestaat uit 10 vrijstaande villa’s en deze worden gebouwd in de plaats Quesada (vlakbij Rojales). De villa’s zijn zeer luxe afgewerkt en beschikken over een privé zwembad. Dit model heeft een ruime living met open keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers, een terras op de 1e verdieping en een dakterras. In overleg met de bouwer kan de indeling van de woning worden aangepast naar de wens van de klant. Wilt u 2 slaapkamers dan is dat geen probleem. De villa’s liggen aan een rustige straat met in het midden een wandelpad. Voordeel hiervan is dat de woningen aan de overkant van de straat ver bij u vandaan liggen.

  3 slaapk. 3 badk.
  3 slaapk. 3 badk.
 • CB4Y-12762 | Quesada € 365 700

  CB4Y-12762 | Quesada

  € 365 700

  Dit project bestaat uit 10 vrijstaande villa’s en deze worden gebouwd in de plaats Quesada (vlakbij Rojales). De villa’s zijn zeer luxe afgewerkt en beschikken over een privé zwembad, ruime living met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 aparte toilet en een terras op de 1e verdieping. In overleg met de bouwer kan de indeling van de woning worden aangepast naar de wens van de klant. Wilt u 2 slaapkamers of bijvoorbeeld 3 badkamers dan is dat geen probleem. Als extra opties kunt u ervoor kiezen om een kelder onder de woning te laten bouwen en wanneer u een dakterras op de woning wilt dan is dit ook mogelijk. De villa’s liggen aan een rustige straat met in het midden een wandelpad. Voordeel hiervan is dat de woningen aan de overkant van de straat ver bij u vandaan liggen.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.
 • CB4Y-12794 | Quesada € 274 000

  CB4Y-12794 | Quesada

  € 274 000

  Deze villa’s in Quesada (Rojales) worden momenteel gebouwd. Het project bestaat uit 50 vrijstaande villa’s die voorzien zijn van een ruime living met veel licht, luxe keuken, 2 of 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. Ook is er plaats voor uw auto op uw eigen perceel. De plaats waar de villa’s worden gebouwd is rustig gelegen. Op korte loopafstand van de wijk wordt momenteel een nieuwe supermarkt gebouwd. Het centrum met restaurantjes en winkeltjes ligt ook niet ver van de woningen. Vanaf het dakterras van het huis heeft u uitzicht op het zoutmeer van La Mata.

  3 slaapk. 2 badk.
  3 slaapk. 2 badk.

<- Terug naar ons koopaanbod

Alle documenten en andere informatie beschikbaar op deze site zijn beschermd krachtens de auteurswet.
Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens.
NederlandsEnglish