Nederlandse makelaar Torrevieja, Costa Blanca
Nieuwbouw Costa Blanca - Makelaar Costa Blanca
Nieuwbouw Costa Blanca - Makelaar Costa Blanca

Huis kopen in Torrevieja

Bekijk hieronder ons aanbod koopwoningen in de Spaanse badplaats Torrevieja.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag bij het vinden van uw tweede woning in het zonnige Spanje!

Huis kopen in Torrevieja

Bent u op zoek naar een tweede woning in de Spaanse badplaats Torrevieja?
Wij helpen u graag bij deze zoektocht. Torrevieja is een opkomende badplaats aan de Costa Blanca zuid en de stad heeft veel te bieden. De gezellige boulevard met veel winkeltjes en restaurantjes is geweldig. Torrevieja staat ook bekend om de prachtige zoutmeren, door het aangename klimaat, geen fabrieken en het zoutgehalte in de lucht is het leefklimaat in Torrevieja één van de gezondste van Europa. 

Hieronder kunt onze woningen en nieuwbouwprojecten bekijken die gelegen zijn in Torrevieja.

Indien u een woning of project wilt bekijken of u heeft meer vragen neem dan gerust contact met ons op. 

Koopaanbod Torrevieja

Appartementen / Rijtjes huizen / Half vrijstaande villa’s / Vrijstaande villa’s

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite en er is aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad. Onder het complex wordt een parkeergarage gebouwd, een parkeerplaats is een extra optie. Op slechts een paar minuutjes lopen wordt momenteel een nieuw winkelcentrum gebouwd. Ook de supermarkt ligt op loopafstand van de woningen. Met de auto bent u binnen een paar minuten op één van de mooie zandstranden of het levendige centrum van Torrevieja.

25358 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen Torrevieja

Bent u op zoek naar een nieuwbouw appartement in Torrevieja? Deze appartementen worden momenteel gebouwd en liggen op loopafstand van alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, stranden en de haven. Deze appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Vanuit de woonkamer is het balkon te betreden. Bij het complex komt uiteraard ook een gemeenschappelijk zwembad voor een verfrissende duik. Een plek in de ondergrondse parkeergarage en een berging zijn extra opties.

23348 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in Torrevieja
Costa Blanca
Bent u op zoek naar een nieuwbouw appartement in Los Balcones, Torrevieja. Deze laagbouw appartementen liggen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Er is een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite er is een aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie is een gemeenschappelijke tuin met een zwembad. Op slechts een paar minuutjes lopen wordt momenteel een nieuw commercieel center gebouwd. Ook de supermarkt ligt op loopafstand van de woningen. Met de auto bent u binnen een paar minuten op één van de mooie zandstranden of het levendige centrum van Torrevieja.

19084 3 slaapk. 2 badk.

Appartementen te koop in Torrevieja met zeezicht

Dit nieuwbouw project met 1e lijns appartementen wordt gebouwd in Punta Prima (Torrevieja). Het project bestaat uit 5 gebouwen met een ruime gemeenschappelijke tuin met meerdere zwembaden. In totaal worden er 252 appartementen gebouwd. Deze appartementen hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers met vloerverwarming, living met open keuken en een ruim terras. Er is ook een eigen parkeerplaats met opslag mogelijk als extra optie. 

Het strand van Punta Prima ligt op slechts een paar minuten lopen. Op slechts 35 km vindt u de luchthaven van Alicante, op slechts 15 minuten de golfbanen Villamartin Golf en Las Ramblas Golf en op 10 minuten afstand ligt het imposante winkelcentrum La Zenia Boulevard.

23589 2 slaapk. 2 badk.

In het centrum van Torrevieja wordt dit project gebouwd met 1 slaapkamer studio’s en 2 / 3 slaapkamer appartementen. Deze appartementen beschikken over 2 slaapkamers, 1 badkamer, balkon en patio. De woningen zijn gelegen in het centrum van Torrevieja dus alle voorzieningen en het strand Playa del Cura liggen op loopafstand. Bij het complex komt een gemeenschappelijke tuin met zwembad. Als extra optie kunt u ervoor kiezen om een parkeerplek en/of berging te kopen in de ondergrondse parkeergarage.

17060 2 slaapk. 1 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite er is een aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad. Onder het complex wordt een parkeergarage gebouwd, een parkeerplaats is een extra optie. Op slechts een paar minuutjes lopen wordt momenteel een nieuw winkelcentrum gebouwd. Ook de supermarkt ligt op loopafstand van de woningen. Met de auto bent u binnen een paar minuten op één van de mooie zandstranden of het levendige centrum van Torrevieja.

16969 2 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite en er is aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad. Onder het complex wordt een parkeergarage gebouwd, een parkeerplaats is een extra optie. Op slechts een paar minuutjes lopen wordt momenteel een nieuw winkelcentrum gebouwd. Ook de supermarkt ligt op loopafstand van de woningen. Met de auto bent u binnen een paar minuten op één van de mooie zandstranden of het levendige centrum van Torrevieja.

16987 3 slaapk. 2 badk.

Appartementen te koop in Torrevieja

Dit nieuwbouwproject wordt gebouw in het zuidelijke gedeelde van Torrevieja en heel dicht bij de zee (200 meter). Het wordt een afgesloten residentie met appartementen en in het midden zal een geweldige gemeenschappelijk tuin komen met meerdere zwembaden, fitness, lounge gedeeltes en speelplekken voor de kinderen. 

De appartementen op de begane grond hebben ruime terrassen en de woningen op de eerste verdieping hebben een balkon en dakterras. 
De indelingen binnen bestaat uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. 

12891 2 slaapk. 2 badk.

Appartementen in Torrevieja

Dit nieuwbouw project in Indonesische stijl wordt gebouwd in Punta Prima (Torrevieja).
Deze appartementen in dit complex hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers met vloerverwarming, living met open keuken en een balkon/terras. Er is airconditioning, elektrische rolluiken en een eigen parkeerplaats met opslag. Er komen twee gemeenschappelijke zwembaden, jacuzzi’s en een kindergedeelte. Dit alles in de stijl van het Indonesische eiland Bali.
De penthouses en duplex woningen zijn voorzien van een buitenkeuken met gootsteen en barbecue, pergola, tv-aansluiting, buitendouche, privé jacuzzi en een dakterras.
Op slechts 35 km vindt u de luchthaven van Alicante, op slechts 15 minuten de golfbanen Villamartin Golf en Las Ramblas Golf en op 10 minuten afstand ligt het imposante winkelcentrum La Zenia Boulevard.

17389 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen Torrevieja

Op een steenworp afstand van Playa del Cura in Torrevieja worden deze appartementen gebouwd. Het gebouw bestaat uit 6 verdiepingen met appartementen en op het dak komt een gemeenschappelijk dakterras met zwembad. De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Alle woningen hebben een eigen privé terras.

23370 2 slaapk. 2 badk.

Fase 1 van dit nieuwbouwproject in Torrevieja is al een tijdje afgerond. Naast de appartementen en duplex woningen zijn er ook prachtige luxe villa’s gebouwd. De woningen beschikken over 3 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een ruime living met open keuken, tuin, privé zwembad, parkeerplaats op het perceel, balkon en dakterras. Op de begane grond is er 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers met een badkamer ensuite. Het project ligt op slechts 300 meter van de zee. Het mooie zandstrand Playa de los Naufragos ligt op +/- 10 minuten lopen. Bij de residentie is ook al een nieuwe Aldi supermarkt gebouwd.

14793 3 slaapk. 3 badk.

Dit nieuwbouwproject in Torrevieja bestaat uit vrijstaande villa’s en appartementen. De appartementen liggen op de begane grond met 2 terrassen of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Scan de Qr-code voor meer informatie over dit project.

14864 2 slaapk. 2 badk.

Omgeving Torrevieja:

Torrevieja (betekenis “de oude toren”) is een badplaats gelegen aan de Middellandse Zee en is gelegen op zo’n 45 km ten zuiden van Alicante. Torrevieja staat bekend om de 2 grote zoutmeren (De Salinas van Torrevieja en La Mata). Vroeger was de grootste inkomstenbron van de stad de zoutwinning uit deze meren. Tegenwoordig is toerisme de voornaamste bron van inkomsten al is de zoutwinning nog steeds van een behoorlijke omvang. Het grote zoutmeer van Torrevieja is roze en is te bekijken met een toeristentreintje die vertrekt vanuit het oude centrum.

De boulevard van Torrevieja is niet een standaard boulevard aan het strand zoals je dat vaker ziet. Het grootste gedeelte van de boulevard ligt direct aan zee. Er zijn veel restaurants op deze boulevard en het leuke is dus dat je hierdoor heel dicht aan zee zit i.p.v. dat er een breed strand tussen ligt.

Er zijn veel verschillende strandjes in Torrevieja. Het bekendste strand is Playa del Cura, dit is een stadsstrand gelegen in een baaitje aan het einde van de boulevard. Dit strand is erg populair bij de lokale bevolking van Torrevieja. Een ander strand in Torrevieja is Playa Los Naufragos, gelegen in het zuidelijke gedeelte van de stad. Dit is een groot zandstrand met in de zomermaanden horeca, ligbedjes, beachvolleybal velden en een speeltuintje voor de kleintjes.

Nieuw in ons koopaanbod

25755 3 slaapk. 3 badk.
€ 1 580 000
25729 4 slaapk. 4 badk.
€ 239 000
22253 2 slaapk. 2 badk.
€ 255 000
25718 3 slaapk. 2 badk.
€ 629 900
25627 3 slaapk. 2 badk.
€ 659 900
25617 4 slaapk. 3 badk.
€ 219 000
25607 2 slaapk. 2 badk.
25594 3 slaapk. 3 badk.
€ 229 900
25564 3 slaapk. 3 badk.
€ 239 950
18832 3 slaapk. 2 badk.
€ 220 000
25474 3 slaapk. 2 badk.
€ 190 000
25449 2 slaapk. 2 badk.
€ 419 500
25447 4 slaapk. 2 badk.
€ 268 900
25431 3 slaapk. 2 badk.
€ 477 950
17105 3 slaapk. 3 badk.
€ 245 000
25397 2 slaapk. 2 badk.
€ 214 900
25358 2 slaapk. 2 badk.
€ 249 000
18835 2 slaapk. 2 badk.
€ 171 900
25337 2 slaapk. 2 badk.
€ 299 900
25681 3 slaapk. 2 badk.

Zoutmeren Spanje