Nederlandse makelaar Torrevieja, Costa Blanca
Nieuwbouw Costa Blanca - Makelaar Costa Blanca
Nieuwbouw Costa Blanca - Makelaar Costa Blanca

Huis kopen in Torrevieja

Bekijk hieronder ons aanbod koopwoningen in de Spaanse badplaats Torrevieja.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag bij het vinden van uw tweede woning in het zonnige Spanje!

Huis kopen in Torrevieja

Bent u op zoek naar een tweede woning in de Spaanse badplaats Torrevieja?
Wij helpen u graag bij deze zoektocht. Torrevieja is een opkomende badplaats aan de Costa Blanca zuid en de stad heeft veel te bieden. De gezellige boulevard met veel winkeltjes en restaurantjes is geweldig. Torrevieja staat ook bekend om de prachtige zoutmeren, door het aangename klimaat, geen fabrieken en het zoutgehalte in de lucht is het leefklimaat in Torrevieja één van de gezondste van Europa. 

Hieronder kunt onze woningen en nieuwbouwprojecten bekijken die gelegen zijn in Torrevieja.

Indien u een woning of project wilt bekijken of u heeft meer vragen neem dan gerust contact met ons op. 

Koopaanbod Torrevieja

Appartementen / Rijtjes huizen / Half vrijstaande villa’s / Vrijstaande villa’s

Nieuwbouw appartementen Punta Prima (Torrevieja)

Dit nieuwbouw project met appartementen wordt gebouwd in Punta Prima (Torrevieja). Er komt een geweldige gemeenschappelijke tuin met een groot zwembad, een apart verwarmd zwembad, een kinderzwembad, een jacuzzi en een fitnessruimte met sauna. Deze appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers, een living met open keuken en een heerlijk terras. Er is ook een eigen parkeerplaats met opslag mogelijk als extra optie.

26985 2 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite en er is aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad, jacuzzi en speeltuintje voor de kleintjes. Deze prijs is inclusief een eigen privé parkeerplek.

25358 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen Torrevieja (Punta Prima)

In Punta Prima, het meest zuidelijkste gedeelte van Torrevieja worden deze nieuwbouw appartementen gebouwd. Er komt een ligweide met gemeenschappelijk zwembad, een speeltuintje voor de kleintjes en sporttoestellen. Deze appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn appartementen op de begane grond met een ruim terras en appartementen op de 1e, tevens bovenste verdieping met een balkon en dakterras.

Het strand van Punta Prima ligt op een steenworp afstand. De supermarkten en restaurants liggen op loopafstand van deze residentie. Op slechts 40 km vindt u de luchthaven van Alicante, op slechts 15 minuten de golfbanen Villamartin Golf en Las Ramblas Golf en op 10 minuten afstand ligt het geweldige winkelcentrum La Zenia Boulevard.

25952 3 slaapk. 2 badk.

Appartementen te koop in Torrevieja met zeezicht

Dit nieuwbouw project met 1e lijns appartementen wordt gebouwd in Punta Prima (Torrevieja). Het project bestaat uit 5 gebouwen met een ruime gemeenschappelijke tuin met meerdere zwembaden. In totaal worden er 252 appartementen gebouwd. Deze appartementen hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers met vloerverwarming, living met open keuken en een ruim terras. Er is ook een eigen parkeerplaats met opslag mogelijk als extra optie. 

Het strand van Punta Prima ligt op slechts een paar minuten lopen. Op slechts 35 km vindt u de luchthaven van Alicante, op slechts 15 minuten de golfbanen Villamartin Golf en Las Ramblas Golf en op 10 minuten afstand ligt het imposante winkelcentrum La Zenia Boulevard.

23589 2 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite er is een aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad. Onder het complex wordt een parkeergarage gebouwd, een parkeerplaats is een extra optie. Op slechts een paar minuutjes lopen wordt momenteel een nieuw winkelcentrum gebouwd. Ook de supermarkt ligt op loopafstand van de woningen. Met de auto bent u binnen een paar minuten op één van de mooie zandstranden of het levendige centrum van Torrevieja.

16969 2 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite en er is aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad. Onder het complex wordt een parkeergarage gebouwd, een parkeerplaats is een extra optie. Op slechts een paar minuutjes lopen wordt momenteel een nieuw winkelcentrum gebouwd. Ook de supermarkt ligt op loopafstand van de woningen. Met de auto bent u binnen een paar minuten op één van de mooie zandstranden of het levendige centrum van Torrevieja.

16987 3 slaapk. 2 badk.

Appartementen te koop in Torrevieja

Dit nieuwbouwproject wordt gebouw in het zuidelijke gedeelde van Torrevieja en heel dicht bij de zee (200 meter). Het wordt een afgesloten residentie met appartementen en in het midden zal een geweldige gemeenschappelijk tuin komen met meerdere zwembaden, fitness, lounge gedeeltes en speelplekken voor de kinderen. 

De appartementen op de begane grond hebben ruime terrassen en de woningen op de eerste verdieping hebben een balkon en dakterras. 
De indelingen binnen bestaat uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. 

12891 2 slaapk. 2 badk.

Appartementen in Torrevieja

Dit nieuwbouw project in Indonesische stijl wordt gebouwd in Punta Prima (Torrevieja).
Deze appartementen in dit complex hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers met vloerverwarming, living met open keuken en een balkon/terras. Er is airconditioning, elektrische rolluiken en een eigen parkeerplaats met opslag. Er komen twee gemeenschappelijke zwembaden, jacuzzi’s en een kindergedeelte. Dit alles in de stijl van het Indonesische eiland Bali.
De penthouses en duplex woningen zijn voorzien van een buitenkeuken met gootsteen en barbecue, pergola, tv-aansluiting, buitendouche, privé jacuzzi en een dakterras.
Op slechts 35 km vindt u de luchthaven van Alicante, op slechts 15 minuten de golfbanen Villamartin Golf en Las Ramblas Golf en op 10 minuten afstand ligt het imposante winkelcentrum La Zenia Boulevard.

17389 3 slaapk. 2 badk.

Vrijstaande villa’s in Los Balcones, Torrevieja

In de wijk Los Balcones in Torrevieja worden deze nieuwbouw villa’s gebouwd. Het project bestaat uit 15 vrijstaande villa’s met privé zwembad. De woningen beschikken over een woonkamer met open hoek keuken. Op de begane grond is er een slaapkamer met badkamer ensuite en een aparte toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers, 1 badkamer en een terras. Onder de woning komt een kelder waar de auto in geparkeerd kan worden. Het project heeft een goede ligging, rustig maar overal dichtbij

23482 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw 1 slaapkamer appartement in Torrevieja

Bent u van plan om een nieuwbouw appartement te kopen in Torrevieja? In het centrum van Torrevieja, dichtbij alle voorzieningen en de boulevard van Torrevieja worden deze nieuwbouw appartementen gebouwd. Deze appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer.

27651 1 slaapk. 1 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in Torrevieja

Bent u van plan om een nieuwbouw appartement te kopen in Torrevieja? In het centrum van Torrevieja, dichtbij alle voorzieningen en de boulevard van Torrevieja worden deze nieuwbouw appartementen gebouwd. Deze appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Op het dak van het gebouw komt een gemeenschappelijk zwembad en terras. 

Bent u op zoek naar een appartement in Spanje waar u geen auto nodig heeft en alles te voet kunt doen? Dan is dit project wellicht interessant voor u, wacht niet te lang want de verkoop van deze appartementen gaat behoorlijk snel.

27665 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in Torrevieja
Costa Blanca
Bent u op zoek naar een nieuwbouw appartement in Los Balcones, Torrevieja. Deze laagbouw appartementen liggen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Er is een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite er is een aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie is een gemeenschappelijke tuin met een zwembad. Op slechts een paar minuutjes lopen wordt momenteel een nieuw commercieel center gebouwd. Ook de supermarkt ligt op loopafstand van de woningen. Met de auto bent u binnen een paar minuten op één van de mooie zandstranden of het levendige centrum van Torrevieja.

19069 2 slaapk. 2 badk.

Omgeving Torrevieja:

Torrevieja (betekenis “de oude toren”) is een badplaats gelegen aan de Middellandse Zee en is gelegen op zo’n 45 km ten zuiden van Alicante. Torrevieja staat bekend om de 2 grote zoutmeren (De Salinas van Torrevieja en La Mata). Vroeger was de grootste inkomstenbron van de stad de zoutwinning uit deze meren. Tegenwoordig is toerisme de voornaamste bron van inkomsten al is de zoutwinning nog steeds van een behoorlijke omvang. Het grote zoutmeer van Torrevieja is roze en is te bekijken met een toeristentreintje die vertrekt vanuit het oude centrum.

De boulevard van Torrevieja is niet een standaard boulevard aan het strand zoals je dat vaker ziet. Het grootste gedeelte van de boulevard ligt direct aan zee. Er zijn veel restaurants op deze boulevard en het leuke is dus dat je hierdoor heel dicht aan zee zit i.p.v. dat er een breed strand tussen ligt.

Er zijn veel verschillende strandjes in Torrevieja. Het bekendste strand is Playa del Cura, dit is een stadsstrand gelegen in een baaitje aan het einde van de boulevard. Dit strand is erg populair bij de lokale bevolking van Torrevieja. Een ander strand in Torrevieja is Playa Los Naufragos, gelegen in het zuidelijke gedeelte van de stad. Dit is een groot zandstrand met in de zomermaanden horeca, ligbedjes, beachvolleybal velden en een speeltuintje voor de kleintjes.

Nieuw in ons koopaanbod

€ 497 500
25270 3 slaapk. 3 badk.
21022 3 slaapk. 3 badk.
€ 349 900
28112 3 slaapk. 2 badk.
€ 489 000
27820 3 slaapk. 2 badk.
€ 519 000
27831 3 slaapk. 2 badk.
€ 249 900
25358 2 slaapk. 2 badk.
€ 344 900
28082 2 slaapk. 2 badk.
€ 620 000
28211 5 slaapk. 4 badk.
€ 529 000
28167 3 slaapk. 2 badk.
€ 270 000
27999 3 slaapk. 2 badk.
€ 349 000
27962 3 slaapk. 3 badk.
€ 301 900
27877 3 slaapk. 2 badk.
€ 315 900
27866 3 slaapk. 2 badk.
€ 250 900
27841 2 slaapk. 2 badk.
€ 495 000
25664 3 slaapk. 2 badk.
€ 255 900
27748 3 slaapk. 2 badk.
€ 389 900
27750 3 slaapk. 2 badk.
€ 349 900
27782 3 slaapk. 2 badk.
€ 209 000
27665 2 slaapk. 2 badk.
€ 139 000
27651 1 slaapk. 1 badk.

Zoutmeren Spanje