Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Overwinteren aan de Costa Blanca

Overwinteren aan de Costa Blanca in Spanje.
Genieten van een aangenaam klimaat in een prachtige omgeving waar u kunt relaxen aan het strand, op een terras of dit kunt combineren met culturele activiteiten.

Tijdens de wintermaanden is het heerlijk vertoeven in het zonnige Spanje!

Overwinteren Spanje

Overwinteren is genieten van ‘het beste’van 2 landen. Veel senioren overwinteren meerdere maanden in Spanje om de koude, natte winter in Nederland te ontlopen. Of het nu is om gezondheidsklachten te verminderen of gewoon om de kou te vermijden, overwinteren is heerlijk. Spanje is een plek waar u zich veilig en op uw gemak kunt voelen, al jarenlang zijn vele overwinteraars u voorgegaan. Het is een ontwikkeld modern Europees land waar u van alle gemakken voorzien bent die u in Nederland ook gewend bent. Spanje biedt u ook nog: een hartelijke bevolking, een prachtig landschap, vele bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes.

Mogelijkheden overwinteren Costa Blanca

Maandprijzen om te overwinteren zijn mogelijk bij een verblijf vanaf 2 maanden

Wij brengen u graag in contact met de trotse woning eigenaar van 3 appartementen in Torrevieja.

De appartementen genaamd Amay 880-27, Amay 880-29 en Amay 880-30 zijn van dezelfde eigenaar en al deze appartementen hebben een zuid ligging met veel zon in de wintermaanden.

Appartement Amay 880-27

Appartement Amay 880-29

Appartement Amay 880-30

De beschikbaarheid van de appartementen is te zien wanneer u op een appartement hierboven klikt 

Voor al uw vragen en prijzen kunt u direct contact opnemen met de eigenaar van deze woningen, klik hiervoor op de onderstaande knop.

Contact opnemen met de eigenaar

Vakantie Spanje