Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Overwinteren aan de Costa Blanca

Overwinteren aan de Costa Blanca in Spanje.
Genieten van een aangenaam klimaat in een prachtige omgeving waar u kunt relaxen aan het strand, op een terras of dit kunt combineren met culturele activiteiten.

Tijdens de wintermaanden is het heerlijk vertoeven in het zonnige Spanje!

Overwinteren Spanje

Overwinteren is genieten van ‘het beste’van 2 landen. Veel senioren overwinteren meerdere maanden in Spanje om de koude, natte winter in Nederland te ontlopen. Of het nu is om gezondheidsklachten te verminderen of gewoon om de kou te vermijden, overwinteren is heerlijk. Spanje is een plek waar u zich veilig en op uw gemak kunt voelen, al jarenlang zijn vele overwinteraars u voorgegaan. Het is een ontwikkeld modern Europees land waar u van alle gemakken voorzien bent die u in Nederland ook gewend bent. Spanje biedt u ook nog: een hartelijke bevolking, een prachtig landschap, vele bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes.

Prijs informatie overwinteren Costa Blanca

Wij verhuren appartementen in Torrevieja en bij deze accommodaties hebben wij speciale overwintertarieven. Wanneer u een accommodatie bekijkt kunt u bij de prijzen het speciale overwintertarief zien.

De overwinterprijs is op basis van 2 personen bij een verblijf vanaf 2 maanden. De prijs is inclusief energiekosten. Geldig voor de maanden: november, december, januari, februari en maart.

Heeft u vragen of wilt u een reservering maken dan kunt u contact met ons opnemen.
Wij ontvangen u graag aan de zonnige Costa Blanca!

Contact met ons opnemen

Vakantie Spanje
DutchEnglish