Huren Costa Blanca

Overwinteren aan de Costa Blanca

Overwinteren aan de Costa Blanca in Spanje.
Genieten van een aangenaam klimaat in een prachtige omgeving waar u kunt relaxen aan het strand, op een terras of dit kunt combineren met culturele activiteiten.
U hoeft zich nooit te vervelen!

Zoeken op beschikbaarheid

Overwinteren aan de Costa Blanca

Overwinteren is genieten van ‘het beste’van 2 landen. Veel senioren overwinteren meerdere maanden in Spanje om de koude, natte winter in Nederland te ontlopen. Of het nu is om gezondheidsklachten te verminderen of gewoon om de kou te vermijden, overwinteren is heerlijk. Spanje is een plek waar u zich veilig en op uw gemak kunt voelen, al jarenlang zijn vele overwinteraars u voorgegaan. Het is een ontwikkeld modern Europees land waar u van alle gemakken voorzien bent die u in Nederland ook gewend bent. Spanje biedt u ook nog: een hartelijke bevolking, een prachtig landschap, vele bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes.

Prijs informatie overwinteren Costa Blanca

Bij onze accommodaties hebben wij speciale overwintertarieven.
Wanneer u een accommodatie bekijkt kunt u bij de prijzen het speciale overwintertarief zien.

De overwinterprijs is op basis van 2 personen bij een verblijf vanaf 2 maanden. De prijs is inclusief energiekosten. Geldig voor de maanden: november, december, januari, februari en maart.

Wanneer u via ‘zoeken op beschikbaarheid’ zoekt ziet u de ‘normale’ prijzen bij het zoekresultaat. Wanneer u van plan bent om te gaan overwinteren dan hoeft u niet naar deze prijs te kijken. Overwinteren is namelijk alleen te boeken via het contactformulier.

Heeft u vragen of wilt u een reservering maken dan kunt u contact met ons opnemen. Wij ontvangen u graag aan de zonnige Costa Blanca!

Onze overwinter accommodaties

Amay 880-29

Meer informatie

Zuidligging
Ruime tuin
€895,- per maand

Amay 880-30

Meer informatie

Zuidligging
Balkon & Dakterras
€895,- per maand

Amay 880-31

Meer informatie

Zuidligging
Begane grond
€895,- per maand

Vakantie Spanje

Beschikbaarheid bekijken

Inchecken
Nachten
Uitchecken
Aantal personen
Kinderen
Kaart Costa Blanca
DutchEnglish