Contact Costablanca4you

Contact

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen en wij nemen contact met u op.

U kunt uw bericht versturen met het contact formulier of u stuurt ons gewoon een mailtje naar info@costablanca4you.nl

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon nummer

Onderwerp

Bericht

Costablanca4you

Email: info@costablanca4you.nl
Tel:
0031 6 22777305
KVK nr:
67712401
BTW nr:
NL146967537B01
IBAN nr:
NL36RABO0315306637


Online betalen via uw eigen bank


Recencies


 

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Veelgestelde vragen

Wie is Costablanca4you?
Costablanca4you verhuurt appartementen en villa’s aan de Costa Blanca. De meeste mensen die een 2e huis kopen willen deze ook graag verhuren. Wij zorgen ervoor dat ze daar zelf niks voor hoeven te doen. Voordat we een accommodatie op onze site zetten gaan we deze eerst bezichtigen. Als de accommodatie vervolgens voldoet aan al onze eisen dan gaan we deze verhuren.


Hoe boek ik een accommodatie bij Costablanca4you?
Op onze website kunt u op verschillende manieren zoeken naar een accommodatie. U kunt de gewenste data selecteren en bekijken wat er nog vrij is in die periode. Of u gaat via ons menu bepalen wat u wilt huren, welke plaats, welk complex etc. Als u iets heeft gevonden wat naar uw wens is en het is beschikbaar dan kunt u gaan reserveren. Dat kan op 2 manieren, namelijk via ons reserveringssysteem of u stuurt ons een mailtje met al uw wensen.

Kan ik een optie nemen op een accommodatie?
Ja natuurlijk!
Stuur even een mailtje met de naam van de accommodatie, de aankomst -en vertrekdatum en uw gegevens naar info@costablanca4you.nl
Wij gaan deze data tijdelijk blokkeren en u laat binnen 3 dagen weten of de optie definitief door kan gaan.

Hoe worden de prijzen bepaald?
De eigenaar van een appartement of villa bepaald zelf de huurprijs. Costablanca4you speelt geen rol in de prijsbepaling.

Hoe werkt het met de borg?
Als u een appartement of villa gaat reserveren op onze website dan krijgt u een totaalprijs te zien. Hou er rekening mee dat er op uw uiteindelijke factuur ook nog een borg komt te staan. De borg wordt bepaald door de eigenaar en dit bedrag kunt u vinden op onze uitgebreide informatie pagina’s van de accommodaties. Als u alles netjes heeft achtergelaten dan wordt uw borg direct teruggestort op uw rekening.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden van Costablanca4you?
U dient 25% van het totale huurbedrag aan te betalen binnen 10 dagen na boeking/reservering. Het restant van het boekingsbedrag dient u uiterlijk 6 weken voor aanvang van het verblijf te betalen. Bij boekingen binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf dient het volledige huurbedrag binnen 10 dagen te betalen. De betaling dient per bank plaats te vinden.

NederlandsEnglish