Volg ons ook op social media!
Contact Costablanca4you

Contact

Contact met ons opnemen

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen en wij nemen contact met u op.

U kunt uw bericht versturen met het contact formulier of u stuurt ons gewoon een mailtje.

Wanneer u een vraag heeft over het huren of verhuren van accommodatie dan kunt u mailen naar 
rentals@costablanca4you.nl

Voor alle overige vragen kunt u een email sturen naar info@costablanca4you.nl

Schrijf u nu in!

Wilt u een maandelijkse update ontvangen van het koopaanbod aan de Costa Blanca? Schrijf u dan hieronder in en we houden u op de hoogte!

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Veelgestelde vragen

Wie is Costablanca4you?
Het antwoord op deze vraag vindt u op de pagina “over ons


Hoe boek ik een accommodatie bij Costablanca4you?
Op onze website kunt u op verschillende manieren zoeken naar een accommodatie. U kunt de gewenste data selecteren en bekijken wat er nog vrij is in die periode. Of u gaat via ons menu bepalen wat u wilt huren, welke plaats, welk complex etc. Als u iets heeft gevonden wat naar uw wens is en het is beschikbaar dan kunt u gaan reserveren. Dat kan op 2 manieren, namelijk via ons reserveringssysteem of u stuurt ons een mailtje met al uw wensen.

Kan ik een optie nemen op een accommodatie?
Ja natuurlijk!
Stuur even een mailtje met de naam van de accommodatie, de aankomst -en vertrekdatum en uw gegevens naar info@costablanca4you.nl
Wij gaan deze data tijdelijk blokkeren en u laat binnen 3 dagen weten of de optie definitief door kan gaan.

Hoe worden de prijzen bepaald?
De eigenaar van een appartement of villa bepaald zelf de huurprijs. Costablanca4you speelt geen rol in de prijsbepaling.

Hoe werkt het met de borg?
Als u een appartement of villa gaat reserveren op onze website dan krijgt u een totaalprijs te zien. Hou er rekening mee dat er op uw uiteindelijke factuur ook nog een borg komt te staan. De borg wordt bepaald door de eigenaar en dit bedrag kunt u vinden op onze uitgebreide informatie pagina’s van de accommodaties. Als u alles netjes heeft achtergelaten dan wordt uw borg direct teruggestort op uw rekening.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden van Costablanca4you?
U dient 25% van het totale huurbedrag aan te betalen binnen 10 dagen na boeking/reservering. Het restant van het boekingsbedrag dient u uiterlijk 6 weken voor aanvang van het verblijf te betalen. Bij boekingen binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf dient het volledige huurbedrag binnen 10 dagen te betalen. De betaling dient per bank plaats te vinden.

DutchEnglish