Huren Costa Blanca

Aquapolis Torrevieja

Wat is er leuker dan een dagje afkoelen en genieten van heel veel glijbanen?
Tijdens een vakantie in Torrevieja en omstreken is Aquapolis een leuk dagje uit met het gezin!

Aquapolis Torrevieja

In Torrevieja ligt het waterpark Aquapolis. In het waterpark zijn vele glijbanen te vinden. Ook is er een leuk speelbad voor de kleintjes. Over het algemeen wordt er niet moeilijk gedaan wanneer u zelf eten en drinken meeneemt naar het park. 

Kaartjes voor Aquapolis kunt u het beste online kopen want dan zijn ze goedkoper.

Het park is geopend vanaf de 3e week van juni tot en met de 1e week van september.

Wanneer u tijdens uw vakantie op zoek bent naar een verfrissend en leuk uitstapje met de kinderen dan is Aquapolis in Torrevieja zeker een aanrader!

Foto’s Aquapolis

Aquapolis Torrevieja I Waterpark Costa BlancaAquapolis Torrevieja I Waterpark Costa BlancaAquapolis Torrevieja I Waterpark Costa BlancaAquapolis Torrevieja I Waterpark Costa BlancaAquapolis Torrevieja I Waterpark Costa BlancaAquapolis Torrevieja I Waterpark Costa BlancaAquapolis Torrevieja I Waterpark Costa Blanca

Ligging Aquapolis Torrevieja

Klik hier om uw tickets online te kopen!

Link wordt geopend in een nieuw venster

Vakantieappartement huren in Torrevieja

In Torrevieja hebben we een aantal appartementen te huur. Deze luxe appartementen liggen op een kwartiertje lopen van het Aquapolis waterpark

De appartementen liggen op een kleine residentie genaamd Amay 880. Op deze residentie laagbouw appartementen en vrijstaande villa’s. Residentie Amay 880 heeft een centrale maar rustige ligging. 

Bekijk hier deze prachtige appartementen!

DutchEnglish