Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite en er is aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad, jacuzzi en speeltuintje voor de kleintjes. Deze prijs is inclusief een eigen privé parkeerplek.

25358 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen Torre de la Horadada
Costa Calida

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Spanje om te genieten van het Spaanse leven en de heerlijke zandstranden aan de Middellandse zee? Dan is dit project wellicht iets voor u. Deze nieuwbouw appartementen worden gebouwd op een kleine residentie direct bij het strand van Torre de la Horadada. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite.

28082 2 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er komen appartementen op de begane grond met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Er is een ruime woonkamer met open keuken inclusief witgoed, 3 slaapkamers en 2 badkameres. Bij de boven appartementen is er een ruim dakterras waar u heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon. In de gemeenschappelijke tuin is voorzien van een prachtig zwembad.

27999 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Pilar de la Horadada worden deze nieuwbouw appartementen gebouwd. Deze appartementen zijn gelegen op de 1e en tevens bovenste verdieping. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Er is een balkon en een fantastisch dakterras om heerlijk te genieten van het Spaanse klimaat. 

De appartementen worden gebouwd op een kleinschalige residentie met een gemeenschappelijke tuin & zwembad.

27866 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Pilar de la Horadada worden deze nieuwbouw appartementen gebouwd. Deze appartementen zijn gelegen op de begane grond en beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen hebben 2 terrassen, op 1 van de 2 terrassen is het mogelijk om uw auto te parkeren. 

De appartementen worden gebouwd op een kleinschalige residentie met een gemeenschappelijke tuin & zwembad.

27841 2 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er komen appartementen op de begane grond met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite en er is aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad, jacuzzi en speeltuintje voor de kleintjes.

27748 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in Torrevieja

Bent u van plan om een nieuwbouw appartement te kopen in Torrevieja? In het centrum van Torrevieja, dichtbij alle voorzieningen en de boulevard van Torrevieja worden deze nieuwbouw appartementen gebouwd. Deze appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Op het dak van het gebouw komt een gemeenschappelijk zwembad en terras. 

Bent u op zoek naar een appartement in Spanje waar u geen auto nodig heeft en alles te voet kunt doen? Dan is dit project wellicht interessant voor u, wacht niet te lang want de verkoop van deze appartementen gaat behoorlijk snel.

27665 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw 1 slaapkamer appartement in Torrevieja

Bent u van plan om een nieuwbouw appartement te kopen in Torrevieja? In het centrum van Torrevieja, dichtbij alle voorzieningen en de boulevard van Torrevieja worden deze nieuwbouw appartementen gebouwd. Deze appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer.

27651 1 slaapk. 1 badk.

Dit nieuwbouw project met appartementen wordt gebouwd in San Pedro del Pinatar (Costa Calida, Spanje). Er zijn begane grond appartementen met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en dakterras. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een gemeenschappelijke tuin met een zwembad. Op loopafstand van de appartementen liggen diverse supermarkten, winkels en restaurantjes. Het strand ligt op 30 minuten loopafstand of een paar minuten met de fiets / auto.

27607 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in Santa Pola

In Santa Pola op een steenworp afstand van het strand wordt dit nieuwbouwproject met appartementen gebouwd. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen hebben een balkon met zicht op het zwembad. Uiteraard komt er ook een heerlijk zwembad om te genieten van het Spaanse Mediterrane klimaat.

27517 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in Santa Pola

In Santa Pola op een steenworp afstand van het strand wordt dit nieuwbouwproject met appartementen gebouwd. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen hebben een balkon met zicht op het zwembad. Uiteraard komt er ook een heerlijk zwembad om te genieten van het Spaanse Mediterrane klimaat.

27507 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen Arenales del Sol
Gran Alacant

In Arenales del Sol (Gran Alacant) wordt dit nieuwbouwproject met appartementen gebouwd. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen hebben een ruim balkon en op de 4e en 5e verdieping is er ook een fantastisch privé dakterras! De appartementen op de begane grond hebben een tuin. In de prijs inbegrepen is ook een privé parkeerplek en berging in de ondergrondse parkeergarage. Uiteraard komt er ook een heerlijk zwembad om te genieten van het Spaanse Mediterrane klimaat.

25052 2 slaapk. 2 badk.