In San Miguel de Salinas worden deze schitterende nieuwbouw appartementen gebouwd. Er komen appartementen op de begane grond met een heerlijk terras en er komen appartementen op de 1e (bovenste verdieping) met een ruim dakterras. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een mooi gemeenschappelijk zwembad met ligweide. 

28367 3 slaapk. 2 badk.

In San Miguel de Salinas worden deze schitterende nieuwbouw appartementen gebouwd. Er komen appartementen op de begane grond met een heerlijk terras en er komen appartementen op de 1e (bovenste verdieping) met een ruim dakterras. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een mooi gemeenschappelijk zwembad met ligweide. 

28355 2 slaapk. 2 badk.

Op een steenworp afstand van het fijne zandstrand “Los Locos” in Torrevieja worden deze schitterende appartementen gebouwd. Deze appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Op het dak van het gebouw komt een gemeenschappelijk terras met zwembad en jacuzzi.

Bent u op zoek naar een appartement in Spanje waar u geen auto nodig heeft en alles te voet kunt doen? Dan is dit project wellicht interessant voor u, wacht niet te lang want de verkoop van deze appartementen gaat behoorlijk snel.

28233 2 slaapk. 2 badk.

Dit appartementen complex in Guardamar del Segura wordt gebouwd op een schitterende locatie. De appartementen liggen op een steenworp afstand van het zandstrand van Guardamar en het uitzicht is geweldig! De appartementen hebben een woonkamer, luxe keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Er komt een prachtige gemeenschappelijke tuin met een zwembad.

28214 3 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin of op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Binnen zijn de woningen hetzelfde. Een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite en er is aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad, jacuzzi en speeltuintje voor de kleintjes. Deze prijs is inclusief een eigen privé parkeerplek.

25358 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen Torre de la Horadada
Costa Calida

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Spanje om te genieten van het Spaanse leven en de heerlijke zandstranden aan de Middellandse zee? Dan is dit project wellicht iets voor u. Deze nieuwbouw appartementen worden gebouwd op een kleine residentie direct bij het strand van Torre de la Horadada. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite.

28082 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in Torrevieja

Op een steenworp afstand van het heerlijke zandstrand “Playa Los Locos” in Torrevieja worden deze schitterende appartementen gebouwd. Deze appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Op het dak van het gebouw komt een gemeenschappelijk terras met zwembad en jacuzzi.

28246 3 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er komen appartementen op de begane grond met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. Er is een ruime woonkamer met open keuken inclusief witgoed, 3 slaapkamers en 2 badkameres. Bij de boven appartementen is er een ruim dakterras waar u heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon. In de gemeenschappelijke tuin is voorzien van een prachtig zwembad.

27999 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Pilar de la Horadada worden deze nieuwbouw appartementen gebouwd. Deze appartementen zijn gelegen op de 1e en tevens bovenste verdieping. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Er is een balkon en een fantastisch dakterras om heerlijk te genieten van het Spaanse klimaat. 

De appartementen worden gebouwd op een kleinschalige residentie met een gemeenschappelijke tuin & zwembad.

27866 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Pilar de la Horadada worden deze nieuwbouw appartementen gebouwd. Deze appartementen zijn gelegen op de begane grond en beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen hebben 2 terrassen, op 1 van de 2 terrassen is het mogelijk om uw auto te parkeren. 

De appartementen worden gebouwd op een kleinschalige residentie met een gemeenschappelijke tuin & zwembad.

27841 2 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met appartementen wordt gebouwd in Los Balcones, Torrevieja. Er komen appartementen op de begane grond met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en een dakterras. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers waarvan één met een badkamer ensuite en er is aparte 2e badkamer. Bij de boven appartementen is er een dakterras waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het roze zoutmeer van Torrevieja. In het midden van de residentie komt een gemeenschappelijke tuin met een prachtige zwembad, jacuzzi en speeltuintje voor de kleintjes.

27748 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in Torrevieja

Bent u van plan om een nieuwbouw appartement te kopen in Torrevieja? In het centrum van Torrevieja, dichtbij alle voorzieningen en de boulevard van Torrevieja worden deze nieuwbouw appartementen gebouwd. Deze appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Op het dak van het gebouw komt een gemeenschappelijk zwembad en terras. 

Bent u op zoek naar een appartement in Spanje waar u geen auto nodig heeft en alles te voet kunt doen? Dan is dit project wellicht interessant voor u, wacht niet te lang want de verkoop van deze appartementen gaat behoorlijk snel.

27665 2 slaapk. 2 badk.