CB4Y-13610 | Rojales € 339 000

CB4Y-13610 | Rojales

€ 339 000

Luxe appartement kopen in Spanje? Dit project met zeer luxe afgewerkte appartement wordt gebouwd in Rojales op een berg met uitzicht over de bergen en de zee. Er zijn een aantal appartementen zonder privé zwembad en appartementen met privé zwembad. Ook komt er een gezamelijk zwembad met gym. De appartementen beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers. 

3 beds 2 baths
3 beds 2 baths

Deze appartementen in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura worden momenteel gebouwd. Deze appartementen komen bij het ook nieuw te bouwen centrum van deze wijk. Beneden de appartementen komen winkeltjes. In de buurt van deze woningen zijn momenteel ook al een aantal restaurantjes en winkeltjes te vinden. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

1 bed 1 bath
1 bed 1 bath

Deze appartementen in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura worden momenteel gebouwd. Er zijn al een aantal fases klaar en daar zijn ook nog sleutelklare woningen beschikbaar. In de buurt van deze woningen zijn een aantal restaurantjes en winkeltjes te vinden. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Op de begane grond is er een terras met de ligging aan de ruime gemeenschappelijke tuin. De bovenappartementen hebben een balkon en een dakterras. Dit project staat erom bekend dat wanneer u hier aankomt meteen in de vakantiestemming zit. De ligweides, zwembaden en de speeltuintjes zijn fantastisch voor de kinderen. Deze appartementen zijn dan ook zeer interessant wanneer u uw tweede woning ook wilt gaan verhuren. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

2 beds 2 baths
2 beds 2 baths

Dit appartementen complex in Guardamar del Segura zal in maart 2020 worden opgeleverd. De appartementen liggen midden in het centrum van Guardamar en het strand ligt op slechts 500m afstand.
Er zijn 2 slaapkamer en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar. Op het dak van het complex komt een gemeenschappelijk terras met zwembad! Plattegronden kunnen we u toesturen op aanvraag.

2 beds 2 baths
2 beds 2 baths

De bouw van dit project met sfeervolle appartementen is in volle gang. Er zijn appartementen op de begane grond en op de 1e verdieping. In het midden van de residentie komt een mooi aangelegde tuin met zwembad. De appartementen op de begane grond hebben een ruim terras en via dit terras wandelt u zo de gemeenschappelijke tuin in. In huis is er een living met open keuken, drie slaapkamers en 2 badkamers. Onder het complex is een parkeergarage. Op loopafstand is er een supermarkt en een aantal restaurantjes. Winkelcentrum Zenia Boulevard ligt op 1,5 km afstand. Bent u een Golf liefhebber? De mooiste golfbanen van de Costa Blanca liggen op een steenworp afstand!

3 beds 2 baths
3 beds 2 baths

CB4Y-13289 | La Mata € 249 000

CB4Y-13289 | La Mata

€ 249 000

In La Mata wordt dit project gebouwd met nieuwe appartementen met zeezicht! Deze eerstelijns appartementen krijgen een prachtig uitzicht over de Middellandse zee en het mooie zandstrand van La Mata. De restaurantjes, terrasjes en de wandelboulevard liggen in de directe omgeving. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers (met vloerverwarming) en een living met open keuken. De prijs is inclusief geinstalleerde airconditioning, keuken met Siemens apparatuur en een opslagruimte in de berging. Op het dak van het complex is een gemeenschappelijk zwembad en een Jacuzzi! Deze appartementen zijn zeer interessant wanneer u ook wilt gaan verhuren want wie wil er nou niet zijn vakantie doorbrengen in één van deze appartementen.

2 beds 2 baths
2 beds 2 baths

In Orihuela Costa is de eerste fase van dit project appartementen reeds opgeleverd en de 2 fases hierna zijn al ver gevorderd. De ligging van de tuin of balkon is op het zuiden met zicht over de gemeenschappelijke tuin met zwembad. In totaal komen er twee buiten zwembaden en een binnen zwembad. De appartementen zijn voorzien van een living met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ook zijn er appartementen met 3 slaapkamers en die hebben een vanaf prijs van € 229.000. Alle appartementen zijn te bereiken met een lift. Het moderne winkelcentrum Zenia Boulevard ligt op slechts 1.5 km afstand en de golfbanen op maar 2 km afstand!

2 beds 2 baths
2 beds 2 baths

Dit nieuwbouwproject in Torrevieja bestaat uit duplex woningen en appartementen. De appartementen beschikken over twee slaapkamers en twee badkamers. De living is ruim en er is een open keuken. De appartementen op de begane grond hebben een tuintje en de boven appartementen een heerlijk dakterras. In de gemeenschappelijke tuin is een mooi zwembad met ligweide. Op loopafstand is een supermarkt, winkeltjes en restaurants.

2 beds 2 baths
2 beds 2 baths

In Villamartin wordt deze prachtige residentie gebouwd bestaande uit 7 appartementen complexen. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, living met open keuken en een terras op de begane grond en een balkon op de hoger gelegen verdiepingen. Er is een ruim opgezette gemeenschappelijke tuin met veel faciliteiten. Buiten zijn er 2 zwembaden, ligweides en een speeltuintje. Ook is er een binnen zwembad met sauna. Op loopafstand is er een supermarkt en een aantal restaurantjes. Winkelcentrum Zenia Boulevard ligt op 1,5 km afstand. Bent u een Golf liefhebber? De mooiste golfbanen van de Costa Blanca liggen op een steenworp afstand!

3 beds 2 baths
3 beds 2 baths