Huren Costa Blanca

Zoek, vergelijk & bespaar! 

Auto huren

Autoverhuur Costa Blanca

Wanneer u een auto gaat huren aan de Costa Blanca krijgt u te maken met een groot aanbod aan autoverhuur bedrijven.
Rentalcars vergelijkt de prijzen van alle aanbieders om u een goede prijs te bieden.

Huurauto reserveren

Tijdens een vakantie aan de Costa Blanca is het erg fijn om een eigen auto tot uw beschikking te hebben. Bij sommige accommodaties raden wij het ook aan om een auto te huren omdat bijvoorbeeld het centrum of strand iets te ver van de accommodatie ligt om de afstand lopend af te leggen. 

Via Rentalcars kunt u gemakkelijk zoeken naar een auto voor een mooie prijs. 
Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.

  1. Ga naar Rentalcars.com
  2. Selecteer als ophaal locatie ‘Alicante luchthaven (ALC), Alicante, Spanje’ als u vliegt op Alicante of  ‘Murcia luchthaven (MJV), Murcia, Spanje’ indien u vliegt op Murcia.
  3. Selecteer de gewenste ophaal-en inleverdatum.
  4. Selecteer de gewenste tijdstippen van ophalen en inleveren. Bent u wat te vroeg of te laat dan is dit meestal geen probleem.
  5. Klik vervolgens op “zoeken”
  6. De beschikbare auto’s en de daarbij behorende prijzen worden getoond. Bij sommige auto’s kunt u 48uur van te voren nog annuleren.
  7. Wanneer u een gewenste auto heeft gevonden kunt u deze selecteren en reserveren.
  8. Kies voor een reservering met volledige bescherming zodat u ten alle tijden verzekerd bent tijdens uw vakantie. 
  9. LET OP! De persoon die de boeking maakt is tevens de hoofdbestuurder. De Creditcard die wordt gebruikt moet op dezelfde naam staan als de hoofdbestuurder.

Auto afhalen

Wanneer u uw bagage heeft opgehaald bij de bagagebanden kunt u doorlopen richting de uitgang van de luchthaven. Net voorbij het punt waar er mensen staan te wachten om reizigers te ontvangen komt u bij de balies van de autoverhuur bedrijven. U kunt zich met de autoverhuurvoucher melden bij de balie waar u uw auto heeft gereserveerd. Op de luchthaven proberen ze u alsnog een extra verzekering te verkopen maar wanneer u een auto heeft gehuurd met volledige bescherming dan hoeft u hier niet op in gaan. Wanneer u de brandstof en een eventuele toeslag heeft betaald krijgt u de sleutel van uw auto.
In de parkeergarage kunt u uw auto dan gaan ophalen. U krijgt een formulier mee waar alle bestaande schades zijn aangekruist. Controleer uw auto goed voordat u deze meeneemt of dit klopt, maak foto’s. Zo niet dan is er in de parkeergarage personeel aanwezig waar u dit mee kunt bespreken. Over het algemeen zijn de auto’s zo goed als nieuw dus prima om de Costa Blanca te gaan verkennen!

Beschikbaarheid bekijken

LET OP: Kleine kinderen die in een babybed slapen hoeft u niet in te vullen bij het aantal personen. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken bij aanvullende informatie.
Inchecken
Nachten
Uitchecken
Aantal personen
Kinderen
NederlandsEnglish