De woning heeft een heerlijk terras op het zuiden dat grenst aan de woonkamer. De schuifpui van de woonkamer bestaat uit 3 delen met glas van vloer tot plafond. Hierdoor komt er veel licht naar binnen. Op de begane grond is de woonkamer, open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer met douche en toilet. Via de keuken is er een buitendeur naar het terras op het noorden. Hier kunt u de auto parkeren op het eigen perceel of in de afgesloten straat. In de woonkamer is een open trap met een berging eronder naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. In de gang is een buitendeur naar het balkon, het balkon is gelegen op het zuiden en in de winter is het hier heerlijk vertoeven. Via de buitentrap is het geweldige dakterras te betreden. Het dakterras is voorzien van een overdekte buitenkeuken, een berging, een dichte kast voor de wasmachine & water boiler en uiteraard genoeg ruimte om heerlijk te relaxen met een fantastisch uitzicht op het zoutmeer.

27668 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw woningen San Pedro del Pinatar

Dit nieuwbouw project bestaat uit rijtjeshuizen met een privé zwembad en wordt gebouwd in de plaats San Pedro del Pinatar. De woningen hebben een terras aan de voorkant van de woning met een privé zwembad. Binnen is er een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers, een badkamer en een terras. Op het dak van de woning komt een heerlijk dakterras.

De supermarkten en het centrum liggen op een steenworp afstand van deze woningen en het fijne zandstrand van Lo Pagan ligt ook op loopafstand. 

27088 3 slaapk. 2 badk.

In het typisch Spaanse dorpje Rojales worden deze nieuwe woningen gebouwd. De woningen liggen op loopafstand van alle voorzieningen en zijn rustig gelegen. De woning heeft op de begane grond een woonkamer met open keuken, één slaapkamer, één badkamer en een aparte toilet. Op de 1e verdieping zijn er nog 2 slaapkamers en één badkamer. Ook is er een ruim balkon en een dakterras op het dak van de woning. In de tuin komt een privé zwembad en een parkeerplek op het eigen perceel. 

15041 3 slaapk. 2 badk.

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Spanje om te genieten van het Spaanse leven en de heerlijke zandstranden aan de Middellandse zee? Dan is dit project wellicht iets voor u. Deze nieuwbouw rijtjeshuizen worden gebouwd op een kleine residentie waar ook appartementen en villa’s worden gebouwd. Er komen 6 rijtjeshuizen met privé zwembad en een parkeerplaats op het perceel. Op de 1e verdieping komt ook een balkon en op het dak van de woning een heerlijk dakterras. Binnen is er een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het strand ligt op nog geen 10 minuutjes loopafstand.

26728 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw woningen San Pedro del Pinatar

Dit nieuwbouw project bestaat uit 3 rijtjeshuizen en wordt gebouwd in de plaats San Pedro del Pinatar. De woningen hebben een ruim terras. Binnen is er een woonkamer met open keuken en een aparte toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een terras. Op de 2e verdieping is nog een slaapkamer, een badkamer en een terras. 

27458 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw woningen San Pedro del Pinatar

Dit nieuwbouw project met rijtjeshuizen in San Pedro del Pinatar bestaat uit 18 woningen. De woningen hebben een terras aan de voorkant van de woning met een prive zwembad. Binnen is er een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op de 1e verdieping is er een terras en op het dak van de woning komt een heerlijk dakterras.

De supermarkten en het centrum liggen op een steenworp afstand van deze woningen. Het mooie zandstrand Playa de El Mojón is gemakkelijk aan te fietsen en het winkelcentrum Dos Mares Shopping Mall waar werkelijk alle winkels te vinden zijn ligt op een paar km afstand.

25025 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw villa’s Torrevieja (Punta Prima)

In Punta Prima, het meest zuidelijkste gedeelte van Torrevieja worden deze nieuwbouw villa’s gebouwd. De woningen hebben een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Op de 1e verdieping is er een balkon en op het dak van de woning een heerlijk dakterras. In de tuin komt een privé zwembad en er is een parkeerplek op het perceel. De villa’s worden gebouwd op een residentie met een gemeenschappelijk zwembad, een speeltuintje voor de kleintjes en sporttoestellen. 

25954 4 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw rijtjeshuizen in Dolores (Murcia)

Bent u op zoek naar een fantastische gelijkvloerse nieuwbouw woning dichtbij de golfbaan gelegen? Deze woningen worden gebouwd in Dolores (Murcia), vlakbij de kustplaats Los Alcazares. De woningen beschikken over een ruime tuin met privé zwembad, parkeerplaats voor de auto, een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een dakterras op het dak van de woning. 

25887 2 slaapk. 2 badk.

Rijtjeshuizen in Los Alcazares
Costa Calida

Dichtbij het centrum van Los Alcazares worden 4 zeer ruime woningen gebouwd. De woningen hebben tuin met privé zwembad en een parkeergarage.
Op de begane grond is een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 aparte badkamer met toilet. Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers, 2 badkamers en een terras. Bovenop de woning is ook nog een heerlijk dakterras met een fantastisch uitzicht.

24490 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw woningen Guardamar del Segura

Dit nieuwbouw complex in Guardamar del Segura wordt momenteel gebouwd. De woningen liggen op slechts 10 minuten loopafstand van het zandstrand van Guardamar del Segura. Er zijn 2 type woningen beschikbaar in dit project.

Guardamar del Segura staat bekend om de zeer lange kuststrook met diverse zandstranden. Er is een zandstrand aan de boulevard maar er zijn ook prachtige zandstranden in combinatie met schitterende duingebieden. De luchthaven van Alicante ligt op slechts 25 minuutjes rijden.

25594 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw Pilar de la Horadada

Dichtbij het centrum van Pilar de la Horadada worden deze nieuwbouw woningen gebouwd. Deze rijtjeshuizen beschikken over een tuin met een privé zwembad en een dakterras. Op de begane grond is een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping zijn nog eens 2 slaapkamers en 2 badkamers.

25564 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw woningen Avileses, Murcia

Deze scherp geprijsde nieuwbouw woningen worden gebouwd in een klein dorpje in de regio Murcia. Het dorpje Avileses ligt +/- 20 km van de zee af, hierdoor zijn deze woningen zeer aantrekkelijk geprijsd. De woningen krijgen een privé zwembad en een parkeerplek op het eigen perceel. Op de begane grond komt een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping komen nog eens 2 slaapkamers en 1 badkamer, ook komt er een heerlijk balkon. Op het dak van de woning komt een dakterras om de hele dag te genieten van de Spaanse zon. 

25041 3 slaapk. 2 badk.