Deze schitterende nieuwbouw villa’s worden gebouwd in de plaats Ciudad Quesada. De gelijkvloerse villa’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een ruime living met open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Er komt een tuin met privé zwembad en een parkeerplaats op het eigen perceel. Op het dak van de woning is een heerlijk dakterras en er komen zonnepanelen.

28339 3 slaapk. 2 badk.

Deze vrijstaande villa in Torrevieja is 7 jaar geleden opgeleverd en is in zeer goede en nette staat. De woning heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers en een kelder. Op de begane grond is een heerlijke tuin met verwarmd privé zwembad. Er is een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Ook is er grenzend aan de master bedroom een ruim balkon. Via een binnentrap komt u op het dakterras, het dakterras heeft een zuid en noord ligging en is voorzien van een buitendouche. 
Onder de woning is een ruime kelder ruimte, eventueel zouden hier nog 2 slaapkamers gemaakt kunnen worden. 

26845 4 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw villa’s te koop in Los Montesinos, Costa Blanca

Dit nieuwbouwproject met vrijstaande villa’s wordt gebouwd in het Spaanse dorpje Los Montesinos in de wijk La Herrada. Er is een lichte woonkamer met open keuken en open trap naar de 1e verdieping. Op de begane grond is 1 slaapkamer en 1 badkamer en op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers met beide een badkamer ensuite. Alle villa’s zijn voorzien van een tuin met privé zwembad en een dakterras. Los Montesinos is een kleine plaats die op +/- 10 minuutjes rijden ligt van de stranden van La Mata, Torrevieja of Orihuela Costa.

28249 3 slaapk. 3 badk.

In het Spaanse plaatsje Benijofar in de wijk Benimar worden deze schitterende nieuwbouwvilla’s gebouwd. In totaal komen er 9 vrijstaande villa’s, allen met een privé zwembad en een ruime tuin. Op de begane grond is de woonkamer met een open luxe keuken. Daarnaast is er 1 slaapkamer, 1 badkamer en een wasruimte op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Ook is er een heerlijk terras op de 1e verdieping, een dakterras boven op de woning is een extra optie als u dat zou willen.
De winkeltjes en restaurants van Benijofar liggen op loopafstand van deze woningen.

25270 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw villa’s te koop in San Miguel de Salinas

In San Miguel de Salinas worden deze schitterende nieuwbouw villa’s gebouwd. Er komen 48 gelijkvloerse villa’s met een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen hebben een ruime tuin en een heerlijk privé zwembad. 

28112 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid worden deze villa’s gebouwd. Ze zijn gelegen in de mooie villawijk Torreta Florida. Het is een luxe vrijstaande villa met een ruime woonkamer en open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 en-suite in de master bedroom. In de tuin komt een privé zwembad van 6,5m x 3,5m en een parkeerplaats op het perceel.
De woningen worden gebouwd op een perceel van 400m2. Op loopafstand van de woning liggen diverse restaurantjes, een supermarkt en het winkelcentrum Habaneras.

27831 3 slaapk. 2 badk.

In het Spaanse plaatsje Benijofar in de wijk Benimar worden deze schitterende nieuwbouwvilla’s gebouwd. In totaal komen er 2 van dit type vrijstaande villa’s, allen met een privé zwembad en een ruime tuin. Deze villa’s hebben een kelder verdieping, begane grond en 1e verdieping. In totaal zijn er 5 slaapkamers en 4 badkamers. Op de 1e verdieping is een ruim terras en op het dak kunt u kiezen voor een dakterras (optie).

28211 5 slaapk. 4 badk.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 32 half vrijstaande villa’s en 4 vrijstaande villa’s. Dit model villa vrijstaand en gelijkvloers. Er is een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen worden gebouwd in de wijk La Herrada in Los Montesinos. Los Montesinos is een kleine plaats die op +/- 10 minuutjes rijden ligt van de stranden van La Mata, Torrevieja of Orihuela Costa.

De interieur foto’s zijn van een ander type woning maar van dezelfde bouwer zodat u een idee heeft van de materiaal keuze van de bouwer. 

28167 3 slaapk. 2 badk.

In de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid worden deze vrijstaande villa’s gebouwd. Het nieuwbouwproject bestaat uit 7 villa’s, allemaal voorzien van een privé zwembad en parkeerplek op het perceel. Van de 7 villa’s er 1 model met 3 slaapkamers en 2 badkamers, de andere 6 villa’s beschikken over 3 slaapkamers en 3 badkamers. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. 

27962 3 slaapk. 3 badk.

In de plaats Torrevieja aan de Costa Blanca zuid worden deze villa’s gebouwd in de mooie villawijk Torreta Florida. Het is een luxe vrijstaande gelijkvloerse villa met een ruime woonkamer en open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 en-suite in de master bedroom. In de tuin komt een privé zwembad van 6,5m x 3,5m en een parkeerplaats op het perceel. 
De woningen worden gebouwd op een perceel van 400m2. Op loopafstand van de woning liggen diverse restaurantjes, een supermarkt en het winkelcentrum Habaneras. 

27820 3 slaapk. 2 badk.

Dit nieuwbouwproject met vrijstaande villa’s wordt gebouwd in het Spaanse dorpje Los Montesinos. Er is een lichte woonkamer met open keuken en open trap naar de 1e verdieping. De woningen beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte toilet. Alle villa’s zijn voorzien van een privé zwembad, balkon en een dakterras. De woningen worden gebouwd in de wijk La Herrada in Los Montesinos. Los Montesinos is een kleine plaats die op +/- 10 minuutjes rijden ligt van de stranden van La Mata, Torrevieja of Orihuela Costa.

27877 3 slaapk. 2 badk.

In het Spaanse dorpje Pilar de la Horadada worden door deze project ontwikkelaar 15 vrijstaande villa’s gebouwd. De villa’s hebben een tuin met een heerlijk privé zwembad.
Binnen is de indeling als volgt, op de begane grond is de woonkamer met open keuken. Er is 1 slaapkamer met een inloopkast en een badkamer ensuite. Op de begane grond is er ook een aparte toilet. Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een badkamer. Onder de woning komt een kelder met een garage voor de auto. Naast de heerlijke tuin is er ook een terras op de eerste verdieping en bovenop de woning komt een geweldig dakterras. Genoeg opties dus om heerlijk te genieten van het Spaanse buitenleven. 

25664 3 slaapk. 2 badk.