Deze zeer luxe villa’s worden gebouwd aan de Costa Blanca zuid op slechts 500m afstand van het mooie zandstrand van Campoamor. Deze villa’s hebben een woonoppervlakte vanaf 326 m2 en beschikken over 4 slaapkamers en 4 badkamers. De woonkamer is ruim en de open keuken wordt inclusief witgoed opgeleverd. In de tuin komt een geweldig privé zwembad en een parkeerplaats op het eigen perceel. 

25729 4 slaapk. 4 badk.

Nieuwbouw villa Torrevieja

In Torrevieja wordt deze nieuwbouw villa gebouwd. De woning komt op een perceel van 595m2, op de begane grond is een ruime woonkamer met open keuken, een berging, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Op de bovenverdieping is nog 1 slaapkamer en een badkamer.

25627 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw villa Torrevieja

In Torrevieja wordt deze nieuwbouw villa gebouwd. De woning komt op een perceel van 555m2, op de begane grond is een ruime woonkamer met open keuken, een berging, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers en de master bedroom heeft ook een inloopkast. 

25617 4 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw villa’s San Javier

In de plaats San Javier worden deze vrijstaande nieuwbouw villa’s gebouwd. De villa’s hebben een privé zwembad en een parkeerplek op het eigen perceel.
De begane grond heeft een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Achter de woning is een patio met een buitentrap naar het dakterras van 61m2 groot. Op slechts enkele minuten met de fiets of auto ligt het zandstrand van Santiago de la Ribera.

25607 2 slaapk. 2 badk.

Ciudad Quesada is een plaats die is gelegen aan de Costa Blanca zuid. In Ciudad Quesada worden deze luxe vrijstaande villa’s gebouwd. De woningen beschikken over een plot met een eigen parkeerplek en een privé zwembad. Op de begane grond is een woonkamer met een hoog plafond en veel ramen waardoor er veel licht naar binnen komt. Ook is er een luxe keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers en 2 badkamers. Bovenop de woning is een zeer ruim dakterras met een buitenkeuken en er is plaats genoeg voor bijvoorbeeld een jacuzzi. Deze vrijstaande villa’s worden gebouwd in een nieuwbouwwijk en sinds kort is er ook een nieuwe Consum supermarkt geopend in deze wijk. Op een paar minuten rijafstand is het centrum van Ciuadad Quesada en op +/- 10 minuten rijden liggen de mooie zandstranden van Guardamar en La Mata.

17105 3 slaapk. 3 badk.

Op het golfresort Altaona Golf (Murcia) worden deze gelijkvloerse vrijstaande villa’s gebouwd. De villa’s hebben een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn verschillende types villa’s beschikbaar en 4 slaapkamers is ook mogelijk in overleg met de projectontwikkelaar. In de tuin is een parkeerplaats, een terras en een privé zwembad. 
Wanneer u van golfen houdt dan zijn deze villa’s wellicht interessant voor u. Op 20 minuten rijden ligt de leuke stad Murcia en op 25 minuten rij afstand ligt Torre de la Horadada met een schitterende kustlijn aan de Middellandse zee. 

25681 3 slaapk. 2 badk.

Deze vrijstaande villa’s in Algorfa liggen bij de mooie La Finca Golfbaan. Bent u een golfliefhebber en op zoek naar een huis in Spanje dan zouden deze woningen weleens interessant voor u kunnen zijn. Op 10 minuten rijden ligt de stad Algorfa en op 15 minuten rijden de brede stranden van Guardamar. De woningen liggen in een rustige omgeving met veel diensten. De woningen hebben een ruime tuin met privé zwembad en parkeerplaats op het perceel. De begane grond bestaat uit een fraaie woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer en een apart toilet. Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers met beide een badkamer ensuite en een balkon.

25316 3 slaapk. 3 badk.

Vrijstaande villa’s Lo Romero Golf, Pilar de la Horadada

Bent u een liefhebber van Golfen en op zoek naar een tweede woning onder de Spaanse zon? Deze mooie woningen worden gebouwd op één van de mooiste golfbanen van de Costa Blanca.
De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Er is een tuin met parkeerplek op het perceel en een ruim dakterras. Deze woningen hebben geen privé zwembad maar een gemeenschappelijk zwembad met ligweide.

25671 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw Roldán (Murcia)

In de plaats Roldán worden deze vrijstaande nieuwbouw villa’s verkocht. De woningen hebben een privé zwembad en een parkeerplek op op het eigen perceel. 
De begane grond heeft een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer met een badkamer ensuite en een aparte toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers met beide een badkamer ensuite en er is een dakterras. 

25080 3 slaapk. 3 badk.

In Santa Rosalía op het Lake and Life Resort gaat deze projectontwikkelaar 14 vrijstaande villa’s bouwen. Deze luxe villa’s hebben een tuin met privé zwembad, een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers en een aparte toilet. Onder de woning komt een fantastische kelder ruimte die vrij is in te delen. 

Het Santa Rosalia Lake and Life Resort is een groot project waar verschillende projectontwikkelaars woningen op gaan bouwen. Er komt een meer van 16.000 m2, het grootste aangelegde meer van Europa. De technologie die ze gebruiken zorgt ervoor dat het water helder blauw zal zijn. Dit alles wordt aangelegd in Caribische sferen met veel palmbomen, strandjes en horeca. 

25004 3 slaapk. 3 badk.

Dichtbij het mooie zandstrand van Torre de la Horadada worden deze schitterende vrijstaande nieuwbouw villa’s gebouwd. De woningen hebben een parkeerplek op het eigen perceel en een privé zwembad. Op de begane grond is een woonkamer met open luxe keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers, 2 badkamers en een balkon (terras). Op het dak van de woning is ook nog een fantastisch dakterras. Onder de woning is een kelder die vrij is in te delen. 

Het strand, terrasjes en de haven van het dorpje liggen op loopafstand van deze woningen.

25001 4 slaapk. 3 badk.

Vrijstaande villa’s Lo Romero Golf, Pilar de la Horadada

Bent u een liefhebber van Golfen en op zoek naar een tweede woning onder de Spaanse zon? Deze mooie woningen worden gebouwd op één van de mooiste golfbanen van de Costa Blanca.
De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Er is een tuin met parkeerplek op het perceel en een ruim dakterras. Deze woningen hebben geen privé zwembad maar een gemeenschappelijk zwembad met ligweide.

25664 3 slaapk. 2 badk.