Huis kopen Costa blanca

Greenlands Adventure Golf

Deze fantastische mini golfbaan is zorgvuldig ontworpen en is gelegen tussen palmbomen, watervallen, rivieren en rotsen.

Greenlands Adventure Golf

Deze spectaculaire minigolfbaan is geweldig om een middag op door te brengen met het gezin! Adventure Golf is een mix tussen minigolf en longgolf, gespeeld op kunstgras met een putter en een bal. Deze spectaculaire en spannende 18 holes midgetgolf duurt ongeveer een anderhalf uur. De baan is geschikt voor diegenen die nog nooit een golfclub hebben vastgehouden, maar ook uitdagend genoeg voor diegenen die het vaker gespeeld hebben. Er zijn ook regelmatig acties met een combinatie van minigolf + eten, dan kunt u bijvoorbeeld na 9 holes even lekker lunchen of dineren om daarna het spel af te maken. 

Voor de openingstijden en prijzen kunt u terecht op de website van Greenlands Adventure Golf.

Greenlands Adventure Golf Costa BlancaGreenlands Adventure Golf Costa BlancaGreenlands Adventure Golf Costa BlancaGreenlands Adventure Golf Costa BlancaGreenlands Adventure Golf Costa BlancaGreenlands Adventure Golf Costa BlancaGreenlands Adventure Golf Costa BlancaGreenlands Adventure Golf Costa Blanca

Ligging van Greenlands Adventure Golf op de kaart

DutchEnglish