Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Huis kopen Costa Blanca noord

De Costa Blanca Noord staat bekend om de mooie baaien en schitterende natuur direct aan de kustlijn.

Huis kopen Costa Blanca noord

Wanneer u op zoek bent naar een tweede woning aan de Costa Blanca noord dan helpen wij u graag bij de zoektocht naar de juiste woning. De Costa Blanca noord staat bekend om de mooie strandjes en het bergachtige landschap. In dit fantastische gebied van Spanje worden veel woningen gebouwd die zeer interessant zijn als investering of om te genieten van een tweede woning. In het midden van de Costa Blanca ligt de stad Alicante. Het gebied boven Alicante is de Costa Blanca Noord. De meest bekende plaatsen aan de Costa Blanca noord zijn Denia, Calpe, Benidorm, Finestrat, Altea en Polop. Rondom Benidorm zijn er veel themaparken zoals, een dierentuin, waterparken en een pretpark. Het klimaat aan de Costa Blanca noord is zeer goed met milde winters en heel veel zon!

Hieronder kunt u al onze woningen / nieuwbouwprojecten zien die gelegen zijn aan de Costa Blanca noord

Koopaanbod Costa Blanca noord

In het Spaanse de plaats Polop aan de Costa Blanca noord worden deze prachtige nieuwbouwvilla’s gebouwd. De woningen beschikken over een privé zwembad en een parkeerplek op eigen grond. Er is een optie om een parkeergarage te laten bouwen onder de woning. Op de begane grond is er een ruime lichte woonkamer met een open luxe keuken. De keuken is inclusief witgoed, de apparatuur is voorzien met energie certificaat A. Daarnaast is er een slaapkamer en een aparte badkamer aanwezig op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, beide met een badkamer énsuite. Ook is er een terras die te betreden is vanuit de zeer ruime master bedroom. Als extra optie kan er nog een dakterras op de woningen worden geplaatst. Deze is dan via een buitentrap te bereiken. Op dit dakterras kunnen zonnepanelen worden geplaatst. Door het gebruik van de zonnepanelen zal de energierekening gehalveerd worden. De winkeltjes en restaurants liggen op loopafstand van deze woonwijk.

Deze project ontwikkelaar van deze woningen bouwt momenteel in Benijofar en Bigastro hetzelfde type woning.

24515 3 slaapk. 3 badk.

Vrijstaande villa’s te koop in Finestrat (Benidorm)

In Finestrat zijn ze deze prachtige moderne villa’s aan het bouwen. De villa’s liggen op een ruim perceel met een privé zwembad en een parkeerplek op eigen het perceel. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 aparte badkamer met toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer en een ruim terras. Ook is er een dakterras met een fantastisch uitzicht! Finestrat is een plaats die dichtbij Benidorm ligt. Er zijn veel restaurants, winkels en bars in de omgeving.

Kenmerken:
Tuin
Balkon
Dakterras
Zwembad privé
Parkeerplaats privé
Keuken exclusief witgoed
Badkamers volledig ingericht
Pre-installatie airconditioning

22489 3 slaapk. 3 badk.

In Finestrat zijn ze deze prachtige moderne villa’s aan het bouwen. De villa’s liggen op een ruim perceel met een privé zwembad en parkeerplekken op het perceel. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met open keuken. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 2 ensutie. Vanaf het balkon op de 1e verdieping heeft u een mooi uitzicht over de bergen, skyline van Benidorm en de zee. Ook is er een dakterras met een fantastisch uitzicht! Finestrat is een plaats die dichtbij Benidorm ligt. Er zijn veel restaurants, winkels en bars in de omgeving.

14940 3 slaapk. 3 badk.

Vrijstaande’s nieuwbouw villa’s in El Campello Costa Blanca noord Deze vrijstaande nieuwbouw villa’s in El Campello liggen op slechts 800m van het strand. De woningen hebben een tuin en als extra optie kunt u kiezen voor een privé zwembad. Op de begane grond is de woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer met een badkamer ensuite…

Lees verder

20981 3 slaapk. 2 badk.

Bent u op zoek naar een luxe villa in Spanje met een panoramisch uitzicht? Dit project bestaat uit luxe villa’s die zijn afgewerkt met de mooiste materialen! De villa’s beschikken over 3 slaapkamers, 3 badkamers, aparte toilet, een living met open keuken en privé zwembad. De slaapkamers zijn voorzien van badkamers ensuité. Het uitzicht is adembenemend! Vanuit het zwembad kijkt u op de bergen en de zee! De villa’s liggen in de plaats Polop aan de Costa Blanca Noord. Deze regio kenmerkt zich door veel groen, vele bergen en prachtige diverse strandjes. Plattegronden van deze villa’s kunt u krijgen op aanvraag.

14454 3 slaapk. 3 badk.

Vrijstaande villa’s te koop in Finestrat
Costa Blanca

In Finestrat worden deze geweldige luxe villa’s gebouwd. De villa’s beschikken over een woonkamer, luxe keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers. In de tuin is een privé zwembad en er is een terras op de 1e verdieping met een waanzinnig uitzicht met o.a de skyline van Benidorm. Finestrat is een plaats die dichtbij Benidorm ligt. Er zijn veel restaurants, winkels en bars in de omgeving.

Kenmerken:
Tuin
Zwembad privé
Parkeerplaats privé
Dakterras
Keuken exclusief witgoed
Badkamers volledig ingericht
Pre-installatie airconditioning
Elektrische rolluiken

21757 3 slaapk. 3 badk.

Appartementen te koop in Finestrat
Costa Blanca

In Finestrat wordt dit prachtige nieuwbouw complex gebouwd. Deze appartementen beschikken over een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Vanaf de tuin, balkon of dakterras heeft u een fantastisch uitzicht! Bij dit complex komen meerdere gemeenschappelijke zwembaden, een binnenzwembad, gym, speeltuintje voor de kleintjes en diverse sportvelden. De bouw van dit project is momenteel in volle gang. Deze bouwer heeft ervoor gekozen om een showhuis te bouwen buiten het bouwterrein. Zo kunnen klanten een perfecte indruk krijgen hoe de woningen er van binnen uit zullen zien. Finestrat is een plaats die dichtbij Benidorm ligt. Er zijn veel restaurants, winkels en bars in de omgeving. Dit project is niet alleen geweldig om te genieten van een tweede woning in Spanje maar ook als investering en eventueel om te verhuren is dit een zeer interessant project.

18509 3 slaapk. 2 badk.

Appartementen te koop in Finestrat
Costa Blanca

In Finestrat wordt dit prachtige nieuwbouw complex gebouwd. Deze appartementen beschikken over een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Vanaf de tuin, balkon of dakterras heeft u een fantastisch uitzicht! Bij dit complex komen meerdere gemeenschappelijke zwembaden, een binnenzwembad, gym, speeltuintje voor de kleintjes en diverse sportvelden. De bouw van dit project is momenteel in volle gang. Deze bouwer heeft ervoor gekozen om een showhuis te bouwen buiten het bouwterrein. Zo kunnen klanten een perfecte indruk krijgen hoe de woningen er van binnen uit zullen zien. Finestrat is een plaats die dichtbij Benidorm ligt. Er zijn veel restaurants, winkels en bars in de omgeving. Dit project is niet alleen geweldig om te genieten van een tweede woning in Spanje maar ook als investering en eventueel om te verhuren is dit een zeer interessant project.

Kenmerken:
Tuin, balkon of dakterras
Buitenzwembad gemeenschappelijk
Binnenzwembad gemeenschappelijk
Gym & speeltuintje
Parkeerplaats in garage (optie)
Keuken inclusief witgoed
Badkamers volledig ingericht
Pre-installatie airconditioning

18488 2 slaapk. 2 badk.

In Finestrat worden deze geweldige luxe villa’s gebouwd. De villa’s beschikken over een ruime woonkamer, luxe keuken, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Twee slaapkamers hebben een ensuite badkamer. Ook is er nog een beneden verdieping die u vrij kunt indelen. De woning is gelegen op een ruim plot met privé zwembad en uiteraard plek om de auto de parkeren. Finestrat is een plaats die dichtbij Benidorm ligt. Er zijn veel restaurants, winkels en bars in de omgeving.

17476 3 slaapk. 2 badk.

Appartementen in Finestrat

In Finestrat wordt dit prachtige nieuwbouw complex gebouwd. Het project bestaat uit appartementen in het midden van de residentie en vrijstaande villa’s er omheen. Deze appartementen beschikken over een ruime woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin en appartementen op de 1e verdieping met een balkon en ruim dakterras. Er komt een mooie gemeenschappelijke tuin met zwembad. Finestrat is een plaats die dichtbij Benidorm ligt. Er zijn veel restaurants, winkels en bars in de omgeving. Dit project is niet alleen geweldig om te genieten van een tweede woning in Spanje maar ook als investering en eventueel om te verhuren is dit een zeer interessant project.

17453 2 slaapk. 2 badk.

In de plaats Polop (Costa Blanca Noord) worden deze prachtige duplex woningen gebouwd. De woningen beschikken over een mooi aangelegde tuin, woonkamer met open keuken. Er zijn twee slaapkamers met een ensuite badkamer en een aparte slaapkamer en badkamer. Totaal 3 slaapkamers en 3 badkamers. Ook is er een schitterend dakterras met een adembenemend uitzicht op de Middellandse zee en de bergen.

14684 2 slaapk. 2 badk.

In de plaats Polop (Costa Blanca Noord) worden deze prachtige duplex woningen gebouwd. De woningen beschikken over een mooi aangelegde tuin, woonkamer met open keuken. Er zijn twee slaapkamers met een ensuite badkamer en een aparte slaapkamer en badkamer. Totaal 3 slaapkamers en 3 badkamers. Ook is er een schitterend dakterras met een adembenemend uitzicht op de Middellandse zee en de bergen.

14664 3 slaapk. 3 badk.

Zoeken in ons koopaanbod

Vul één of meerdere velden in.

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca