Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

National Geographic maakt opnames in Torrevieja

TORREVIEJA Het landschap in de provincie Alicante hebben de aandacht getrokken van het prestigieuze tijdschrift National Geographic, het meest gelezen tijdschrift ter wereld met dertig verschillende uitgaven in 25 verschillende talen. Aleksei Pavlov heeft zich gespecialiseerd in de streek en publiceerde in het tijdschrift reeds reportages over Alicante, Elche, Isla Tabarca en Santa Pola.

De laastste reportage die hij gaat maken speelt zich af in het natuurpark ‘Las Lagunas de la Mata y Torrevieja’.  “De lagunen zijn heel interessant vanwege de samenstelling van het water, de flora en de fauna. Hier komen dagelijks veel toeristen uit de hele wereld naar toe, maar ook de inwoners uit Torrevieja zelf genieten van dit mooie stuk natuur. Aleksei Pavlov gaf aan tijdens een interview met de directeur van het natuurpark, Francisco Martínez dat hij het gebied een maagdelijk stuk natuur vindt en zeer de moeite waard is om er een mooie film te gaan draaien.

“De landschappen van de Costa Blanca zijn uniek, verscheiden en contrastrijk. Het is niet voor niets dat dit één van de grootste vakantiebestemmingen van heel Europa is” zegt Aleksei Pavlov.

Pavlov maakte eerder al documentaires voor NG in Portugal en Georgië. Zijn film over de lagunen van Torrevieja zal over de hele wereld worden uitgezonden op de televisie, net zoals gebeurde met zijn andere films over de Costa Blanca.

Overzicht nieuws artikelen

Droomt u van een tweede woning in het zonnige Spanje?

Wilt u tijdens de wintermaanden genieten van een tweede woning in Spanje? In ons koopaanbod vindt u al onze nieuwbouw woningen aan de Costa Blanca en Costa Calida. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomhuis in Spanje. Wanneer u een vraag heeft, plattegronden wilt ontvangen van een woning of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ons complete koopaanbod

Overwinteren aan de Costa Blanca?

Wilt u overwinteren in een mooi appartement met een goede zonligging? Bekijk dan onze luxe appartementen met een zuid ligging, ideaal voor in de wintermaanden. In de maanden oktober tot en met maart zijn er speciale maandelijkse overwintertarieven. Heeft u meer vragen hierover dan kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ons complete huuraanbod

Vakantie Spanje
DutchEnglish