Huis kopen Costa blanca
Nederlandse makelaar Torrevieja
Nederlandse makelaar Torrevieja

Nieuwbouw Guardamar del Segura

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning in Guardamar del Segura?
Costablanca4you is een Nederlands makelaarskantoor in Spanje en wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte nieuwbouw woning in Guardamar del Segura.

Nieuwbouw Guardamar del Segura

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning in de Spaanse kustplaats Guardamar del Segura?
Wij helpen u graag bij deze zoektocht. In Guardamar del Segura zijn meerdere project ontwikkelaars aan het bouwen, woningen die dichtbij de mooie zandstranden van Guardamar del Segura zijn gelegen.

Guardamar del Segura is een leuk stadje aan de Costa Blanca zuid met diverse mooie zandstranden. Er zijn diverse supermarkten te vinden en een hapje eten buiten de deur is in Guardamar del Segura ook geen probleem want er is een lange boulevard met veel restaurants. In Guardamar del Segura is ook een leuk park met een markt die in de zomer iedere avond geopend is.

Begeleiding van A tot Z in het Nederlands

Wanneer u de beslissing heeft genomen om een woning in Spanje te kopen dan is het wel zo prettig om Nederlandse begeleiding te hebben bij het gehele aankoopproces. Een huis kopen in het buitenland is immers een grote stap. Wij zijn een Nederlands makelaarskantoor en gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw woningen. Met het gehele aankoopproces bedoelen wij niet alleen het bezichtigen van woningen, maar ook alles wat erbij komt kijken. We werken samen met een Nederlandse gestor en een Nederlandse verzekeringsagent. Heeft u nog geen NIE nummer (persoonlijk identificatie nr in Spanje), geen probleem want ook hiermee kunnen wij u helpen. Wij staan niet alleen voor u klaar voor en tijdens de aankoop maar ook na de aankoop van de woning. En dat allemaal in het Nederlands.

Hoe wordt een nieuwbouw woning in Guardamar del Segura opgeleverd?

Deze vraag stellen veel klanten die op zoek zijn naar een nieuwbouw woning in Guardamar del Segura. Alle nieuwbouw huizen in Guardamar del Segura worden helemaal kant en klaar afgeleverd. De tuin is aangelegd, de vloeren zijn voorzien van tegels, alle muren zijn strak gestuukt en gewit, de badkamers zijn helemaal klaar en ook de keuken word er al ingezet. Dit zit allemaal in de prijs inbegrepen. Sommige project ontwikkelaars leveren de woning zelfs op met de keuken inclusief witgoed. Wanneer dit niet standaard is dan biedt de project ontwikkelaar dit aan als extra optie. Wanneer het huis helemaal klaar is en wordt opgeleverd moet er nog één ding gebeuren. Het inrichten van de woning. Heeft u daar geen zin of tijd voor? Geen probleem, u kunt als extra optie altijd kiezen voor een meubelpakket. Dan wordt het huis volledig gemeubileerd en ingericht door een stylist.

Koopaanbod Guardamar del Segura

Hieronder kunt ons koopaanbod van Guardamar del Segura bekijken.

Indien u een woning of project wilt bekijken of u heeft meer vragen neem dan gerust contact met ons op. 

Dit appartementen complex in Guardamar del Segura zal in maart 2020 worden opgeleverd. De appartementen liggen midden in het centrum van Guardamar en het strand ligt op slechts 500m afstand.
Er zijn 2 slaapkamer en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar. Op het dak van het complex komt een gemeenschappelijk terras met zwembad! Plattegronden kunnen we u toesturen op aanvraag.

13479 2 slaapk. 2 badk.

Dit appartementen complex in Guardamar del Segura ligt midden in het centrum en de boulevard en het prachtige zandstrand liggen op slechts 600m afstand. De appartementen zijn ruim van binnen en beschikken over een woonkamer met open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Ook is er een ruim terras zodat u heerlijk kunt genieten van het fantastische klimaat aan de Costa Blanca zuid. Guardamar del Segura staat bekend om de lange boulevard, diverse mooie zandstranden en veel omliggende natuur waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen. De luchthaven van Alicante ligt op slechts 25 minuten rijafstand. Wilt u graag plattegronden ontvangen van dit project? Vul dan het formulier in op deze pagina.

17341 3 slaapk. 2 badk.

Deze appartementen in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura worden momenteel gebouwd. Deze appartementen komen bij het ook nieuw te bouwen centrum van deze wijk. Beneden de appartementen komen winkeltjes. In de buurt van deze woningen zijn momenteel ook al een aantal restaurantjes en winkeltjes te vinden. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

13504 2 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw woningen Guardamar del Segura

Dit nieuwbouw complex in Guardamar del Segura wordt momenteel gebouwd. De woningen liggen op slechts 10 minuten loopafstand van het zandstrand van Guardamar del Segura. Er zijn 2 type woningen beschikbaar in dit project.

Guardamar del Segura staat bekend om de zeer lange kuststrook met diverse zandstranden. Er is een zandstrand aan de boulevard maar er zijn ook prachtige zandstranden in combinatie met schitterende duingebieden. De luchthaven van Alicante ligt op slechts 25 minuutjes rijden.

25594 3 slaapk. 3 badk.

Nieuwbouw appartementen in Guardamar, Costa Blanca

Dit appartementen complex in Guardamar del Segura wordt momenteel gebouwd. De appartementen liggen op slechts 200m afstand van het zandstrand van Guardamar. De appartementen hebben een woonkamer, luxe keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Er komt een prachtige tuin met een gemeenschappelijk zwembad. Wanneer u op zoek bent naar een appartement wat u ook wilt gaan verhuren dan zijn de appartementen wellicht zeer interessant voor u. Plattegronden kunnen we u toesturen op aanvraag.
Guardamar del Segura staat bekend om de zeer lange kuststrook met diverse zandstranden. Er is een zandstrand aan de boulevard maar er zijn ook prachtige zandstranden in combinatie met schitterende duingebieden. De luchthaven van Alicante ligt op slechts 25 minuutjes rijden.

Kenmerken:
Balkon
Zwembad gemeenschappelijk
Keuken exclusief witgoed
Badkamers volledig ingericht
Pre-installatie airconditioning
Parkeerplaats in garage (optie)
Berging in garage (optie)
Lift

19821 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen in Guardamar, Costa Blanca

Dit appartementen complex in Guardamar del Segura wordt momenteel gebouwd. Deze luxe appartementen liggen op slechts 200m afstand van het zandstrand van Guardamar. De appartementen hebben een woonkamer, luxe keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Er komt een prachtige tuin met een gemeenschappelijk zwembad. Wanneer u op zoek bent naar een appartement wat u ook wilt gaan verhuren dan zijn de appartementen wellicht zeer interessant voor u. Plattegronden kunnen we u toesturen op aanvraag.
Guardamar del Segura staat bekend om de zeer lange kuststrook met diverse zandstranden. Er is een zandstrand aan de boulevard maar er zijn ook prachtige zandstranden in combinatie met schitterende duingebieden. De luchthaven van Alicante ligt op slechts 25 minuutjes rijden.

Kenmerken:
Balkon
Zwembad gemeenschappelijk
Keuken exclusief witgoed
Badkamers volledig ingericht
Pre-installatie airconditioning
Parkeerplaats in garage (optie)
Berging in garage (optie)
Lift

19832 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen Guardamar del Segura
Costa Blanca zuid

Deze appartementen worden in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura gebouwd. De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een fantastische gemeenschappelijke tuin met zwembaden, jacuzzi en binnen zwembad,  De schitterende zandstranden van Guardamar del Segura liggen op slechts 5 minuten rijden met de auto. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

26998 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in El Raso, Costa Blanca zuid

Deze appartementen worden gebouwd in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura, genaamd El Raso. De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een geweldige gemeenschappelijke tuin met meerdere zwembaden, speeltuintjes, een gym en een sauna. Het schitterende zandstrand Playa Moncayo van Guardamar del Segura ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto..

27040 3 slaapk. 2 badk.

Nieuwbouw appartementen te koop in El Raso, Costa Blanca zuid

Deze appartementen worden gebouwd in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura, genaamd El Raso. De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een geweldige gemeenschappelijke tuin met meerdere zwembaden, speeltuintjes, een gym en een sauna. Het schitterende zandstrand Playa Moncayo van Guardamar del Segura ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto.

27085 2 slaapk. 2 badk.

Dit appartementen complex in Guardamar del Segura wordt gebouwd op een schitterende locatie. De appartementen liggen op een steenworp afstand van het zandstrand van Guardamar en het uitzicht is geweldig! De appartementen hebben een woonkamer, luxe keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Er komt een prachtige gemeenschappelijke tuin met een zwembad.

28214 3 slaapk. 2 badk.

Met meer dan 300 dagen zon per jaar is het genieten in Guardamar del Segura

Huis kopen Costa blanca

Nieuw in ons koopaanbod

€ 234 900
28367 3 slaapk. 2 badk.
€ 184 900
28355 2 slaapk. 2 badk.
€ 330 000
28339 3 slaapk. 2 badk.
€ 314 900
27668 3 slaapk. 2 badk.
€ 499 000
26845 4 slaapk. 3 badk.
€ 399 900
28249 3 slaapk. 3 badk.
€ 299 000
28233 2 slaapk. 2 badk.
€ 285 000
28214 3 slaapk. 2 badk.
€ 497 500
25270 3 slaapk. 3 badk.
21022 3 slaapk. 3 badk.
€ 349 900
28112 3 slaapk. 2 badk.
€ 519 000
27831 3 slaapk. 2 badk.
€ 249 900
25358 2 slaapk. 2 badk.
€ 344 900
28082 2 slaapk. 2 badk.
€ 324 000
28246 3 slaapk. 2 badk.
€ 620 000
28211 5 slaapk. 4 badk.
€ 529 000
28167 3 slaapk. 2 badk.
€ 270 000
27999 3 slaapk. 2 badk.
€ 349 000
27962 3 slaapk. 3 badk.
€ 489 000
27820 3 slaapk. 2 badk.

Wij zijn uw Nederlandse makelaar in Spanje en begeleiden u graag
bij de aankoop van een nieuwbouw woning in Guardamar del Segura