Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Nieuwbouw Costa Calida

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning aan de Costa Calida?

Bekijk hieronder ons aanbod nieuwbouw woningen aan dit mooie gebied van Spanje.

Wanneer u meer informatie wenst over een woning neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw tweede woning in het zonnige Spanje!

Nieuwbouw Costa Calida

In Spanje en met name aan de Costa Calida worden momenteel veel nieuwbouwhuizen gebouwd. Wij begeleiden u graag bij de aankoop, het bouwproces en de aftersales van een nieuwbouw woning aan de Costa Calida. Tijdens het bouwproces krijgt u periodiek een update met foto’s en de voortgang van uw woning. Wij controleren ook of de gemaakte afspraken met de bouwer goed worden nagekomen. Na de overdracht blijven wij voor u klaar staan!

 

Oplevering nieuwbouw huis aan de Costa Calida

De nieuwbouwhuizen aan de Costa Calida worden anders opgeleverd dan u misschien gewend bent in uw eigen land. Keukens, badkamers, inbouwkasten, vloeren, muren en nog veel meer is allemaal gereed wanneer u de sleutel krijgt van uw nieuwe huis. Wanneer de woning nog in aanbouw is kan de klant een keuze maken welke kleur tegels, keukenkastjes, aanrechtblad en noem het maar op. Als de woning wordt opgeleverd dan is alles helemaal af en hoeft u alleen nog maar te meubileren en in te richten. Geeft u dat ook liever uit handen aan een stylist, geen probleem! U kunt er ook voor kiezen om een meubelpakket als extra optie te nemen en een stylist zal het hele huis voorzien van meubels die perfect bij elkaar passen. 

Hieronder kunt u ons koopaanbod aan de Costa Calida bekijken zoeken in ons complete koopaanbod in Spanje.

Nieuwbouw woningen aan de Costa Calida

[es_my_listing gebied1568735024f5d80ff306f6ed=”Costa Calida”]

Zoeken in ons koopaanbod

Vul één of meerdere velden in.

[es_search_form page_id=”14266″ fields=”keywords,gebied1568735024f5d80ff306f6ed,plaats1530824324f5b3e8684066de,es_category,bedrooms,bathrooms,es_type,price” layout=”vertical”]

DutchEnglish