Koopaanbod Costa Blanca
Tweede woning kopen Costa Blanca

Nieuwbouw huis kopen in Spanje

Het kopen van een nieuwbouwhuis in Spanje heeft veel voordelen!

Nieuwbouw huis kopen in Spanje

In Spanje en met name aan de Costa Blanca & Costa Calida worden momenteel veel nieuwbouwhuizen gebouwd. Wij van Costablanca4you begeleiden u graag bij de aankoop, het bouwproces en de aftersales van een nieuwbouw woning aan de Costa Blanca zuid, Costa Blanca noord of Costa Calida. Tijdens het bouwproces krijgt u periodiek een update met foto’s en de voortgang van uw woning. Wij controleren ook of de gemaakte afspraken met de bouwer goed worden nagekomen. Na de overdracht blijven wij voor u klaar staan!

Oplevering nieuwbouw huis aan de Costa Blanca

De nieuwbouwhuizen aan de Costa Blanca worden anders opgeleverd dan u misschien gewend bent in uw eigen land. Keukens, badkamers, inbouwkasten, vloeren, muren en nog veel meer is allemaal gereed wanneer u de sleutel krijgt van uw nieuwe huis. Wanneer de woning nog in aanbouw is kan de klant een keuze maken welke kleur tegels, keukenkastjes, aanrechtblad en noem het maar op. Als de woning wordt opgeleverd dan is alles helemaal af en hoeft u alleen nog maar te meubileren en in te richten. Geeft u dat ook liever uit handen aan een stylist, geen probleem! U kunt er ook voor kiezen om een meubelpakket als extra optie te nemen en een stylist zal het hele huis voorzien van meubels die perfect bij elkaar passen. 

Op deze pagina kunt u ons koopaanbod aan de Costa Blanca en Costa Calida bekijken. U kunt er ook voor kiezen om ons wensenprofiel in te vullen. Dan gaan wij voor u aan de slag om huizen te selecteren die aan uw wensen voldoen.

Heeft u andere vragen betreft de aankoop van een nieuwbouwwoning in Spanje neem dan gerust contact met ons op.

Ons koopaanbod in Spanje

[es_my_listing layout=”3_col”]

Zoeken in ons koopaanbod

Vul één of meerdere velden in.

[es_search_form page_id=”14266″ fields=”keywords,gebied1568735024f5d80ff306f6ed,plaats1530824324f5b3e8684066de,es_category,bedrooms,bathrooms,es_type,price” layout=”vertical”]

DutchEnglish