Huis kopen Costa blanca
Huis kopen Costa blanca, Spanje | Nieuwbouw Spanje

Vakantie Costa Blanca

Waarom op vakantie naar de Costa Blanca?
Er zijn zoveel redenen om een keer te genieten van een welverdiende vakantie in dit mooie gebied van Spanje, hieronder een aantal redenen waarom we u graag verwelkomen in Spanje!

Vakantie Costa Blanca

Heel het jaar door komen er veel mensen op vakantie naar de Costa Blanca. Dit is natuurlijk niet voor niks. Hieronder ziet u een aantal redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om op vakantie te gaan naar dit mooie gebied in zuid oost Spanje.

Klimaat
De Costa Blanca is door de Wereldgezondsheidsorganisatie als de gezondste regio van Europa benoemd. De Costa Blanca heeft een mediterraan klimaat en heeft het meest constante weerbeeld van heel Spanje. Neerslag valt er over het hele jaar vrij weinig en met gemiddeld 300 zon dagen per kun je het hele jaar genieten van aangename temperaturen. Ook zijn er weinig extremen te vermelden. Temperaturen van 40 graden of hoger komen in dit deel van het land niet veel voor.

Gezondheid
Mensen met reuma of andere spier- of gewrichtsklachten voelen zich veel beter in dit klimaat. De vele zoutmeren in het zuidelijke gedeelte van de Costa Blanca doen veel mensen met deze klachten er goed. Deze worden ook wel de natuurlijke spa genoemd. 

Stranden
Costa Blanca betekent “witte kust”.
De Costa Blanca heeft meer dan 100 stranden, vele daarvan zijn prachtige zandstranden.
48 zijn gekwalificeerd met de Blauwe Vlag (Europese Milieu Kwalificatie) en 36 zijn er toegankelijk voor mindervaliden. Behalve eerste hulp posten hebben de meeste stranden parkeergelegenheid, restaurants, cafe’s en soms zelfs ook een bibliotheek.

Onze service tijdens uw vakantie
Wij verhuren Appartement huren Torrevieja, een leuke badplaats aan de Costa Blanca.
Onze appartementen zijn modern, schoon en de service naar onze gasten vinden we heel belangrijk! Voordat u op vakantie komt kunt u altijd terecht bij ons met vragen en ontvangt u dezelfde dag nog een antwoord. Wanneer u arriveert bij uw geboekte appartement krijgt u een persoonlijke check-in en tijdens uw vakantie staan wij voor u klaar wanneer het nodig is.

Vakantie Costa Blanca, Spanje

Beschikbaarheid verhuur bekijken

LET OP: Kleine kinderen die in een babybed slapen hoeft u niet in te vullen bij het aantal personen. Dit kunt u aangeven tijdens het boeken bij aanvullende informatie.
Inchecken
Nachten
Uitchecken
Aantal personen
Kinderen
DutchEnglish