Volg ons ook op social media!
Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca
Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca

Zoekresultaten koopaanbod

Hieronder ziet u de woningen die aan uw zoek criteria voldoen. Heeft u vragen over een woning of over het proces van aankopen van een woning in Spanje dan kunt u altijd contact met op ons nemen via onze contact pagina

Wilt u dat wij gepast woningen voor u selecteren?
Vul dan ons wensenformulier in en u krijgt geselecteerde woningen opgestuurd per email.

Bent u op zoek naar een tweede woning in de plaats Los Alcazares? Deze villa’s worden gebouwd in het centrum van Los Alcazares. De villa’s beschikken over een tuin met privé zwembad en een parkeerplaats in de parkeergarage. De begane grond bestaat uit een woonkamer met een open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en 1 badkamer. Bij 1 slaapkamer is er een balkon die op het zwembad kijkt. Via een buitentrap kunt u het dakterras betreden. Het centrum en het strand van Los Alcazares liggen op een paar minuten loopafstand.

3 Slaapkamers 2 Badkamers
3 Slaapkamers 2 Badkamers

Dit nieuwbouwproject in Daya Vieja bestaat uit 3 verschillende types woningen. Deze halfvrijstaande villa’s hebben allemaal een privé zwembad en een parkeerplek op het perceel. Deze woningen is gelijkvloers en beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Bovenop de woning is een ruim dakterras. De woningen liggen op loopafstand van de hoofdstraat van Daya Vieja. De prachtige zandstranden van Guardamar del Segura liggen op een kwartiertje rijden!

2 Slaapkamers 2 Badkamers
2 Slaapkamers 2 Badkamers

Dit nieuwbouwproject bestaat uit luxe vrijstaande -en half vrijstaande villa’s. Van dit model is een half vrijstaande villa. De villa’s hebben allemaal een privé zwembad en een parkeerplek op het perceel. Op de begane grond is een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Op de 1e verdieping is nog een slaapkamer en 1 badkamer. Op de 1e verdieping is ook een ruim dakterras. De woningen liggen op loopafstand van de hoofdstraat van Daya Vieja. De prachtige zandstranden van Guardamar del Segura liggen op een kwartiertje rijden!

3 Slaapkamers 3 Badkamers
3 Slaapkamers 3 Badkamers

Dit nieuwbouwproject bestaat uit luxe vrijstaande -en half vrijstaande villa’s. Dit model is een vrijstaande villa. De villa’s met een parkeerplaats op het perceel hebben allemaal een privé zwembad. Op de begane grond is een ruime woonkamer met open keuken, één slaapkamers en één badkamer. Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers en 2 badkamers waarvan één badkamer ensuite. Op de 1e verdieping is ook een ruim terras. De woningen liggen op loopafstand van de hoofdstraat van Daya Vieja. De prachtige zandstranden van Guardamar del Segura liggen op een kwartiertje rijden!

3 Slaapkamers 3 Badkamers
3 Slaapkamers 3 Badkamers

Deze nieuwbouw appartementen worden gebouwd in Lo Pagan. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn ook modellen met 3 of 4 slaapkamers beschikbaar. De ligging van de appartementen is zeer goed. Het complex wordt gebouwd in een nieuwbouwwijk en het strand en het centrum van Lo Pagan liggen op loopafstand. Lo Pagan is een leuke plaats met veel restaurantjes, winkeltjes en mooie stranden.

2 Slaapkamers 2 Badkamers
2 Slaapkamers 2 Badkamers

Deze nieuwbouw appartementen in Lo Pagan worden gebouwd op de 1e lijn. Dat betekent dat de appartementen een prachtig uitzicht hebben over de haven van Lo Pagan en de zee. De appartementen beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een zeer ruime woonkamer en een balkon met prachtig zicht. Lo Pagan is een leuke plaats met veel restaurantjes, winkeltjes en mooie stranden.

3 Slaapkamers 2 Badkamers
3 Slaapkamers 2 Badkamers

Deze appartementen in een rustig gelegen gebied van Guardamar del Segura worden momenteel gebouwd. In de buurt van deze woningen zijn een aantal restaurantjes en winkeltjes te vinden. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer met open keuken. Op de begane grond is er een tuintje. De bovenappartementen hebben een balkon en een dakterras. Deze appartementen zijn dan ook zeer interessant wanneer u uw tweede woning ook wilt gaan verhuren. Plattegronden kunt u krijgen op aanvraag.

2 Slaapkamers 2 Badkamers
2 Slaapkamers 2 Badkamers

Dit project bestaat uit verschillende types nieuwbouw villa’s. Deze villa’s zijn vrijstaand en gelijkvloers met een dakterras. Er is een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 badkamer ensuite. In de tuin is er een parkeerplaats voor de auto en een privé zwembad. De buurt is rustig gelegen, op loopafstand is er een supermarkt en een aantal restaurantjes. Op 5 tot 10 minuutjes rijden bevinden zich de mooie zandstranden van Orihuela Costa en shoppingcenter La Zenia Boulevard.

3 Slaapkamers 2 Badkamers
3 Slaapkamers 2 Badkamers

Bent u op zoek naar een mooie nieuwbouw woning dichtbij het strand? Deze duplex woningen liggen op slechts 400m van het strand van Torre de la Horadada. Op de begane grond zijn er twee terrassen, aan de voorzijde en achterzijde van de woning. Er is een woonkamer met open keuken, slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Via de open trap in de woonkamer komt u op de 1e verdieping, de 1e verdieping bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer en een balkon. Via de buitentrap kunt u naar het dakterras van de woning. Bij de woningen is een ruim opgezette gemeenschappelijke tuin met zwembad. Torre de la Horadada is een Spaans dorpje aan de kust met leuke restaurantjes, een haventje en mooie stranden.

3 Slaapkamers 2 Badkamers
3 Slaapkamers 2 Badkamers

DutchEnglish