Zoutmeren Spanje

Zoutmeren Torrevieja

De 2 zoutmeren van Torrevieja zijn de grootste van Europa. Eén meer is roze en het andere meer is groen van kleur.
De zoutmeren zijn de natuurlijke spa van Spanje!

De zoutmeren van Torrevieja

Torrevieja staat niet alleen bekend om het geweldige klimaat, de mooie boulevard en de stranden maar ook om de aanwezige zoutmeren. De 2 zoutmeren zijn de grootste van Europa. Eén meer is roze en het andere meer is groen van kleur. Officieel is het niet toegestaan om deze meren te betreden maar bij het roze meer zijn er een aantal plekken waar het zou kunnen. Echt zwemmen is er moeilijk, maar als u in Torrevieja op vakantie bent dan is zeker leuk om er naartoe te gaan en mooie foto’s te maken. Zorg ervoor dat je waterschoenen draagt, de zoutkristallen op de bodem zijn erg scherp. Helaas zijn er nog geen wc’s of douches te vinden.

Vanaf de boulevard van Torrevieja (bij de houten marktkraampjes) rijdt een treintje richting de zoutmeren. U kunt dan niet het water in maar u komt er wel heel dichtbij. Ook is er een grote zoutberg waar u op kunt lopen. Het is een leuk uitstapje en bij de zoutbergen kunt u mooie en leuke foto’s maken.

Foto’s zoutmeren

Zoutmeer Torrevieja | Zourmeer Costa BlancaZoutmeer Torrevieja | Zourmeer Costa BlancaZoutmeer Torrevieja | Zourmeer Costa BlancaZoutmeer Torrevieja | Zourmeer Costa BlancaZoutmeer Torrevieja | Zourmeer Costa BlancaZoutmeren TorreviejaZoutmeren Torrevieja

Ligging zoutmeren Torrevieja

Appartement huren in Torrevieja?

In Torrevieja hebben we een aantal appartementen te huur. De appartementen liggen op een kleine residentie genaamd Amay 880. Op deze residentie zijn laagbouw appartementen en vrijstaande villa’s. Residentie Amay 880 heeft een centrale maar rustige ligging. Supermarkten, winkelcentrum Habaneras, restaurants, mooie stadsparken, het strand en de boulevard liggen op loopafstand. Op de residentie is een heerlijk gemeenschappelijk zwembad met kinderbadje en kunstgras.

Bekijk hier deze prachtige appartementen!

Huren Spanje I Vakantie Costa Blanca
DutchEnglish